Nechráněný styk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
20.11.16 10:59
@Terrinka93 píše:
@jdukolem jo a kde?? Myslíš na základce?? V životě se s námi nikdo o něčem takovém nemluvil :mrgreen: takže věřím, že nic o ovulaci neví, a vsadím se ze o tom neslyšela ani ta skorotehotna..

pokud vím tak na zš se učí biologie člověka v 8.?? myslím třídě? A pokud je na střední což v 17 jistě je tak tam mají základy taky… spousta škol má rodinnou výchovu a výchovu k rodičovství, přednášky o pohlavně přenosných nemocech, o antikoncepci… beru podle syna (18) s čím ze školy chodí /chodil, čili za mě je - nám to ve škole neřekli výmluva v dnešní době… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.11.16 11:01

@jdukolem přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.11.16 11:01

@jdukolem Hlavně v dnešní době sjíždí mladí internet imrvére, tak by ho mohli občas použít i k něčemu jinému než lajkování a chatování. :lol:
Informace jsou naprosto jednoduše dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.11.16 11:03
@Terrinka93 píše:
@jdukolem jo a kde?? Myslíš na základce?? V životě se s námi nikdo o něčem takovém nemluvil :mrgreen: takže věřím, že nic o ovulaci neví, a vsadím se ze o tom neslyšela ani ta skorotehotna..

My se to treba na zs ucili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30385
20.11.16 11:03

@jdukolem Ta přednáška je zbytečná. Pokud je to pravda, tak se mladík snaží řešit problém alespoň tím, že se ptá zkušených, což mi přijde lepší, než nedělat nic. O úrovni znalostí sedmnáctiletých na toto téma by se dalo úspěšně polemizovat vzhledem ke znalostem mnohem starších, které jsou i tady občas vidět. Všichni víme, co by vědět měli a co by dělat měli, ale příroda se neptá a lidi chyby dělají hodně často. I ty je děláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
20.11.16 11:05

Mlady muzi, to je rychleji, nez na nove saty. Obetuj petikilo a bez do lekarny pro Postinor. Priste si vezmi gumu, chrani nejen pred pocetim, ale i pred pohlavnimi chorobami. Vec mas tak, zcela doslova, ve svych rukou :D.

• Citovat
  • Upravit
2707
20.11.16 11:09

@jdukolem jakapak výmluva? U nás ani nikde v okolí žádná taková výchova nebyla. O sexu nikdo nikdy neřekl ani prd. Natož o ovulacich atd. A to je mi 23, žádná dlouhá historie. Naštěstí o tomhle se semnou bavily doma ženský normálně, takže jsem věděla všechno, ale např kamarádky netušily většinou nic. Takže můžeš být ráda, že se syn něco dozví, ale určitě to tak nefunguje všude.. Bohužel 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.11.16 11:12

@Bobby my ne no. Samo, že nějaký min základy jak zhruba vypadá muž a žena, že tak a tak se dělá dítě ale nijak do podrobná.
Každopádně být zakladatelem, volila bych tabletu po. Pokud je ještě čas teda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.11.16 11:14

@Terrinka93 me je 26… V sedme tride mely prednasku holky-o menstruaci, ovulaci, porodu a sexu celkove…v devitce to meli kluci a vyfasovali kazdy balicek kondomu.. Navic se učila biologie cloveka a ta je i v osnovach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.11.16 11:15
@Terrinka93 píše:
@Bobby my ne no. Samo, že nějaký min základy jak zhruba vypadá muž a žena, že tak a tak se dělá dítě ale nijak do podrobná.
Každopádně být zakladatelem, volila bych tabletu po. Pokud je ještě čas teda. :)

Souhlas-pokud je ještě cas, tak pro Postinor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.16 11:17
@hanka.br. píše:
@jdukolem Ta přednáška je zbytečná. Pokud je to pravda, tak se mladík snaží řešit problém alespoň tím, že se ptá zkušených, což mi přijde lepší, než nedělat nic. O úrovni znalostí sedmnáctiletých na toto téma by se dalo úspěšně polemizovat vzhledem ke znalostem mnohem starších, které jsou i tady občas vidět. Všichni víme, co by vědět měli a co by dělat měli, ale příroda se neptá a lidi chyby dělají hodně často. I ty je děláš.

tak nevím kdo komu ted dělá přednášku.. ;) ano já dělám chyby a dělám je denně několikrát, ale nechápu jakou mají chyby které já dělám v této diskuzi relevanci?
Kdyby se mladík zeptal zkušenějších před akcí, pak ano je to super a za mě tleskám, pokud se ptá až po akci pak je na dotaz tohoto typu už pozdě.. já mu slušně odpověděla + trochu jsem si rýpla, že se to už učili, čili si nemyslím, že jsem dělala nějakou přednášku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.16 11:20
@Terrinka93 píše:
@jdukolem jakapak výmluva? U nás ani nikde v okolí žádná taková výchova nebyla. O sexu nikdo nikdy neřekl ani prd. Natož o ovulacich atd. A to je mi 23, žádná dlouhá historie. Naštěstí o tomhle se semnou bavily doma ženský normálně, takže jsem věděla všechno, ale např kamarádky netušily většinou nic. Takže můžeš být ráda, že se syn něco dozví, ale určitě to tak nefunguje všude.. Bohužel 8)

tak syn se hlavně ptá mě..teda když něco chtěl vědět tak se normálně zeptal cca od 10 let? Ale toto není o mě a mém synovi a dokonce to není ani o tom, co ses naučila ve škole ty, ale upřímně nevěřím tomu, že vám ve škole neřekli zhola NIC.. o pohlavním systému muže ženy atd - to je v osnovách, běžně v učebnicích.. to jste to téma ve škole prostě vynechali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.16 11:22
@Terrinka93 píše:
Každopádně být zakladatelem, volila bych tabletu po. Pokud je ještě čas teda. :)

ano, to je velmi rozumná rada v tomto věku.. než čekat co z toho bude - nebude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.16 11:25
@ludek.kos píše:
Tak já vím, že asi dva týdny po skončení měsíčků jsou u holky plodné dny… Ale jako, když bych se strefil, tak se to uchytí najisto?? :O

Kubo, to ti nikdo nepoví, v přírodě není nic „najisto“ může to být a nemusí, ale ta pravděpodobnost, že ano, otěhotní je velmi vysoká, pokud by ses trefil do plodných dnů tak ano téměř jistě. Počítej tak 90%? Ale ta procenta nejsou relevantní, jen odhaduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.11.16 11:32

@jdukolem jak jsem napsala v jednom z mých příspěvků.. Ano samozřejmě základy jsme měli stejně jako všude jinde, ale o žádné ovulaci a pod jsme nikdy nemluvili. A hlavně není to jedno? To nemělo být hlavním tématem diskuse. Jen jsem konstatovala, že ne všude se tomu věnují dopodrobna. Dal už to nemá cenu řešit, co? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí