Nechráněný styk

11
20.11.16 10:39

Nechráněný styk

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jaké je u ženy riziko otěhotnění po jednom nechráněném sexu?
Jaké máte zkušenosti?? Díky moc! Kuba, 17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
20.11.16 10:43

@ludek.kos Takovou, že své první dítě mám z jednoho nechráněného sexu. :lol: Prostě pokud jste se se souloží trefili do správných dní a nemáš problém s kvalitou spermií, tak to může být na totata. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
20.11.16 10:45

@ludek.kos jestli ses trefil do plodnych dnu, tak je riziko velke…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.16 10:45
@ludek.kos píše:
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jaké je u ženy riziko otěhotnění po jednom nechráněném sexu?
Jaké máte zkušenosti?? Díky moc! Kuba, píše: Více

záleží v které fázi cyklu k nechráněnému styku došlo jestli měla žena ovulaci nebo ne.. to jste se ale Kubo už učili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.11.16 10:52

Tak já vím, že asi dva týdny po skončení měsíčků jsou u holky plodné dny… Ale jako, když bych se strefil, tak se to uchytí najisto?? :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
20.11.16 10:53
@ludek.kos píše:
Tak já vím, že asi dva týdny po skončení měsíčků jsou u holky plodné dny… Ale jako, když bych se strefil, tak se to uchytí najisto?? :O

Ano, pokud se trefíš, tak najisto. Jestli se to stalo včera, skočte do lékárny pro Postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
20.11.16 10:54

At si partnerka vzpomene, kdy mela naposledy menstruaci a kolikaty den jste meli ten sex, zalezi i jestli ma menstruaci pravidelne po 28 dnech. Jestlu je to cerstve, tak mate 48h na to sehnat nekde postinor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.11.16 10:55

@jdukolem jo a kde?? Myslíš na základce?? V životě se s námi nikdo o něčem takovém nemluvil :mrgreen: takže věřím, že nic o ovulaci neví, a vsadím se ze o tom neslyšela ani ta skorotehotna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
20.11.16 10:56

@ludek.kos Ja bych to tak uplne najisto nevidela, ale jste mladi, tak je pravdepodobnost vetsi nez o deset let pozdeji. Nikdo ti to tady nevyvesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.16 10:57
@ludek.kos píše:
Ahoj,
Jaké máte zkušenosti?? Díky moc! Kuba, píše: Více

procento ti nikdo neřekne, záleží podle toho v jaké době cyklu sex byl…jestli ses trefil do plodných dnů, pak je šance poměrně vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
20.11.16 10:58

@ludek.kos záleží jaké části cyklu byla a pokud měla ovulaci tak ta šance je víc než velká ;). pak jedině si dojít pro prášek po ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.11.16 10:58
@ludek.kos píše:
Tak já vím, že asi dva týdny po skončení měsíčků jsou u holky plodné dny… Ale jako, když bych se strefil, tak se to uchytí najisto?? :O

Jenže slečna taky memusí mít učebnocovou ovulaci 14 dní po začátku poslední menstruaci. Já si na obě děti zadělala až nekdy 21-23 den cyklu, protože ho fakt nemám tabulkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.11.16 10:59
@ludek.kos píše:

Jsou to dva týdny od začátku menstruace a ne po skončení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8865

:roll: proboha, když už bez kondomu tak aspoň přerušovaná soulož a ne do ní stříknout plnou dávku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
@ludek.kos píše:

Nechcete dítě? Používejte antikoncepci. Když je nechráněný styk, tak může žena otěhotnět, člověk by řekl, že to 17-letý ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital