Nechráněný styk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
20.11.16 11:32

@jdukolem jak jsem napsala v jednom z mých příspěvků.. Ano samozřejmě základy jsme měli stejně jako všude jinde, ale o žádné ovulaci a pod jsme nikdy nemluvili. A hlavně není to jedno? To nemělo být hlavním tématem diskuse. Jen jsem konstatovala, že ne všude se tomu věnují dopodrobna. Dal už to nemá cenu řešit, co? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30387
20.11.16 11:35
@jdukolem píše:
tak nevím kdo komu ted dělá přednášku.. ;) ano já dělám chyby a dělám je denně několikrát, ale nechápu jakou mají chyby které já dělám v této diskuzi relevanci?
Kdyby se mladík zeptal zkušenějších před akcí, pak ano je to super a za mě tleskám, pokud se ptá až po akci pak je na dotaz tohoto typu už pozdě.. já mu slušně odpověděla + trochu jsem si rýpla, že se to už učili, čili si nemyslím, že jsem dělala nějakou přednášku :mavam:

Jo v pohodě. On kdyby každý zjišťoval následky před tím, než s někým vleze do postele, ubylo by zoufalých situací. Spíš než ten kluk, měla by o své ovulaci vědět víc ta dívka a měla by to znát zejména od své matky, než ze školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
20.11.16 11:40
@ludek.kos píše:
Tak já vím, že asi dva týdny po skončení měsíčků jsou u holky plodné dny… Ale jako, když bych se strefil, tak se to uchytí najisto?? :O

Chlapče, utíkej po Postinor či něco podobného do nejbližší lékárny. Najisto musíme jenom zemřít, ale ta pravděpodobnost je u zdravého páru přes 80 procent zvláště u mladých. V tvém věku bych neriskovala… Otěhotněla jsem „na první dobrou“ ve svých 26 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
20.11.16 11:59

@ludek.kos vše bylo řečeno. Jen raději, než Postinor se v poslední době doporučuje Escapelle, když už, tak by měla mít alespoň méně vedlejších účinků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
20.11.16 12:01

Chlapec se registroval 17.11…jestli to bylo až po styku, tak není co řešit nebo radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
20.11.16 15:04

Chlapečku vyber penízky z prasátka (cca 600) a jdi s přítelkyní do lékárny pro postinor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53518
3.12.16 17:51
@jdukolem píše:
tak syn se hlavně ptá mě..teda když něco chtěl vědět tak se normálně zeptal cca od 10 let? Ale toto není o mě a mém synovi a dokonce to není ani o tom, co ses naučila ve škole ty, ale upřímně nevěřím tomu, že vám ve škole neřekli zhola NIC.. o pohlavním systému muže ženy atd - to je v osnovách, běžně v učebnicích.. to jste to téma ve škole prostě vynechali? :think:

Třeba zrovna chyběla ;-)
Když nás to v osmdesátkách učili, modlila jsem se, aby mě z toho učitelka nezkoušela. Stydlín :oops:
Popravdě, člověk měl povědomí, že antikoncepce je důležitá, ale v sedmnácti jsem se o ovulaci moc nezajímala…Byla jsem lehce opožděná a dlouho si hrála s panenkama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4898
3.12.16 19:24

@ludek.kos A z toho jednoho šťouchu už čekáte dvojčata a jste v 7 měsíci??? Woooooow.. :D :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.1.17 09:27

Dotaz

Ahoj holky sem 4 mesice po porodu a mely sme s manzelem na silvestra opakovany sex po prve kdyz se udelal (vedle) se sel umyt a sli sme znova, myslite ze muzu byt tehotna. Po sestinedeli sem jeste nemela mesicky. Kdy si muzu udelat test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.7.20 18:07

Oživuji diskuzi. Když na googlu zapátrám po pravděpodobnosti otěhotnění v plodných dnech, jde údajně o nějakých 15-30%, ale tady tvrdíte že to je pomalu 90+. To je to skutečně tak jednoduchý otěhotnět? Kde berete tu jistotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
27.7.20 18:34

@Eliscka kde máš těch 90+, myslíš podle počtu negativních testů, kde hledají neviditelného ducha?

• Citovat
  • Upravit
53518
27.7.20 22:32
@Eliscka píše:
Oživuji diskuzi. Když na googlu zapátrám po pravděpodobnosti otěhotnění v plodných dnech, jde údajně o nějakých 15-30%, ale tady tvrdíte že to je pomalu 90+. To je to skutečně tak jednoduchý otěhotnět? Kde berete tu jistotu?

Mně to trvalo víc jak rok. Ale nepočítala jsem plodné dny, bylo mi přes 30 začala jsem se léčit se štítkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.7.20 22:06

Kubi, pokud se něco takového stalo, tak si myslím že riziko je 20% ale u každého je to jinak.. raději nos u sebe kondom a vždy jej použij..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.21 19:18

Dobrý den chtěla bych se zeptat ve čtvrtek 28.10. a v pátek 29.10. Jsme s přítelem měli nechráněný sex neudělal se do mě vytáhnul asi 2 minuty před uděláním ale v sobotu jsem měla dostat své dny ale teď to mám opožděně 3 dny špiněla jsem, udělala jsem jsi pro jistotu těhotenský test který prý to má ukázat už po jednom dni vynechání menstruace a vyšel negativní myslíte že bych mohla být těhotná nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
4
5.12.22 09:45

Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět poslední den menstruace, když se přítel udělal mimo a potom cca 15 minut poté se třel o mě?
Předem dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital