Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím Kočky
Mám takovy dotaz. Už 3 měsíc jsem vysadila antikoncepci z důvodu že nechci do svého těla dávat "něco navíc "
sex s přítelem máme nechraneny sex s tím ze nikdy nevyvrcholil do mnė ale na brisko. Obě dvě MS se dostavili bez problémů ale teď jsem měla dostat Ms 4.9. A ona nikde…lehké pobolivani v podbřišku po ranu, bolavé bradavky a jsem z toho taková nervózní protože už skoro týden v kuse se mi zdavaji sny že jsem těhotná nebo že dole krvacim..Mimi moc chci i přítel ale zatím jsme se nerozhodli že se o něj budeme snažit. A tak nevím k čemu se přiklonit, je to opoždění zpusobeno vysazenim Ha presto že dvě ms byla v poradku a nebo můžu být těhu? Test jsem si zatim nedělala přece jsou to zatím jen 4 dny.
a nevim jakou možnost chci mimi si moc přeji ale zároveň je tam ten strach
Diiky za případné odezvy ![]()
@Janče83 píše:
Zdravím KočkyMám takovy dotaz. Už 3 měsíc jsem vysadila antikoncepci z důvodu že nechci do svého těla dávat "něco navíc "
sex s přítelem máme nechraneny sex s tím ze nikdy nevyvrcholil do mnė ale na brisko. Obě dvě MS se dostavili bez problémů ale teď jsem měla dostat Ms 4.9. A ona nikde…lehké pobolivani v podbřišku po ranu, bolavé bradavky a jsem z toho taková nervózní protože už skoro týden v kuse se mi zdavaji sny že jsem těhotná nebo že dole krvacim..Mimi moc chci i přítel ale zatím jsme se nerozhodli že se o něj budeme snažit. A tak nevím k čemu se přiklonit, je to opoždění zpusobeno vysazenim Ha presto že dvě ms byla v poradku a nebo můžu být těhu? Test jsem si zatim nedělala přece jsou to zatím jen 4 dny.
a nevim jakou možnost chci mimi si moc přeji ale zároveň je tam ten strach
Diiky za případné odezvy
Taky nechápu
. Moc chcete miminko, ale přítel nevyvrcholí do Tebe, máš 4 dny zpoždění, ale test dělat nechceš. Tak nevím, co chceš slyšet od nás.
Tak běž do drogerie/lékarny a test si udělej. Rozhodně to bude přesnější než věšťení tady ![]()
@kopejka píše:
Proč si neuděláš test, nechápu
4 dny po vynechami ms fakt nema smysl delat test…minimalne aspon 14 dni neli dyl…nikdy bych si neodpustila vedet, ze jsem mela jen „chemicky“ tehotenstvi, ktery stejne slo pryc s pozdejsi ms.
@Leenvecka píše:
4 dny po vynechami ms fakt nema smysl delat test…minimalne aspon 14 dni neli dyl…nikdy bych si neodpustila vedet, ze jsem mela jen „chemicky“ tehotenstvi, ktery stejne slo pryc s pozdejsi ms.
No tak mě by teda nenapadlo dělat si test až 14dni po vynechání teda ![]()
Možný je asi všechno já si nevzala prášky týden moje blbost ze jsem si je nevyzvedla a v tom zapadakove kam jsme pracovně s přítelem odjeli lékárna otevřena v lednu a ve čtvrtek tak jsem se na to vydlabla no a když jsem čekala MS tak bolení podbřišku citlivá prsa a mrcha nikde
no a máme doma malého Maxika
ale test určitě udělat ať je jistota ![]()