Nechráněný styk a 3. měsíc bez hormonální antikoncepce

1
7.9.16 09:11

Nechráněný styk a 3 M. bez Ha

Zdravím Kočky :) Mám takovy dotaz. Už 3 měsíc jsem vysadila antikoncepci z důvodu že nechci do svého těla dávat "něco navíc " :lol: sex s přítelem máme nechraneny sex s tím ze nikdy nevyvrcholil do mnė ale na brisko. Obě dvě MS se dostavili bez problémů ale teď jsem měla dostat Ms 4.9. A ona nikde…lehké pobolivani v podbřišku po ranu, bolavé bradavky a jsem z toho taková nervózní protože už skoro týden v kuse se mi zdavaji sny že jsem těhotná nebo že dole krvacim..Mimi moc chci i přítel ale zatím jsme se nerozhodli že se o něj budeme snažit. A tak nevím k čemu se přiklonit, je to opoždění zpusobeno vysazenim Ha presto že dvě ms byla v poradku a nebo můžu být těhu? Test jsem si zatim nedělala přece jsou to zatím jen 4 dny. :nevim: a nevim jakou možnost chci mimi si moc přeji ale zároveň je tam ten strach :roll: Diiky za případné odezvy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9719
7.9.16 09:14

Proč si neuděláš test, nechápu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
7.9.16 09:20
@Janče83 píše:
Zdravím Kočky :) Mám takovy dotaz. Už 3 měsíc jsem vysadila antikoncepci z důvodu že nechci do svého těla dávat "něco navíc " :lol: sex s přítelem máme nechraneny sex s tím ze nikdy nevyvrcholil do mnė ale na brisko. Obě dvě MS se dostavili bez problémů ale teď jsem měla dostat Ms 4.9. A ona nikde…lehké pobolivani v podbřišku po ranu, bolavé bradavky a jsem z toho taková nervózní protože už skoro týden v kuse se mi zdavaji sny že jsem těhotná nebo že dole krvacim..Mimi moc chci i přítel ale zatím jsme se nerozhodli že se o něj budeme snažit. A tak nevím k čemu se přiklonit, je to opoždění zpusobeno vysazenim Ha presto že dvě ms byla v poradku a nebo můžu být těhu? Test jsem si zatim nedělala přece jsou to zatím jen 4 dny. :nevim: a nevim jakou možnost chci mimi si moc přeji ale zároveň je tam ten strach :roll: Diiky za případné odezvy :kytka:

Taky nechápu :think:. Moc chcete miminko, ale přítel nevyvrcholí do Tebe, máš 4 dny zpoždění, ale test dělat nechceš. Tak nevím, co chceš slyšet od nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.9.16 09:28

Tak běž do drogerie/lékarny a test si udělej. Rozhodně to bude přesnější než věšťení tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
7.9.16 09:40
@kopejka píše:
Proč si neuděláš test, nechápu :roll:

4 dny po vynechami ms fakt nema smysl delat test…minimalne aspon 14 dni neli dyl…nikdy bych si neodpustila vedet, ze jsem mela jen „chemicky“ tehotenstvi, ktery stejne slo pryc s pozdejsi ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
7.9.16 09:48
@Leenvecka píše:
4 dny po vynechami ms fakt nema smysl delat test…minimalne aspon 14 dni neli dyl…nikdy bych si neodpustila vedet, ze jsem mela jen „chemicky“ tehotenstvi, ktery stejne slo pryc s pozdejsi ms.

No tak mě by teda nenapadlo dělat si test až 14dni po vynechání teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
7.9.16 10:00

Možný je asi všechno já si nevzala prášky týden moje blbost ze jsem si je nevyzvedla a v tom zapadakove kam jsme pracovně s přítelem odjeli lékárna otevřena v lednu a ve čtvrtek tak jsem se na to vydlabla no a když jsem čekala MS tak bolení podbřišku citlivá prsa a mrcha nikde :-D no a máme doma malého Maxika :D ale test určitě udělat ať je jistota ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí