Mírné křeče v podbřišku 20. týden těhotenství

279
5.9.16 21:28

Mírné křeče v podbříšku 20tt

Holky jsem 20 tt a v podbřišku mám občas takové jako slabé křeče, nebo jak to mám přesně popsat, nevím :( Můžou to být pohyby? A nebo se mám něčeho bát? Jsem poprvé těhotná a nevím co jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
5.9.16 21:33

A tvrdne ti bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.9.16 21:38

Jen jednou bylo trochu tvrdší když se mi chtělo hodně čůrat, ale jinak je pořád měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15548
5.9.16 21:42

Měla jsem to taky. Stačilo brát pravidelně magnézko ;)
A pro jistotu mi píchli magnézko u dr ;) pak jsem brala asi 14 dní 6 tablet denně. Nyní si vystačím se třemi :) nebo prostě podle potřeby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
5.9.16 21:43

Pro klid si zobej hořčík ;)..jinak může tě to jen pnout jak se zvečuje a roztahuje děloha, někdy je to fest nepříjemný, mě ve 27 vezla sanitka..malá se mi tam šprajcla a tlačila na nerv..strašná bolest ale ejhle nic to nebylo..dáváj nám zabrat co ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
5.9.16 21:50

Díky za odpovědi. Zkusím ten hořčík. Za 14 dní jdu na kontrolu tak snad bude vše v pořádku. No dávaj ty prďolky zabrat. Pořád mám strach aby člověk něco nezanedbal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.9.16 23:35

Jak rikaji holky, pridat magnesium..a me dontor rikal, ze se roztahuje deloha tak proto to pnuti v podbrisku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.17 17:34

bolest v podbříšku

Ahoj, jsem v 19 tt a občas mě bolí dole v podbříšku (tam kde je ochlupení) občas po stranách někdy uprostřed. Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
1702
30.7.17 18:20
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 19 tt a občas mě bolí dole v podbříšku (tam kde je ochlupení) občas po stranách někdy uprostřed. Je to normální?

Je ;) Byla bych v klidu, pokud neni ovsem bolest pro Tebe neunosna. Zmin se pro jistotu v poradne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.7.17 20:22
@Anonymní píše:

Jsem ve 14. a různé křeče a pískání mám už od začátku po celém břiše i dole.. Všechno je v naprostém pořádku, takže myslím, že je to normální ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 14:34

křeče v podbříšku

Ahoj, jsem v 20tt a občas mám křeče jako při menstruaci akorát slabší. Je to tím že se roztahuje děloha? :roll: :roll: Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky