Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jsem 20 tt a v podbřišku mám občas takové jako slabé křeče, nebo jak to mám přesně popsat, nevím
Můžou to být pohyby? A nebo se mám něčeho bát? Jsem poprvé těhotná a nevím co jak má být.
Jen jednou bylo trochu tvrdší když se mi chtělo hodně čůrat, ale jinak je pořád měkké.
Měla jsem to taky. Stačilo brát pravidelně magnézko ![]()
A pro jistotu mi píchli magnézko u dr
pak jsem brala asi 14 dní 6 tablet denně. Nyní si vystačím se třemi
nebo prostě podle potřeby ![]()
Pro klid si zobej hořčík
..jinak může tě to jen pnout jak se zvečuje a roztahuje děloha, někdy je to fest nepříjemný, mě ve 27 vezla sanitka..malá se mi tam šprajcla a tlačila na nerv..strašná bolest ale ejhle nic to nebylo..dáváj nám zabrat co ![]()
Díky za odpovědi. Zkusím ten hořčík. Za 14 dní jdu na kontrolu tak snad bude vše v pořádku. No dávaj ty prďolky zabrat. Pořád mám strach aby člověk něco nezanedbal
Jak rikaji holky, pridat magnesium..a me dontor rikal, ze se roztahuje deloha tak proto to pnuti v podbrisku
Ahoj, jsem v 19 tt a občas mě bolí dole v podbříšku (tam kde je ochlupení) občas po stranách někdy uprostřed. Je to normální?
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem v 19 tt a občas mě bolí dole v podbříšku (tam kde je ochlupení) občas po stranách někdy uprostřed. Je to normální?
Je
Byla bych v klidu, pokud neni ovsem bolest pro Tebe neunosna. Zmin se pro jistotu v poradne.
@Anonymní píše:
Jsem ve 14. a různé křeče a pískání mám už od začátku po celém břiše i dole.. Všechno je v naprostém pořádku, takže myslím, že je to normální ![]()
Ahoj, jsem v 20tt a občas mám křeče jako při menstruaci akorát slabší. Je to tím že se roztahuje děloha?
Děkuji