Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vždycky jsem si moc přála holčičku nejlépe dvě. Mít dceru, nejdřív malou princeznu a pak do budoucna parťáka musí být něco nádherného. Místo toho mám dva kluky, raubíře, sice mě milují, ale jsou to kluci. Najdou si partnerky a já zůstanu sama.Tak jsem se rozhodla zkusit štěstí do třetice a bum, čekám třetího kluka.Jsem opravdu nešťastná, jednou zůstanu sama, kluci odejdou za partnerkami. Kluci tíhnou k mance jako malí, v dospělosti si s ní nemají co říct. Co s tím???
nenaděláš nic, ale pak těch vnuček
Nikdy nevíš co bude v budoucnu
Třeba si jako kluci budou víc rozumět
Po porodu si na holčičku ani nevzpomeneš. nikde nemáš napsané že kluci odejdou a holka zůstane ![]()
Tak ono se s tím toho moc dělat nedá, prostě to tak je. Pokud byste zvládli ještě další pokus, můžete to zkusit znovu, ale znám ve svém okolí 2 holky, co mají jedna 4 syny a druhá 5 synů. Nebo můžete holčičku adoptovat, tam je to tutovka. A jinak základ, jak udržet dobrý vztah s dospělými syny, je skamarádit se s jejich partnerkami…:)
A co s tím? S tím nic. Kamoška nedávno porodila čtvrtého kluka. No a co? Co by za to jiní dali? Třeba vyvdáš skvělé snachy ![]()
Jako je pravda, ze vetsinou tihnou vic k partnerce, ale taky zase existuji mamnciny mamanci. Takze muze to byt tak nebo tak.
Tim nechci rict, ze mas ze svych kluku delat mamanky… ale ze vychovou se da hodne ovlivnit. Jen je to treba dobre utrefit ![]()
Za mně osobně — GRATULUJU!!
to je moje ideální sestava, mít tři kluky, to je náádhera a SEN!
Mám kluka a holku a třetí mít už nemůžeme (moje zdraví nedovolí)
A že kluci odejdou a nemají si co říct s mámou??
podívej se, kolik je tu diskuzí od ženských, jejichž partner/manžel víc dá na svou maminkou, než na svou ženu
A když budeš dobrá tchýně, tak budeš mít i tři úžasné „dcery“, až kluci dospějí ![]()
Co s tím? Asi nic, ne?
Smířit se s tím, že budeš mít tři chlapy v chalupě.
Chápu, že tě to mrzí
Na druhou stranu, rozhodně není pravidlo, že dcera má vždy s matkou idylický vztah a více k ní tíhne…Já jsem toho zářným příkladem.
Mít dobré vztahy se snachou
my jsme u partnerových rodičů často:-)…matka jeho otce tam také pravidelně jezdí…záleží na tom jaké mezi sebou mají lidé vztahy..u nás je to spíš naopak já jsem z domu a brácha by byl u maminky nebo poblíž rád pořád
…určitě bych se TEĎ nestresovala s tím, že zůstanu sama, snad máš partnera…
Ahoj, mám vysněného syna, momentálně je mu necelých 5 měsíců, a věřím tomu, že se mi podaří vytvořit si s ním takový vztah, že nám vydrží i v jeho dospělosti.. Kluka jsem si přála a jsem šťastná, že se „povedl“.. Jestli budu mít další dítě, nevím, ale pokud ano, bude mi jedno, co to bude, protože prvorozeným synem jsem si splnila přání.. Docela chápu tvoje zklamání, že ani na třetí pokus nemáš holčičku, ale nemyslím si, že by bylo někde pevně dané, že se dospělí kluci nezajímají o maminku a že maminka kluků zůstane sama.. To je hloupost
Pořád budeš máma a oni tě pořád budou potřebovat ![]()
A co s tím? Buď zkusit počtvrté, nebo nic - na holku ho nepředěláš, příroda už se rozhodla..
Gratuluji k těhotenství a přeji, ať jste oba zdraví, i tvoji starší synové ![]()
@hanyny píše:
A co s tím? S tím nic. Kamoška nedávno porodila čtvrtého kluka. No a co? Co by za to jiní dali? Třeba vyvdáš skvělé snachy
No po tom co tady čtu o tchýních, tak se nedivím obavám zakladatelky.
Já si vic rozumím s tchýní (která má 2 syny) než s mojí mámou. Mamka si zase víc rozumí s bráchovo ženou. Takže bych neházela flintu do obilí, ještě na to můžeš vydělat ![]()
Doufej, že narazíš na slušnou snachu. Šance mizivá, ale alespoň nějaká je.
Ono se to zdá jako rouhání, ale při tom, co vidím okolo a čtu tady na emiminu, jsem ráda, že alespoň jednu dceru mám jistou.
Oprostit se od takových myšlenek. U nás v rodině ani v mnoha jiných to neplatí. Mam dva syny, vzdycky jsem chtěla holku. Miluju je. Teď bych měla klidně třetího kluka, jen kdybych měla tu možnost další dítě mít.
Vždycky jsem si moc přála holčičku nejlépe dvě. Mít dceru, nejdřív malou princeznu a pak do budoucna parťáka musí být něco nádherného. Místo toho mám dva kluky, raubíře, sice mě milují, ale jsou to kluci. Najdou si partnerky a já zůstanu sama.Tak jsem se rozhodla zkusit štěstí do třetice a bum, čekám třetího kluka.Jsem opravdu nešťastná, jednou zůstanu sama, kluci odejdou za partnerkami. Kluci tíhnou k mance jako malí, v dospělosti si s ní nemají co říct. Co s tím???