Nechráněný styk a první styk

Anonymní
27.9.21 16:02

Nechráněný styk a první styk

Dobrý den, asi tři dny nazpět jsem měla nechráněný pohlavní styk s přítelem, přítel se do mě neudělal. Chci se zeptat je možné, že bych mohla otěhotnět?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1892
27.9.21 16:07

Pokud se nechranis, šance je vždycky.

Přerušovaná soulož není moc dobrá ochrana když nechceš mimčo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
27.9.21 16:08

Možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
27.9.21 16:08

Já jsem tak otehotnela. Takže ano, je to možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.21 16:28
@Anonymní píše:
Dobrý den, asi tři dny nazpět jsem měla nechráněný pohlavní styk s přítelem, přítel se do mě neudělal. Chci se zeptat je možné, že bych mohla otěhotnět?

byl to můj první styk a měli jsme dlouho předehru a včas mě opustil, aby se do mě neudělal. Hodně se bojím jestli bych nemohla být těhotná. Mám i 24. Den cyklu.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.9.21 16:34
@Anonymní píše:

Můžeš otěhotnět. Jestli nechceš dítě, chraň se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35852
27.9.21 17:06
@Anonymní píše:
byl to můj první styk a měli jsme dlouho předehru a včas mě opustil, aby se do mě neudělal. Hodně se bojím jestli bych nemohla být těhotná. Mám i 24. Den cyklu.

Spermie můžou být i v preejakulatu. Jestli nechceš dítě tak pouzivej ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.9.21 18:23
@Anonymní píše:

:zed: ty nebudeš nejostřejší tužka v penále co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.9.21 22:18

Jestli to do Tebe přítel nepustil, tak je nebezpečí nehody velmi malé a nemusíš se bát, protože jsi pravděpodobně už měla po plodných dnech. Je řada párů. které přerušovanou soulož používají pravidelně. Příště ale dbej na to, aby si přítel oblékl kondom. Potom si budeš moci užívat sex naplno a bez strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.9.21 22:56
@Anonymní píše:

to opravdu nevím. Cítíš se těhotná - jsi těhotná  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6702
28.9.21 07:17

Já to aplikovala nějakou dobu taky a těhotná jsem takhle nikdy nebyla.. :kytka:, ale pro tvůj klid se chraňte, nemá cenu se každý měsíc stresovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
28.9.21 07:39

No, nám to několik let vycházelo a pak najednou buch a byly // místo menstruace.
Pokud byl sex 24 den cyklu, tak při normální délce už to je v neplodných dnech. Ale je to jen předpoklad. Pokud nemáš ovulaci ověřenou, není to žádná jistota.
Příště použijte Opravdu spolehlivou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí