Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, měla sem menší nehodu a snědla jsem mamce nechtě jednu pilulku antikoncepce Lindynette 20. Měla jsem TO v pondělí dostat a dnes je sřteda a pořád nic. Nemohlo mi to rozházet cyklus??
![]()
Ti vypadla z platíčka přímo do pusiny?
Že ty jsi před tím měla nějaký sex a snažila se to tou pilulkou zachránit?
No mamka měla tu antinu na lince a já sem si vzala svůj vitamín B a položila sem ho tak nějak vedle, a jak sem si nalila pití tak sem prostě šáhla nechtě vedle
![]()
No to se mi ještě nestalo, asi jsi smolař:D:-)..
Né, myslím, že to nic vážnýho udělat nemohlo.. možná ti trošičku posunula menstruaci, ale příští cyklus by měl být už normální ![]()
@RadkaCh píše:
Ti vypadla z platíčka přímo do pusiny?Že ty jsi před tím měla nějaký sex a snažila se to tou pilulkou zachránit?
@petysek.xd
Nijak bych to nehrotila. Možná se ti MS zpozdí, ale určitě by se ti nic stát horšího nemělo.
Pokud by MS nepřišla, zašla bych na gyndu.
Mě takhle snědl 7 prášků antikoncepce 3letý syn, byla nízkohormonální. Volala jsem na toxikologii a měl ten den jen hodně pít ![]()
No mamka to nějak rozdýchala, většinou spojuje dvě plata dohromady a mezeru nechává až po tom druhém.
Spíš mě se smáli že sem pako ![]()
Tak hlavně, že si mamka nevzala vitamín místo antiny. Myslím, že ten cyklus nebude rozhozený tím. A kdyby, on se zase srovná ![]()