Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lena1895 píše:
Tabletka po se může do 72 hodin po styku, já si ji vzala po 36 hodinách na radu svojí doktorky.
Tak teď ti nezbývá nic než počkat, jak tělo zareaguje. A fakt si nařiď na ty pilule budík.
@Cenarius píše:
Tak je to tabletka PO, bere PO styku, je jedno jestli den nebo dva měsíce.
@Lena1895 píše:
Ted se můžu jen modlit
ty jo, jak můžeš zapomenout 3! tabletky, nechceš pouvažovat o jiné formě antikoncepce? náplasti, kroužek, tělísko
Pokud někdo bere pilule proti početí méně často, než já chodila do houslí, tak stoprocentně není spolehlivý uživatel této antikoncepce. Buď bych popřemýšlela o jiné anebo se zjistila několikanásobným upozorněním.
@stinga @Betty MacDonald
víte proč jsem vynechala 3, protože paní doktorce trvalo než mi poslala recept…vím že je to moje chyba že jsem si měla o recept zažádat dřív, ale není to tak ž bych uplně zapoměla prostě jsem je neměla
@Lena1895 píše:
@stinga @Betty MacDonald
víte proč jsem vynechala 3, protože paní doktorce trvalo než mi poslala recept…vím že je to moje chyba že jsem si měla o recept zažádat dřív, ale není to tak ž bych uplně zapoměla prostě jsem je neměla
Nám nic vysvětlovat nemusíš. Ale pokud dítě nechceš, měla bys to brát zodpovědněji. To je všechno.
@Lena1895 píše:
@stinga @Betty MacDonald
Prosím tě, ještě to házej na doktorku. Pokud nechceš děti a nemáš v sobě aspoň sedm pilulek, tak nasaď gumu. Lepší než to pak jistit tabletou po. Je to dryák.
@Russet
na nikoho to nehážu…přečti si to pořádně, napsala jsem že si za to můžu sama…
@Lena1895 píše:
@Russet
na nikoho to nehážu…přečti si to pořádně, napsala jsem že si za to můžu sama…
Kdybys to na ni neházela, tak nezmiňuješ to, že neposlala recept.
@Russet ptala jsem o radu normálních lidi. Ty neradis tak nepiš…
@Thomassss zdravím stalo se mi něco podobného jen jsem si ho nevzala v úterý a ve středu ráno hned ano, tudíž neuplynulo tolik hodin, protože ji beru spíše večer, každopádně jsem hloupá holka a s přítelem jsme měla za 5 dni sex a udělal se do mě, mám mít obavy? Antikoncepci beru asi 3 rokem a tohle se stalo poprvé a jsem na sebe vážně naštvaná, tak prosím nějaká rada …