Nechuť k jídlu a nadýmání.

Anonymní
3.10.20 03:47

Nechuť k jídlu a nadýmání.

Zdravím :D, jsem v začátcích těhotenství, a mám pro vás zkušenější maminky otázku.
Vím že těhotenství není žádná procházka růžovým sadem :P.., a že nevolnosti k tomu prostě patří.
Ale já už jsem bezradná :zed:.
Ráno když vstanu tak je mi strašně špatne od hladu, pak když se tedy jdu najíst, mi to vůbec nejede, Občas to do sebe až cpu, nevím co s tím, do toho nadýmání :?…, nemá někdo nějaké rady jak na ty nevolnosti s jídlem, tak na to nadýmání?
Už si vážně nevím rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.10.20 03:48
@Anonymní píše:
Zdravím :D, jsem v začátcích těhotenství, a mám pro vás zkušenější maminky otázku.
Vím že těhotenství není žádná procházka růžovým sadem :P.., a že nevolnosti k tomu prostě patří.
Ale já už jsem bezradná :zed:.
Ráno když vstanu tak je mi strašně špatne od hladu, pak když se tedy jdu najíst, mi to vůbec nejede, Občas to do sebe až cpu, nevím co s tím, do toho nadýmání :?…, nemá někdo nějaké rady jak na ty nevolnosti s jídlem, tak na to nadýmání? Plus ještě v noci nespim , zabírám až kolem 3-4 ráno.
Už si vážně nevím rady
  • Citovat
  • Upravit
3871
3.10.20 05:35

Jez málo a často. Pořád něco jen tak uzobavej. Srovná se to. Odpočívej když to jde a nadýmání :nevim: to je to nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
3.10.20 06:19

A co tak obvykle snidas?
Zkus zmenu, po ranu jen cerstve ovoce. Dodas telu nejake vitaminy, vodu a do strev vlakninu. Pozdeji na svacinu uz si dej na co jsi zvykla.
Nevolnosti jsou hnusne, vydrz to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3718
3.10.20 07:44

Ja byla ze zacatku jen o jogurtech a suchem pecivu, jen pri pohledu na maso se mi silene navalovalo :) Přejde to. Jez malo a casto, jak už se píše a najdi si něco, co ti bude chutnat, za chvilku to přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí