Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S antikoncepci kecas, proste jste na ni beztak nemeli penize.,,, ostatne, co ma tvuj chov dobytka s nutnosti vzit si dovolenou do potvrzeni tehotenstvi?
vetsinou lide z dobytcaku rodi deti jak na bezicim pase… to chozeni chlapa na pivo beze me, tak to by pro me byl duvod k potratu nebo uvazovani ditete dati do babyboxu bo vyhlidky mas na par mesicu katastrofalni ![]()
@Afrikana píše:
A to sis jako nevsimla, ze si nevzal kondom?
Jako všimla praktikovali jsme i přerušovany sex vím že to není stoprocentní ochrana ale celých 5 let to procházelo, spíš jde o to že děti nechtěl… To je stejně teď jedno ![]()
@Anonymní píše:
Jako všimla praktikovali jsme i přerušovany sex vím že to není stoprocentní ochrana ale celých 5 let to procházelo, spíš jde o to že děti nechtěl… To je stejně teď jedno
Takže jde o co?
@Anonymní píše:
Jako všimla praktikovali jsme i přerušovany sex vím že to není stoprocentní ochrana ale celých 5 let to procházelo, spíš jde o to že děti nechtěl… To je stejně teď jedno
prispevek hodny blbeny
proc hazis vinu na nej? treba mu to jen nahodne uklouzlo a je z toho hin stejne jako ty. clovek, co nepouziva antikoncepci, spoleha na prerusovacku, je dle meho minimalne s prominutim d, ebil. o to vetsi, kdyz pak resi to co ty ![]()
@terien píše:
Takže jde o co?
proste dalsi socka, co nema na kondomy a antiko, si poridila xy dite, ktere sotva uzivi
a ve sve hlavince to svadi na partnera, ktereho ted bude nenavidet a za chvili tu mame dalsi diskusi, jak odejit od pritele, co ji „naschval“ zbouchnul
Chápu že tě asi štve že to cítíš jako zradu.
Na druhou stranu přerušovaná soulož má též velké riziko tak si s tím trošku počítat musela.
To jak se podílí doma asi nebude žádná novinka. Je teď na tobě si to doma srovnat než se dítě narodí. Jemu evidentně nic nedochází.
@Leviatan píše:
Chápu že tě asi štve že to cítíš jako zradu.Na druhou stranu přerušovaná soulož má též velké riziko tak si s tím trošku počítat musela.
To jak se podílí doma asi nebude žádná novinka. Je teď na tobě si to doma srovnat než se dítě narodí. Jemu evidentně nic nedochází.
no myslim, ze teto socialni skupine nedochazi vice veci… ![]()
@markytka3 píše:
no myslim, ze teto socialni skupine nedochazi vice veci…
seš zbytečně ostrá ![]()
@markytka3 píše:… Bohužel s antikoncepci mám problém krvacela jsem při užívání celý měsíc a fakt dost silně a na nějaké experimentování která HA mi bude sedět fakt nemám chuť peněz mám dost… Dobytek mám jak doma tak v práci… Pracovala jsem jalovicemi po otelení a při této práci jde fakt o ruky a nejen to. Otelit krávu taky někdy není jen tak… Spíš mě štve že jsem byla hodně akční a teď zvládám jen nejnutnější činnosti a jsem unavená… A víceméně je mi jedno co si myslíš potřebovala jsem se z toho vypsat
S antikoncepci kecas, proste jste na ni beztak nemeli penize.,,, ostatne, co ma tvuj chov dobytka s nutnosti vzit si dovolenou do potvrzeni tehotenstvi?vetsinou lide z dobytcaku rodi deti jak na bezicim pase… to chozeni chlapa na pivo beze me, tak to by pro me byl duvod k potratu nebo uvazovani ditete dati do babyboxu bo vyhlidky mas na par mesicu katastrofalni
@Anonymní píše: … Bohužel s antikoncepci mám problém krvacela jsem při užívání celý měsíc a fakt dost silně a na nějaké experimentování která HA mi bude sedět fakt nemám chuť peněz mám dost… Dobytek mám jak doma tak v práci… Pracovala jsem jalovicemi po otelení a při této práci jde fakt o ruky a nejen to. Otelit krávu taky někdy není jen tak… Spíš mě štve že jsem byla hodně akční a teď zvládám jen nejnutnější činnosti a jsem unavená… A víceméně je mi jedno co si myslíš potřebovala jsem se z toho vypsat
no kdyby jsi se zajimala, tak existuje plno ruznych antiko, ja po jedne to mela jako ty, zmenila jsem typ a je to v pohode. ale spolehat na prerusovanou souloz a pak se divit, to fakt mohou jen blbeny… jeste existuji teliska, kondomy… nechapu, proci jsi do potvrzeni tehu musela byt doma? to aby te jalovice neuhranuly?
sorry jako, ale tvuj pribeh mi prijde jako z komiksu
ale neboj, odrodis, mimiska nechas starsim sourozencum na hlidani a muzes s chlapem opet do hospody ![]()
@pe-terka píše:
seš zbytečně ostrá
ostra? promin, ale kdo dnes veri na prerusovanou souloz? a ktera 30ti leta matka od 2 deti se durdi, ze nemuze s chlapem diky tehu nevolnostem do hospy?
myslim, ze opet nejaka socialni rodina, co nema na ochranu a jeji nejvetsi kulturni zazitek roku je vecerni posezeni se stamgasty… nebo si myslis, ze se holky, ale vymena manzelek, neprispivaji?
btw: „užívání celý měsíc a fakt dost silně a na nějaké experimentování která HA mi bude sedět fakt nemám chuť peněz mám dost…“.. wow, kdo asi takto premysli? me doktorka taky dala jinou antiko, taky mi nesedla, ale muj mozecek pouzil mobil, doktorce zavolal, rekl problemy, a dostala jsem jine antiko s jinym slozenim. rozdil je v tom, ze jsem si spocitala, ze obetuji par stovek za nevybrane platicko nez zivit dalsich xy nechtene dite, na to ostatne asi autorka bude mit penez dost ![]()
Příspěvek upraven 03.10.20 v 00:08
@Janli píše:
@markytka3 a tebe uhranul kdo? Zlá televize Edna?
vid? Je jak čarodějnice z hororové pohádky
S černým kocourem na hrbu, bradavicí na nose a v kotli utrejch z netopýřích křídel a hadích ocásků
A v pařátech má křištálovou kouli, která jí vyvěští, kdo je nemajetný, hloupý a sociální případ ![]()
Ahoj tak nějak se potřebuji vypsat… Z předchozího nevydařeného vztahu mám 2 děti 12 a 8… Nic méně už 5 let žijí s přítelem, který mi od začátku tvrdil, že děti se mnou nechce, 5 let se hlídal používal kondomy až do teď. Nevadilo mi to spíš sem byla ráda našla jsem si v novém bydlišti slušně placenou práci vydělala si na řidičáky měla jsem svoje koníčky… Jenže se letos v červenci rozhodl, že teda chce miminko aniž by si s mnou o tom předtím promluvil jestli chci i já (nemůžu brát antikoncepci nedělá mi dobře)… otěhotněla jsem hned na první pokus teď jsem v 13tt. Na jednu stranu se na miminko těším a na druhou stranu to beru od přítele jako podraz. Jelikož jsem pracovala s dobytkem tak jsem si do potvrzení těhotenství musela vzít dovolenou ono to ani jinak nešlo cely srpen jsem prozvracela a prospala… Srpen prostě nebyl. Zářím jsem tak nějak proplula v práci mě přeřadili na pozici, která mě nebaví. Ale co mě štve domácnost je na mě, dobytek je na mě nikdo nic doma neudělá pokud jim to neřeknu už mě to, ale nebaví pořád dokola opakovat jsem už úplně vyčerpaná, a navíc přítel chodí každou chvíli na pivo předtím jsme chodili spolu a teď si připadám pořád sama a naprosto člověk k ničemu…