13tt a jsem psychicky na dně...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
3.10.20 00:09
@Janli píše:
@markytka3 a tebe uhranul kdo? Zlá televize Edna?

ne,, bylo mi dano do vinku kapku inteligence. autorka pise, ze nema dost na jinou antikoncepci, ale zivit xy let nechtene dite, mit bude :zed: btw. zla edna byla bozi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.20 00:13
@pe-terka píše:
vid? Je jak čarodějnice z hororové pohádky :cert: S černým kocourem na hrbu, bradavicí na nose a v kotli utrejch z netopýřích křídel a hadích ocásků :jazyk: A v pařátech má křištálovou kouli, která jí vyvěští, kdo je nemajetný, hloupý a sociální případ :pankac:

hele na to vesteni clovek ani nemusi mit kristalovou kouli :-)))) jako kdo z tveho okoli veri na prerusovanou souloz, pak doda, ze na jinou antiko nema penize, tak radeji spoleha na vabank? nedokaze si spocitat, ze to dite, ktere z 50% muze prijit ji bude stat vice nez par stovek za nova platicka :lol:… fakt takhle si racionalne premyslejiciho tvora nepredstavuji… ale verim, ze kazdy to ma jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.20 00:15

@pe-terka btw. zlou ednu, mufa, caryfuka aj. jsem mela svym zpusobem rada. ukazovali mi i jako ditku, jiny pohled na svet, ze ne vse je ve svete slunickove (jen xenii jsem bytostne nesnasela, bo ta byla hlavne hloupa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.10.20 00:16
@markytka3 píše:
ne,, bylo mi dano do vinku kapku inteligence. autorka pise, ze nema dost na jinou antikoncepci, ale zivit xy let nechtene dite, mit bude :zed: btw. zla edna byla bozi :-)

Pokud ti byla dána inteligence, tak ji začni používat. Zatím se na tvých příspěvcích neprojevila. Názory jde sdělovat slušně a ne v každým příspěvku házet blběnama… A jen tak mimochodem, přerušovanou soulož používáme jako antikoncepci už 18let ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
3.10.20 00:19
@markytka3
@markytka3 píše:
hele na to vesteni clovek ani nemusi mit kristalovou kouli :-)))) jako kdo z tveho okoli veri na prerusovanou souloz, pak doda, ze na jinou antiko nema penize, tak radeji spoleha na vabank? nedokaze si spocitat, ze to dite, ktere z 50% muze prijit ji bude stat vice nez par stovek za nova platicka :lol:… fakt takhle si racionalne premyslejiciho tvora nepredstavuji… ale verim, ze kazdy to ma jinak :mavam:

překrucuješ. Že nemá peníze tady pořád meleš ty, ne ona. Ona mluví o zdravotních důvodech, proč nechce experimentovat s různými typy HA. A za mě význam zdraví racionálně přemýšlející tvor (tvůj termín) dokáže pochopit. Jen tobě to nějak nejde.
Pustila ses do ní jak elitní megera. Nechceš si změnit nick? Pod pojmem Markytka si představím nějakou dobračku, což tě úplně nevystihuje. A nemluvím jen o této diskusi.
Navrhuji třeba „Nevrlá sůva“ nebo tak něco :kytka: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.20 00:22
@Janli píše:
Pokud ti byla dána inteligence, tak ji začni používat. Zatím se na tvých příspěvcích neprojevila. Názory jde sdělovat slušně a ne v každým příspěvku házet blběnama… A jen tak mimochodem, přerušovanou soulož používáme jako antikoncepci už 18let ;)

to je tezke nepouzivat slovo blbena, kdyz ony se tak projevuji :-) hele, me tu obcas nazyvaji arogantkou a prechytralou, a veris, ze mi to vubec nevadi? mozna jsem arogantni, prechytrala, mozna diky tomu mam zivot, takovy jaky jsem kdy chtela… ale clovek typu autorky, ktery je narsran a nestastny ze 3.ditete, jen ze nemuze chodit s chlapem do hospody a nedela aktivity, co drive? :nevim: tobe to neprijde uhozene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.10.20 00:27
@markytka3 píše:
to je tezke nepouzivat slovo blbena, kdyz ony se tak projevuji :-) hele, me tu obcas nazyvaji arogantkou a prechytralou, a veris, ze mi to vubec nevadi? mozna jsem arogantni, prechytrala, mozna diky tomu mam zivot, takovy jaky jsem kdy chtela… ale clovek typu autorky, ktery je narsran a nestastny ze 3.ditete, jen ze nemuze chodit s chlapem do hospody a nedela aktivity, co drive? :nevim: tobe to neprijde uhozene?

vypíchla sis z toho, co se ti hodí. Zakl. se cítí přetažená, vyčerpaná a vytržená ze společenského života, na který byla dosud zvyklá. Že zašla občas do hospody ještě neznačí, že tam chlastala první ligu.
Já znám mrtě žen, kterým těhu zamávalo s psychikou, dokonce i když bylo plánované. To vůbec neznamená, že až se dítě narodí, bude zakl. špatná matka. To tady věštíš jenom ty.
Btw. to tvé životní štěstí z vyladění tvých příspěvků jenom čiší. Projevuje se poněkud svérázně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.10.20 00:27

@markytka3 ne, opravdu mi nepřijde uhozený, že si tady zakladatelka stěžuje, že za ni chlap udělal dost důležitý rozhodnutí, nepřijde mi uhozený, ze jí vadí, že musí lítat sama kolem dobytka a nikdo jí nepomůže, nepřijde mi uhozený, že se trápí, když chlap jde do hospody. Uhozený je to, že si vypíchneš dvě věty a totálně je překroutíš, že jsi hnusná a ještě to ospravedňuješ inteligencí.

• Citovat
  • Upravit
13197
3.10.20 00:29
@pe-terka píše:
@markytka3překrucuješ. Že nemá peníze tady pořád meleš ty, ne ona. Ona mluví o zdravotních důvodech, proč nechce experimentovat s různými typy HA. A za mě význam zdraví racionálně přemýšlející tvor (tvůj termín) dokáže pochopit. Jen tobě to nějak nejde.
Pustila ses do ní jak elitní megera. Nechceš si změnit nick? Pod pojmem Markytka si představím nějakou dobračku, což tě úplně nevystihuje. A nemluvím jen o této diskusi.
Navrhuji třeba „Nevrlá sůva“ nebo tak něco :kytka: :P

no pockeeej, dovolim si citovat autorku „a na nějaké experimentování která HA mi bude sedět fakt nemám chuť peněz mám dost“… mozna jsem martan, ale me kdyz HA nesedela, tak jsem fakt obetovala par stovek za nevyuzita platicka a nechala si predepsat jinou antiko. :lol: ne nadarmo se rika, kde je vule, je i cesta :mavam:… ad nick - v realu jsem dobracka, teda alespon co se tyka ruznych charitativnich projektu, pomoci lidem v nouzi, ale je fakt ze i zde selektuji arogantni blbeny a lide, kteri se do srabu dostali ne vlastnim pricinenim… divim, se, ze jsem tu asi jedina, ze duvod k nasr.rani byt na zbouchnuta 3. deckem, je jen nemoci chodit s chlapem do hospody, a jen moji osobu uvadi k rozpakum a nelitovani autorky :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.20 00:32

Myslete si co chcete je mi to fuk socka nejsem vydělám víc jak kdejaka pokladní., ale zemědělci smrdí hnojem tak jsou automaticky socky :zed: blb.ka možná… Na jalovice dva roky jejich života skoro člověk nešahne a já je po otelení potřebuji dostat do klece a podojit, ale těžké je vysvětlovat když nevíte o co jde někdy je to jako souboj v corridě… Asi s vámi v těhotenství necloumaly hormony a každý den byl zality sluncem… prostě dneska je všechno špatně… Vím že přerušovany sex není 100 % a ano počítala jsem s tou možnosti že můžu otěhotnět akorát sem nečekala se mě to tak semele a budu mít snad všechny příznaky najednou…

• Citovat
  • Upravit
25179
3.10.20 00:33
@markytka3 píše:
no pockeeej, dovolim si citovat autorku „a na nějaké experimentování která HA mi bude sedět fakt nemám chuť peněz mám dost“… mozna jsem martan, ale me kdyz HA nesedela, tak jsem fakt obetovala par stovek za nevyuzita platicka a nechala si predepsat jinou antiko. :lol: ne nadarmo se rika, kde je vule, je i cesta :mavam:… ad nick - v realu jsem dobracka, teda alespon co se tyka ruznych charitativnich projektu, pomoci lidem v nouzi, ale je fakt ze i zde selektuji arogantni blbeny a lide, kteri se do srabu dostali ne vlastnim pricinenim… divim, se, ze jsem tu asi jedina, ze duvod k nasr.rani byt na zbouchnuta 3. deckem, je jen nemoci chodit s chlapem do hospody, a jen moji osobu uvadi k rozpakum a nelitovani autorky :P :P :P

a ty ten význam citované věty nechápeš? Že nechce experimentovat s HA kvůli zdraví? Peněz má dost (píše), ty nejsou důvodem. Možná tě to překvapí, ale je řada důvodů, proč někdo HA užívat nechce, a není to otázka peněz. Že vyhovují tobě neznamená, že budou vyhovovat každému. Aspon to bys měla chápat a respektovat, když už se považuješ za tu inteligentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.20 00:33
@Janli píše:
@markytka3 ne, opravdu mi nepřijde uhozený, že si tady zakladatelka stěžuje, že za ni chlap udělal dost důležitý rozhodnutí, nepřijde mi uhozený, ze jí vadí, že musí lítat sama kolem dobytka a nikdo jí nepomůže, nepřijde mi uhozený, že se trápí, když chlap jde do hospody. Uhozený je to, že si vypíchneš dvě věty a totálně je překroutíš, že jsi hnusná a ještě to ospravedňuješ inteligencí.

nenapadlo te, ze to chlapovi mohlo ustrelit, ze lita sama kolem dobytka asi mela i pred otehotnenim a pochopila jsem ze je to jeji zamestnani, tak proc by ji mel chlap pomahat? :zed: chlap do hospody chodil i drive, rozdil v tom, ze drive chodili spolu, a ted diky nevolnostem ma smolika, coz ji s.e.re… ale asi kazda cteme jiny prispevek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106525
3.10.20 00:34
@markytka3 píše:
no myslim, ze teto socialni skupine nedochazi vice veci… :pankac:

Myslím, že bys s tímto způsobem komunikace měla už taky přestat… Vše se dá říct slušně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.10.20 00:36
@Anonymní píše:
Myslete si co chcete je mi to fuk socka nejsem vydělám víc jak kdejaka pokladní., ale zemědělci smrdí hnojem tak jsou automaticky socky :zed: blb.ka možná… Na jalovice dva roky jejich života skoro člověk nešahne a já je po otelení potřebuji dostat do klece a podojit, ale těžké je vysvětlovat když nevíte o co jde někdy je to jako souboj v corridě… Asi s vámi v těhotenství necloumaly hormony a každý den byl zality sluncem… prostě dneska je všechno špatně… Vím že přerušovany sex není 100 % a ano počítala jsem s tou možnosti že můžu otěhotnět akorát sem nečekala se mě to tak semele a budu mít snad všechny příznaky najednou…
Čti pořádně a v klidu. Pak ti neunikne, že krom útočníka tu máš i zastání. Tak se nečerti.

Příspěvek upraven 03.10.20 v 00:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.10.20 00:37
@pe-terka píše:
a ty ten význam citované věty nechápeš? Že nechce experimentovat s HA kvůli zdraví? Peněz má dost (píše), ty nejsou důvodem. Možná tě to překvapí, ale je řada důvodů, proč někdo HA užívat nechce, a není to otázka peněz. Že vyhovují tobě neznamená, že budou vyhovovat každému. Aspon to bys měla chápat a respektovat, když už se považuješ za tu inteligentní.

ok, kdyz pominu zdravotni aspekt, tak co vim, tak existuji kondomy. nevim, co vas ucily v sexualni vychove, ale ze prerusovana souloz je nejmene spolehlivou antikoncepci nas ucili uz pred 35ti lety. obzvlast, pokud na sebe skoci pri navratu z hospody, kde asi budou castymi hosty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí