Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@markytka3 píše:
ok, kdyz pominu zdravotni aspekt, tak co vim, tak existuji kondomy. nevim, co vas ucily v sexualni vychove, ale ze prerusovana souloz je nejmene spolehlivou antikoncepci nas ucili uz pred 35ti lety. obzvlast, pokud na sebe skoci pri navratu z hospody, kde asi budou castymi hosty
jasně, tys jim u toho svítila. Dobračko Markytko, díky za sexuální osvětu, co já se na starý kolena nedozvím. Ještě že tě tu máme ![]()
@markytka3 promiň HA fakt užívat ze zdravotních důvodů nebudu vyzkoušela jsem dva druhy a ani jeden mi neseděl odnesla jsem to pokaždé silným zhruba měsíčním krvácením a na další pokusy se fakt necítím
@Venetia píše:… no ja moc nejsem slunickovy typ matky, poplacavat zenske jen pro to ze si tu na neco postezuji a automaticky s nima byt „na jedne lodi“, to mi fakt nejde. beru tento portal jako prostedi, kde se setkavaji ruzni lide s ruznych socialnich bublin. a ze mi treba tato autorka prijde, ze si sve situaci sla dobrovolne naproti, duvody spilat chlapovi jsou absurdni, je muj osobni nazor a myslim, ze ona si kvuli tomu trhat zily nebude. a pochybuji, ze ocekavala, ze ji zde kazdy bude placat po ramenou a konejsit.
Myslím, že bys s tímto způsobem komunikace měla už taky přestat… Vše se dá říct slušně
@markytka3 píše:
ok, kdyz pominu zdravotni aspekt, tak co vim, tak existuji kondomy. nevim, co vas ucily v sexualni vychove, ale ze prerusovana souloz je nejmene spolehlivou antikoncepci nas ucili uz pred 35ti lety. obzvlast, pokud na sebe skoci pri navratu z hospody, kde asi budou castymi hosty
Hele, když už se tady tak oháníš tou tvou inteligencí a tím, co váš učili ve škole, nechceš si zopáknout gramatiku? Ty hrubky ti dost ubírají na sexepílu… ![]()
@pe-terka píše: Čti pořádně a v klidu. Pak ti neunikne, že krom útočníka tu máš i zastání. Tak se nečerti.Příspěvek upraven 03.10.20 v 00:37
Děkuji za zastání celkem to potěší když tu člověk nesklidi jen nadávky…
@pe-terka píše:… hele, staci si precist prvni radky wiki: Přerušovaná soulož či coitus interruptus (lidově i dávat si pozor ) je nejstarší, nejlevnější a nejméně spolehlivá antikoncepční metoda,… a clovek, ktery po ni otehotni a pak se udivuje, je pro mne prinejmensim deb.il.
jasně, tys jim u toho svítila. Dobračko Markytko, díky za sexuální osvětu, co já se na starý kolena nedozvím. Ještě že tě tu máme
@Janli píše:
Hele, když už se tady tak oháníš tou tvou inteligencí a tím, co váš učili ve škole, nechceš si zopáknout gramatiku? Ty hrubky ti dost ubírají na sexepílu…
jj, vidim chybicku, dekuji za upozorneni. kdyz jsem to psala, vzpomela jsem si na nasi soudruzku ucitelku a automaticky napsala „y“
, btw. sex-appeal si nechavam do baru
sem leda tak pop ci corn. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji za zastání celkem to potěší když tu člověk nesklidi jen nadávky…
nadavky? ja te nejak urazila? to jsem fakt nechtela, jen mi tve fnuky prisly kapku mimo misu… jako kdybych sla rezat drevo na cirkularku, nevzala si bryle a cekala, zda mi nejaka triska padne do oka a kdyby jo, davala vinu chlapovi, ze me ty bryle nepripravil
s tou hospodou jsem to nejak asi nepochopila. tobe sejri, ze chlap chodi do hospody bez tebe, ze ti ta hospoda chybi a diky nevolnostem musis drepet doma s detma?
@markytka3 píše: … no ja moc nejsem slunickovy typ matky, poplacavat zenske jen pro to ze si tu na neco postezuji a automaticky s nima byt „na jedne lodi“, to mi fakt nejde. beru tento portal jako prostedi, kde se setkavaji ruzni lide s ruznych socialnich bublin. a ze mi treba tato autorka prijde, ze si sve situaci sla dobrovolne naproti, duvody spilat chlapovi jsou absurdni, je muj osobni nazor a myslim, ze ona si kvuli tomu trhat zily nebude. a pochybuji, ze ocekavala, ze ji zde kazdy bude placat po ramenou a konejsit.
Já už vůbec nejsem sluníčkove typ matky, ale to mne neopravnuje k takovým titulům.
@markytka3 píše:
nadavky? ja te nejak urazila? to jsem fakt nechtela, jen mi tve fnuky prisly kapku mimo misu… jako kdybych sla rezat drevo na cirkularku, nevzala si bryle a cekala, zda mi nejaka triska padne do oka a kdyby jo, davala vinu chlapovi, ze me ty bryle nepripravils tou hospodou jsem to nejak asi nepochopila. tobe sejri, ze chlap chodi do hospody bez tebe, ze ti ta hospoda chybi a diky nevolnostem musis drepet doma s detma?
Sorry jako nazvat člověka, kterého neznáš blbě. nou a sockou to nepotěší… Sem tam jsem s přítelem zašla na jedno, ale ne pokaždé tak 2 do měsíce. A nejde jen o to pivo člověk pokecal se známými. Teď sem jen doma a v práci. Spolu moc času netravime přes den většinou jezdí s traktorem nebo v je dílně, člověk si prostě připadá sám… Jezdila jsem dětma na výlety teď to nejde po půlhodině řízení se mi motá hlava jako po draku
Zakladatelko, proč jsi tedy nešla na potrat, když jste se na miminku nedomluvili společně? Jen přemýšlím, jestli je toto momentální stav nebo se to s tebou táhne už od začátku. Myslím ty pocity.
Teda tady řádí megera ![]()
Zakladatelko, ta únava je hrozná, měla jsem ji taky a to nemam zdaleka tak narocnou praci jako ty. Za par tydnu by to mohlo odeznit. Zkus poprosit partnera, at ti teď vic pomáhá a deti uz máš taky větší, tak at přiloží ruku k dílu. Bude líp. Některá prostě HA brat nechce a na potrat by bez vážných důvodu nešla.
@Anonymní píše:
@markytka3 promiň HA fakt užívat ze zdravotních důvodů nebudu vyzkoušela jsem dva druhy a ani jeden mi neseděl odnesla jsem to pokaždé silným zhruba měsíčním krvácením a na další pokusy se fakt necítím
A tělísko nemohlo být proč
?
@Anonymní píše:
No tak dva druhy neni moc na zkoušku.. a kondom, gel, tělísko jste nepoužívali proč tedy? A když tvrdíš že to udělal naschvál tak proc si nešla na potrat kdyz to bereš jako zradu? A nebo ti to dítě nevadí ale jen to že jako si doma sama nebo co?
@Amelie30 @lachtanice86 Jak už jsem předtím psala na miminko se těším, a dávat pryč ho nechci… Předchozí těhotenství byly v pohodě sem tam nevolnost jinak nic, a teď když už se stalo tak sem si řekla proč ne, ale nečekala jsem že mě to tak semele, že se nebudu moct hnout z domu, nemůžu si sama zajet k rodině bydlí 50km daleko, a popul hodině řízení jsem jako po draku všechno se mi točí tak raději nikam nejedu i jako spolujezdec mám problém.. Včera už to asi byla i ponorka v práci to není taky nic moc, přeřadili mě na místo jiné kolegyně a ta mi to teď dává sežrat pořád hledá problém tam kde není… Najednu stranu se jí nedivím taky by mě to štvalo