Náhlá nechuť k masu

791
18.1.14 12:58

nechut k masu

Zdravím..mám takovej menší problém. Já masožravec…Bohužel už to tak říct nejde. Vlastně ani nevím jak to napsat.Na začátku prosince jsem potratila. A zjistila jsem že od té doby se nemužu podívat na maso.. natahuje mi zněj,,když koukám jak ho jí přítel nebo dcera musím odejít… zvedá se mi při pohledu na něj žaludek. U DR mi nic nezjistil.. taky kroutil hlavou. Proto se chci zeptat setkala se některá zvás stímhle, nebo z něčím podobným… všude jsem hledala a nic jsem nenašla. Jak se dtím poprat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
18.1.14 13:04

@patricie2014 Já mám úplně stejný problém. Normálně maso miluju. Ale vždy mám období, kdy ho nemůžu ani cítit. A to ani vývar… Taky nevím čím to je, prostě to tak mám… :nevim:
A krmím psy masem a dělá se mi šoufl i u toho, když jim to chystám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
18.1.14 13:05
@patricie2014 píše:
Zdravím..mám takovej menší problém. Já masožravec…Bohužel už to tak říct nejde. Vlastně ani nevím jak to napsat.Na začátku prosince jsem potratila. A zjistila jsem že od té doby se nemužu podívat na maso.. natahuje mi zněj,,když koukám jak ho jí přítel nebo dcera musím odejít… zvedá se mi při pohledu na něj žaludek. U DR mi nic nezjistil.. taky kroutil hlavou. Proto se chci zeptat setkala se některá zvás stímhle, nebo z něčím podobným… všude jsem hledala a nic jsem nenašla. Jak se dtím poprat

nesetkala, ale nelámala bych to přes koleno.. tak ho zatím nejez a třeba to přejde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24797
18.1.14 13:09

U mě to taky vždy přejde samo. Jak se říká, tělo si řekne, na co má chuť a co potřebuje. Ale třeba šunku si dám s chutí, i v tom bezmasém období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.1.14 13:13

No budou to dva měsíce. tak jsem zvědavá… polévku z masem nebo tak ne prostě vubec nic kde je maso. Párek SALÁM NIC PROSTĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
18.1.14 13:16

@patricie2014 Vydržte. Myslím si, že to přejde samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
18.1.14 13:20

Možná to může být rozhozenými hormony, měla jsem takové období asi 4 měsíce. Určitě nejez nic, z čeho se ti dělá zle, jen zkus do jídelníčku zahrnout třeba víc luštěnin a zeleniny, aby ti nic nechybělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.1.14 13:37

@patricie2014 Možná že správně uvádíš souvislost s tím, co se ti v prosinci stalo. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet, nenuť se do ničeho. Třeba se to srovná samo. Ale pokud tě to bude víc omezovat, řešila bych to s někým, kdo ti porozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
18.1.14 13:43

Já bych to brala jako pozitivum, není špatný nejíst maso, aspoň nějakou dobu, tělo se pročistí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.1.14 13:47

@Allee S tím souhlasím. Také maso prakticky nejím, vlastně jen ryby a výjimečně třeba kachnu, ta mi chutná. Ovšem tady bych možná pátrala po tom, jak moc silná je ta souvislost/příčina, nejspíš to není jen tak, takže nějakou podporu okolí by zakladatelka třeba uvítala. Ale to už je samozřejmě na ní, jak to vyhodnotí, možná spíš s odstupem času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
18.1.14 13:48

Mam stejny problem, myslim, ze je to hormony, uz menstruujes?

Ja kdyz brala antikoncepci, tak jsem maso nemohla ani videt. Po vysazeni jsem se ho nemohla uzrat, v tehotenstvi tak nejak normalni chut na maso a po porodu ho zase nemuzu ani citit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
18.1.14 13:56

Bud rada, alespon procistis organizmus. jez vic zeleniny, testovin, rizoto atd.. casem se to poda… ja nejedla maso po zenske operaci dyl nez 8 mesicu… ted jsem tehotna a jdu se za masickem uzrat :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí