Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, dočetla jsem se že javorový sirup s jedlou sodou ničí rakovinu v jakémkoli stádiu. Nemáte s tímto zkušenosti, nebo neznáte někoho kdo by toto užíval a jak dopadl?
Zkušenosti nemám, ale kdyby to bylo takhle jednoduché
tak by to nedopadalo tak jak dopadá. Mrzí mě to, ale něco takového považuji za nesmysl.
Myslím, že blbost…ale chápu, tonoucí se stébla chytá…spíš si přečti TOHLE…je to pár dní starý článek:
http://www.novinky.cz/…-mysich.html
Určitě to enní tak, že by to člověk pil, a bude vyléčený. ovšem ani tím nic nezkazí
@Jitka1976 Zajímavý článek, kéž kdyby už něco našli na rakovinu…ale než to dají do oběhu, bude zřejmě pozdě
.Možná to je blbost, ale často to čtu kdekoli na netu a mají pro to docela dobré vysvětlení proč to funguje a zabírá, psali to odborníci. Možná o tomto receptu lidi prostě nevědí, možná nevěří…nevím. Proto jsem chtěla vědět zda nemáte některá s tímto zkušenost. Nejde tedy o mě ale o osobu mě velmi blízkou, tak hledám…
@slavuska1 Za zkoušku člověk asi nic nedá, nic špatného v tom sirupu ani sodě není tak proč to asi nezkusit.
Ja o te sode se sirupem taky cetla. Prislo mi to, ze to musi fungovat, je to o kyselem a zasaditem prostredi v tele. Zkouseli jsme to, ale nepomohlo, u nas uz to bylo hodne spatne ![]()
Ale nadeje umira posledni.. mozna, kdyby jsme zacali driv, ale to je jen kdyby..
@ježourek x.x.x píše:
@Jitka1976 Zajímavý článek, kéž kdyby už něco našli na rakovinu…ale než to dají do oběhu, bude zřejmě pozdě.Možná to je blbost, ale často to čtu kdekoli na netu a mají pro to docela dobré vysvětlení proč to funguje a zabírá, psali to odborníci. Možná o tomto receptu lidi prostě nevědí, možná nevěří…nevím. Proto jsem chtěla vědět zda nemáte některá s tímto zkušenost. Nejde tedy o mě ale o osobu mě velmi blízkou, tak hledám…
Testují na myších…ale musí to testovat i na lidech, že jo?
Já jsem taky v rámci studijní léčby „pokusná myš“…na jinou nemoc, méně závažnou (neumírá se na ní), ale zatím nevyléčitelnou…léky, které beru, prošli testy na zvířatech a než půjdou do oběhu mezi lidi, musí je otestovat dobrovolníci, kteří tu nemoc taky mají…zkus popátrat v tomhle směru…ono to opravdu může ještě pár let trvat, než to pustí do oběhu…ale musí to testovat na lidech…na dobrovolnících.
Neznam, ale „poradim“ merunkove jadra - tedy predevsim obsazeny vitamin B17.
@fialka06 To je mi líto, ale pravda, dokud člověk žije, stále je tu nějaká naděje, tak nezbývá asi než doufat a věřit že to bude zase dobré.
Sledujte:
květen 2014 nahmatán útvar - preventivně zahájila užívání sody s sirupem
25 květen mammo - karcinom s uzlinou.
biopsie o pět dní později, utvar zmizel, zůstaly mikrokalcifikace
mikrokalcifikace pozitivní hraničně
krev negativní, uzlina se zmenšila o třetinu.
přesto návrh na odstranění prsu (lékaří nevěří na sirup se sodou..)
svoláno konsilium na příští týden…musím stihnout vyčistit od mikrokalcifikací a budu trvat na místo operace na znovu vyšetření. Utvar zmizel po cca 5 dnech užívání sirupu se sodou, chutná mi, tělo si o to přímo říká…držte mi pěsti ![]()
@bronika píše:
Sledujte:
květen 2014 nahmatán útvar - preventivně zahájila užívání sody s sirupem
25 květen mammo - karcinom s uzlinou.
biopsie o pět dní později, utvar zmizel, zůstaly mikrokalcifikace
mikrokalcifikace pozitivní hraničně
krev negativní, uzlina se zmenšila o třetinu.
přesto návrh na odstranění prsu (lékaří nevěří na sirup se sodou..)
svoláno konsilium na příští týden…musím stihnout vyčistit od mikrokalcifikací a budu trvat na místo operace na znovu vyšetření. Utvar zmizel po cca 5 dnech užívání sirupu se sodou, chutná mi, tělo si o to přímo říká…držte mi pěsti
Jsem tu a DRŽÍM.
![]()
@bronika Držím pěsti ať to dopadne co nejlépe
.Mohu se zeptat, jak dlouho může být jav. sirup namíchaný se sodou? Co když je v lahvi smíchaný půl roku, stane se tomu něco nebo se dá užívat?
@bronika
Podle mamografu nikdo nepozná, o jakou lézi se jedná. Pokud hovoříme o nádorech prsu, tak je to problematika poměrně rozsáhlá. Jednak může jít o cystickou mastopatii (fibrocystická nemoc prsu), hyperplastickou jizvu, adenomy (duktální, lobulární, laktující, pleiomorfní, apokrinní), vlastní karcinomy (zejména invazivní duktální a lobulární karcinom; prvně jmenovaný i u mužské části populace), mezenchymové nádory (lipom, liposarkom, leiomyom, leiomyosarkom, fibrom, fibrosarkom, hemangiom,…) a nakonec nádory smíšené (fibroadenom a cystosarcoma phyllodes). Bylo by to krásné, kdyby to tak fungovalo, kde je vůle, tam je cesta.
Ježourku, já si dělám každou dávku (3 velké lžíce sirupu + 1 velká lžíce sody) vždy čerstvou. Míchám tuto směs na KERAMICKÉ pánvi (nějak nemusím teflon, ne vždy bez škrábanců-tudíž škodlivý) a to pevnou stěrkou na těsto na nejmírnějším ohni 30 vteřin, pak míchám a míchám bez ohně do zhoustnutí(je to jako med)
![]()