Nechutenství??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
24.11.09 23:03

Christy, ja kdyz zacala maleho prikrmovat, tak zacal take pit mleko mnohem min (teda kojit se). Trochu me to ze zacatku stresovalo, ale ne zas tolik, protoze pri kojeni proste nepoznas, kolik to dite vypilo. V tech deviti mesicich, uz jsem mela z prsou uplny placky, takze buhvi kolik toho pil. Treba mala vypije dost, jen se ti to nezda, protoze jsi byla zvykla na vetsi porce. Mleko ma taky treba v jogurtu (pocita se za dvojnasobek mleka) nebo vecer v kasi? Tobik by mel teoreticky mit za den pul litru mleka, aby mel dostatek vapniku. Vypije deci, ale k tomu (kdyz to jakz takz jde) deci jogurtu, vecer kase, rano mleko ve snidani, neco jeste vytahne ode me a jsme tam. Na obcasne vypadky kaslu, roste a obcas i pribere, tak snad ok. Kolik mala za ten den vypije? A davas ji mleko pred jidlem, po jidle, jako samostatne jidlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 23:15

Teredes,já jsem jí dávala mlíko už jen ráno a večer,pak večer nechtěla,tak jsem ho vyměnila za kaše,ale u tý teď taky vyvádí,a to jí měním příchutě :roll: .Pak dostala tu virózu čico plus zuby,to ještě pila,ale teď prostě ani za nic,jak řikám flaška letí a pij si to mámo sama..noo a jogurty to jen když má lepší náladu,tak je něčím přichucený milostivě sní,ale jinak teda pije hlavně čaj,to je poslední dobou hlavní zdroj… :-? Nojo prostě to hrotím vím,jenže mi vrtaj hlavou i ty vitamíny,se přece všechno teprve vyvíjí a potřebuje,ne??

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
24.11.09 23:19

Joo ještě jsem zapoměla dodat,že jsem jí dala mlíko vždycky jako hlavní jídlo,protože jakmile jsem jí dala něco po mlíku,třeba chlebovou kůrku nebo piškot atd..tak v zápětí mi to mlíko vyzvracela :-(

• Citovat
  • Upravit
6263
25.11.09 22:35

No, vis, ja to s tim vapnikem a vitaminy resim taky. Zacala jsem Tobikovi po roce davat detske vitaminy, ale jen tak zlehka, nizsi, nez denni davku. Kdyz mi pak moc neji, tak si rikam, ze alespon neco. navic je tam dost becek, coz by mohlo podporovat chut k jidlu.
Jeste jsem dneska nasla tohle http://www.maminkam.cz/…vyzivy-deti/
Ja totiz davam pit Tobikovi plnotucne mleko (UM nechce vubec), tak resim, jestli mu nejak neuskodim. Ziju v UK a tady se dost po roce veku prosazuje kravske mleko, v CR ho doporucuji az pozdeji. Ale z toho clanku vidim, ze pri tom mnozstvi, ktere mi za den vypije, je to asi uplne jedno.
A to ti mala to mleko ted nepije vubec? Co treba v noci? Ja sveho casu na kojeni budila i 3× za noc, kdyz pres den nechtel. Ted mleko z lahve vypije jen kdyz si vyhrnu tricko, mladej zalehne ke me na bricho a jeste ho u toho hladim a zpivam (doufam, ze se bavis :-) ) Ten se ale ma, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.11.09 22:58

Nojo mě řekla dr.že je na um.vitamíny ještě malá,že můžu dávat max.probiotika.Nesměju se,protože taky zkouším kde co,jenže nemá to žádnej účinek,prostě nebude pít mlíko vůbec a basta,jakmile se přiblížím s flaškou je zle,řev a vztekání :evil:už sem myslela,že jí je líp,ale rozjíždí se jí pěknej chrchlák,tak dávám Hedelix,ale moc nezabírá,tak nevím jestli je to taky kvůli tomu :?: :?:

• Citovat
  • Upravit
3138
26.11.09 13:32

ahoj, muze to byt kvuli tomu, mličny ma vliv na tvorbu hlenu. Fakt jí to nenut. nabizej - ale nenut. On se ten vapnik stejne lip vstrebava z kysaných - tak aspon par žliček jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
27.11.09 13:25

Nojo pár lžiček jogurtu,to ještě tak sní,a pak už nic.příští týden jdem na kontrolu s močí a krví,tak snad to nebude nic strašnýho :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure