Nechutenství

139
25.9.10 16:06

Nechutenství

Ahoj zajímalo by mě jestli některá máte stejný problém. Jsem na začátku 7.měsíce těhotenství a stále se u mě objevuje silný odpor k jídlu. Nedokážu ani skoro nic uvařit (při pomyšlená např. na omáčku bych měla celý den zkažený) natož snínst, jediný co za celý dny jím sou rohlíky. Prostě nemám vůbec hlad jen takovou malou chuť a tu zaženu třeba sklenicí vody. Je to normální? Miminko je prý v pořádku ale já jsem zatím -4kg než na začátku a mám z toho obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
25.9.10 16:12

Ahojky maminko, je to normální, ale měla by jsi se hlídat a ten rohlík alespoň sníst. Já taky nemohla a musela vyhodit všechny přísady - dochucovadla a vařit jen s přírovního koření a bylinek a to mi pomohlo. A bacha na mastné, to taky často vadí. Ale jednu dobu jsemmilovala rohlík a šunkovou pěnu :palec: Přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
25.9.10 16:32

Mám kamarádku co je ve třetím měsíci a pořád zvrací, na nechutenství ji píchám B12, nepomohl by Ti Pangamin? Je to B12 v tabletách, obecně tento vit zvyšuje cht k jídlu…
Poraď se se svým lékařem, jíst jen rohlíky dlouho nevydržíš… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.9.10 16:33

Dlabávala jsem rohlík s hořčicí, vlatně hromadu hořčice a trochu toho rohlíku :mrgreen: Taky jsem měla podobné období jako ty, ale někdy mi pomohlo přes počáteční odpor ochutnat aspoň trošku a v tu chvíli se to rozjelo a já to snědla celé. Ale u dalšího jídla se to opakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.9.10 16:57

Já bych zkoušela různé jídla - klidně pečivo a sýr, pečivo a salám, ovoce a zelnina, jogurt a pomalinku to příjde … :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.9.10 20:13

Jojo…zkoušet…u mě ke to každý den v podstatě jinak. Takže mě štve, že vyhazuju docela hodně jídla do koše, protože se zkazí.( Co ale rozhodně nejím, je maso :) Mamka s jejíma kolegyněmi radili třebas přesnídávky, banán mi zatím nikdy neublížil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.9.10 21:00

Jo tak vyhazování jídla, to jsem měla taky. Až mi to bylo líto ale co naděláš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
25.9.10 22:23

jojo banány jsou ok, maso vůbec natož smažený…ted sem si dala zase ten můj milovaný rohlík a je mi fajn ale myslím že mi zachvíli začnou lést krkem :-) co budu jíst pak netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
25.9.10 22:35

Najdeš další chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 06:53

jsem v 9.tydnu a mam pocit, ze je to s jidlem horsi a horsi, nemam absolutne na nic chut, uz jsem z toho nestastna…co pomohlo vam?

ja se vzdycky donutim neco snist, ale je mi pri tom spis zle, vcera vecer jsem sla spat najedena a po hodine jsem se probudila s silenym hladem, snedla kousek bananu a zase usnula, ale celkove je to proste hrozny :? chybi mi energie, jsem unavena, otravena :zed:

• Citovat
  • Upravit
563
17.4.12 08:19

Bohužel nepomohlo nic. U mě to začalo v šestém týdnu a asi tři týdny jsem nemohla vidět žádné jídlo ani pití, absolutně nic. Kdo nezažil, nepochopí, jaký je to děs. Do toho velké celodenní nevolnosti. To nechutenství pak začalo pozvolna ustupovat, teď jsem v 15. týdnu a je to o hodně lepší, spousta věcí mně nevadí a občas mám dokonce na něco chuť :D , některé věci ale doteď nemůžu ani vidět. Nevolnosti se mírně zmírnily na konci 14. týdne, ale pořád je to hnus :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.12 08:35

ja mam pocit, ze uz dalsi den nezvladnu, to je fakt sileny, cely den nemyslim na nic jinyho nez jidlo - jak to udelat, aby mi nebylo zle, co snist, abych to do sebe nasoukala, sileny :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky