Nechutenství v těhu

502
9.12.15 16:12

Nechutenství v těhu

Zdravíčko,

mám problém bojuji s docela velkým nechutenstvím. Už nevím jak dál. Snažím se jíst pořád trochu, ale víte jak :roll:
Dneska jsem 7+6 tt podle UZ 7+3tt

Jelikož prý ráno pomáhá dát si k posteli sušenky apod. To já nemůžu, protože beru léky na štítnici a vždy musim potom s jídlem půlhodinu čekat :roll:.

Budu ráda ze Vaše rady ;) :mavam: Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
234
9.12.15 16:19

@krystinka.a Na nechutenství trpím od samého začátku a ted jsem 15.týden. to hold v těhotenství bývá. Naštěstí nezvracim, ale dostat do sebe aspoň něco je nadlidský výkon. Snažím se jíst aspoň to, z čeho se mi neobraci žaludek. Od doby otěhotnění jsem zhubla 3kg, takže nic dobryho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.12.15 16:21
@LuciiiV píše:
@krystinka.a Na nechutenství trpím od samého začátku a ted jsem 15.týden. to hold v těhotenství bývá. Naštěstí nezvracim, ale dostat do sebe aspoň něco je nadlidský výkon. Snažím se jíst aspoň to, z čeho se mi neobraci žaludek. Od doby otěhotnění jsem zhubla 3kg, takže nic dobryho.

Já zvracela jen jednou, takže to je taky v pohodě :) Jinak problém je u mě v tom, že já si nesmim dovolit zhubnout :( MĚŘÍM 161 cm a vážím cca kolem 50 kg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
9.12.15 16:23

Pit. Trocha koly. Ja si dam malou sklenicku nealko piva. A bombony - takovy ty palivy - na kasel. No a pak to prekonat a trochu snist. Kdyz jsem o hladu je to jen horsi. Sice se vicemene zivim rohliky s marmeládou…ale je to lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.12.15 16:26
@krystinka.a píše:
Já zvracela jen jednou, takže to je taky v pohodě :) Jinak problém je u mě v tom, že já si nesmim dovolit zhubnout :( MĚŘÍM 161 cm a vážím cca kolem 50 kg :think:

Já merim 165cm, před otěhotněním 50kg a ted mám 47kg. Takže tak. Snaž se jíst aspoň to, z čeho ti není soufl, ale nut se do toho. Taky se teď do jídla nutim co to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 16:26

@krystinka.a Ahojky, hele je toho tady plný internet. Opravdu nejsi jediná, já jsem 13 tt, mám cukrovku, jsem na inzulínu a nechutenstvím trpím pořád. Žádné rady nejsou, prostě čekat až to přejde i Kdyby si měla jist jen to co zvládneš. Já třeba nemůžu skoro nic s cukrovkou. :mrgreen: To zvládneš!! Jsme silný ženský!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.12.15 16:27

@krystinka.a

Tak já budu asi exot :( Zvracela jsem od 8. týdne a to úplně všechno. A od rána do večera, naštěstí mě to nebudilo. K tomu jsem „slintala“ jak pes Baskervilský. Bylo to hrozný, nemohla jsem ani pít, nic se ve mně ani neohřálo. Závídím těm, co aspoň nezvracejí. Přešlo mě to víceméně v 16. týdnu a děkuju Bohu za to. Radu nemám, každý je asi jiný. Mně nepomohla ani cola, ani lízátka, ani něco ráno hned po probuzení :zed: Držím palce, aby to brzo odeznělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 16:28

@LuciiiV Pořád i v 15 tt? Já jsem 13 tt a taky stejný, mám dole 6 kg. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
9.12.15 16:30

Bojuju s tím též. Ze začátku těhotenství jsem měla šílené chutě a přibrala jsem během prvních pěti týdnů tři kila no a pak přišli nevolnosti a od té doby nepřibírám. Jsem v 17 tt a teď jsem i kilo zhubla. Doktor říkal, že to nevadí, protože nejsem žádný hubeňour. Jím třikrát denně jenom trochu, večer vždy jen ovoce nebo zelenina. Ráno mi stačí jogurt. Oběd mám normální, ale že bych ho jedla s chutí, to se říct nedá. Sladké nemůžu ani vidět, přitom ho jinak miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.12.15 16:31

Děkuji moc moc ;) No od toho jsme ženský a musíme něco vydržet :D :dance:
Hele a co hroznový cukr??? :* ted me napadlo že by mohl být ok?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 16:34

@krystinka.a Hele nikdy jsem nad ním nepremyslela. Ale není moc sladký? Taky to je cukr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
9.12.15 16:34
@Sarivojvodova píše:
@LuciiiV Pořád i v 15 tt? Já jsem 13 tt a taky stejný, mám dole 6 kg. :zed:
Řekla bych že je to ještě horší, ze začátku jsem jedla sladké, uzrala bych se tím a ted už ani to ne. Nechutenství mám pořád ale aspoň mě přešly chutě na sladké. Což je svým způsobem dobře, ale ted mám strach, že budu hubnout ještě víc. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 16:36

@LuciiiV Na to hubnutí si dej pozor já mám dole 6 kg ve 13tt, ale nechali mě být jen k vůli cukrovce. Zkus do sebe ladovat co ti chutná. :kytka: Je mi tě líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
9.12.15 16:37
@Sarivojvodova píše:
@krystinka.a Hele nikdy jsem nad ním nepremyslela. Ale není moc sladký? Taky to je cukr. :nevim:

No nevím, ale prý to pomáhá při nechutenství jsem ted vyčetla :think: Nicméně chlap mi dojede do lékarny a zeptá se na ty lízátka z hroznového cukru, jestli můžu. Tak dám vědět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.15 16:41

@krystinka.a Jooooo ty zkus mamina je měla před rokem když čekala ségru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí