Nechytl mi microblanding

206
18.9.22 23:21

Nechytl mi microblanding

Ahoj holky,

před 6 týdny jsem byla na microblandingu v renomovaném salonu. Obočí vypadalo hezky první týden, pak se ztratilo, což je prý standartní postup, ale už se zpět neobjevilo… Nenamáčela jsem hp, nechodila ani na slunce a ani cvičit, vše poctivě dodržovala a stejně úplně k… Předpokládám, že za tuto dobu by už mělo být dávno zahojené a pěkné, zatímco já tam fakt absolutně nic nemám :(. Jsem na sebe hrozně naštvaná, že jsem podlehla falešné představě, že si opravdu nebudu muset nijak barvit a upravovat obočí alespoň rok. O vydaných penězích se ani nezmiňuji neb jsem na to šetřila půl roku…za 10 dní mám jít na korekci, tak nějak tajně doufám, že mi to tam upraví a zvýrazní, nicméně moc nevím jak, když tam nemám žádné pozůstatky po proceduře. Ani má kosmetička nepoznala, že jsem byla na zákroku když mne potkala… Ano vím, že tato metoda je jemná a má působit přirozeně, ale přece né až tak, že mi lidi v mém okolí říkají, že bych si měla zajít na barvu, protože mám nevýrazné obočí 8o. Zažila jste to některá? Upravila to následná korekce? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5987
18.9.22 23:30

Musela jsem podstoupit 3 korekce, aby obočí mělo alespoň tvar. Nicméně pořád to nemám tak jak by to být mělo. Někomu to prostě nechytá, to je ale riziko, na které by tě kosmetička měla upozornit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
18.9.22 23:34

@Markéta188 díky za info, ty další 2 korekce jsi absolvovala po jak dlouhé době? A pokaždé za ne platila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45694
19.9.22 00:18

Nech si v ramci korekce udelat takove to slabe tetovani, myslim pudrove oboci tomu rikaji, mne ten microblading taky skoro nechytnul, az toto to zachranilo. A uz jsem slysela ze od microbladingu se ustupuje, ze se to stava casto. Jak pises, pekne to bylo tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
19.9.22 06:44

@soustruznice vždy s odstupem 2 měsíců. První jsem měla zadarmo, další dva po 450 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
19.9.22 06:44

@soustruznice mně to taky moc nechytá. Jak píše @Markéta188 korekce jsem měla tři a teprve pak to bylo trochu vidět, ale ani tak to není moc výrazné a pochybuji, že by někdo poznal, že mám obočí udělané :mrgreen:
Uvidíš jak ti chytne teď ta korekce a pokud by to zase nechytlo tak bych zkusila jinou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
19.9.22 13:48

Holky děkuji za informace, já za to dala 7 tisíc a ještě budu platit za tu korekci tisícovku, tak ať vím s čím počítat. Nechám si udělat to pudrové, snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí