Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj nechala jsem si obarvit tmavě vlasy na blond a výsledek byl hrůza. Blondýna ale vlasy jak sláma šílený… Vyzkoušela jsem milion kondicionér a masek a pak mi poradila kožní lékařka přípravek K18… Dráhy jak… Ale opravdu stačí na ruku bobek 1×1 cm.. A vlasy jsou super vzala jsem velké balení adi ta 1800 ale stalo to za to. Zkus si vygoglit K18…
To zničené ostříhat a spíš bych se věnovala vnitřku než vnějšku - jíst zdravě, pít hodně vody, ovoce, zelenina, vitamíny. Časem se to projeví i na vlasech. A samotné vlasy neupravovat tepelně, nebarvit. Nebudou se ničit.
Zkus kazdy den vtirat vlasove hydratacni mleko. Narozdil od vlasovych oleju ty vlasy nemasti.
Kosmetika už zničené vlasy moc nezachrání. Postupně je stříhat a spíš se zaměřit na výživu zevnitř a dál je neničit. Můžeš nasadit nějaké vitamíny, mě třeba pomaha Donna hair, ale i obyč biosil, nebo selen zinek udělají službu. Pak hodně pít, vlasy zbytečně nezatěžovat tunou kosmetiky, jestli máš vlasy vlnité, tak doporučuju cgm metodu. Zahodit žehličku, neodbarvovat, nemyt každý den.
@Evanutria píše:
Ahoj nechala jsem si obarvit tmavě vlasy na blond a výsledek byl hrůza. Blondýna ale vlasy jak sláma šílený… Vyzkoušela jsem milion kondicionér a masek a pak mi poradila kožní lékařka přípravek K18… Dráhy jak… Ale opravdu stačí na ruku bobek 1×1 cm.. A vlasy jsou super vzala jsem velké balení adi ta 1800 ale stalo to za to. Zkus si vygoglit K18…
To mluvíš o masce nebo kondiciéru?
@Thomassss píše:
To zničené ostříhat a spíš bych se věnovala vnitřku než vnějšku - jíst zdravě, pít hodně vody, ovoce, zelenina, vitamíny. Časem se to projeví i na vlasech. A samotné vlasy neupravovat tepelně, nebarvit. Nebudou se ničit.
Když bych měla ostříhat, tak ostříhám celou hlavu 😂 🙈a byla bych plešatá ![]()
@Lusyyyy píše:
Když bych měla ostříhat, tak ostříhám celou hlavu 😂 🙈a byla bych plešatá
To je smutné…
Tělové mléko Garnier na suchou pleť. Nechat přes noc na vlasech,– nenastydni, nebo aspoň 2 hodiny, pečlivě vymýt šamponem plus balzám. Nic jiného mi nezabíralo.
Ahoj holky co Vám pomohlo na suche a zničené vlasy? Vliv covidu, antibiotik několik měsíců po sobě, žehlicka.. Půl hlavy mám vypadane, zbytek suchou slámu. Samozřejmě nůžky už probehly, ale co dál? Jakou kosmetiku použít? Četla jsem o redken, L'Oréal, apod…