Suche zničené vlasy jaka pece

Anonymní
16.9.22 16:37

Suche zničené vlasy jaka pece

Ahoj holky co Vám pomohlo na suche a zničené vlasy? Vliv covidu, antibiotik několik měsíců po sobě, žehlicka.. Půl hlavy mám vypadane, zbytek suchou slámu. Samozřejmě nůžky už probehly, ale co dál? Jakou kosmetiku použít? Četla jsem o redken, L'Oréal, apod…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
16.9.22 17:02

Drahé ale na 1000%

Ahoj nechala jsem si obarvit tmavě vlasy na blond a výsledek byl hrůza. Blondýna ale vlasy jak sláma šílený… Vyzkoušela jsem milion kondicionér a masek a pak mi poradila kožní lékařka přípravek K18… Dráhy jak… Ale opravdu stačí na ruku bobek 1×1 cm.. A vlasy jsou super vzala jsem velké balení adi ta 1800 ale stalo to za to. Zkus si vygoglit K18…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.9.22 17:32

To zničené ostříhat a spíš bych se věnovala vnitřku než vnějšku - jíst zdravě, pít hodně vody, ovoce, zelenina, vitamíny. Časem se to projeví i na vlasech. A samotné vlasy neupravovat tepelně, nebarvit. Nebudou se ničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
16.9.22 17:36

Zkus kazdy den vtirat vlasove hydratacni mleko. Narozdil od vlasovych oleju ty vlasy nemasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
16.9.22 17:39

Kosmetika už zničené vlasy moc nezachrání. Postupně je stříhat a spíš se zaměřit na výživu zevnitř a dál je neničit. Můžeš nasadit nějaké vitamíny, mě třeba pomaha Donna hair, ale i obyč biosil, nebo selen zinek udělají službu. Pak hodně pít, vlasy zbytečně nezatěžovat tunou kosmetiky, jestli máš vlasy vlnité, tak doporučuju cgm metodu. Zahodit žehličku, neodbarvovat, nemyt každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14998
16.9.22 17:57
@Evanutria píše:
Ahoj nechala jsem si obarvit tmavě vlasy na blond a výsledek byl hrůza. Blondýna ale vlasy jak sláma šílený… Vyzkoušela jsem milion kondicionér a masek a pak mi poradila kožní lékařka přípravek K18… Dráhy jak… Ale opravdu stačí na ruku bobek 1×1 cm.. A vlasy jsou super vzala jsem velké balení adi ta 1800 ale stalo to za to. Zkus si vygoglit K18…

To mluvíš o masce nebo kondiciéru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
18.9.22 03:58
@Thomassss píše:
To zničené ostříhat a spíš bych se věnovala vnitřku než vnějšku - jíst zdravě, pít hodně vody, ovoce, zelenina, vitamíny. Časem se to projeví i na vlasech. A samotné vlasy neupravovat tepelně, nebarvit. Nebudou se ničit.

Když bych měla ostříhat, tak ostříhám celou hlavu 😂 🙈a byla bych plešatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.9.22 05:36
@Lusyyyy píše:
Když bych měla ostříhat, tak ostříhám celou hlavu 😂 🙈a byla bych plešatá :lol:

To je smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
20.9.22 18:33

Tělové mléko Garnier na suchou pleť. Nechat přes noc na vlasech,– nenastydni, nebo aspoň 2 hodiny, pečlivě vymýt šamponem plus balzám. Nic jiného mi nezabíralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí