Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Anonymní píše:
@chatwennamyslíš, že by to pomohlo? Já to asi zkusím
Ja je kdysi dostala…
A ja je citila
Kdyz se cinkaly o sebe, bylo to fajn… A taky mi zmizelo to, ze kdyz jsem si potrebovala kychnout, musela jsem zkrizit nohy… (po zanetu mocaku…)
@chatwenna upřímně přesně v tohle doufám, záněty mám dost často. Pak jsem je chtěla využít i při sexu, ale takhle si je můžu strčit max do řiti, tam je možná ucítím
![]()
Ještě se mi líbí tyhle http://www.intimity.cz/405-ami/
ale obávám se, že když necítím ty co mám teď, tak neucítím žádný ![]()
Ehm, tiež som od manžela dostala guličky, akurát iné… Tiež ich necítim, je to asi ako tampón, len väčšie, akurát mám pocit, že mi už-už vypadnú. Ale na spevnenie dna to účinok má. ![]()
@Anonymní píše:
Objednala jsem si venušiny kuličky hlavně na posílení pánevního dna, ale vůbec nic necítím! Ani že je tam mám! Máte někdo stejnou zkušenost? Mám od firmy Odeco. Klidně i anonymně, to je fuk. Díky
hele, já je normálně v klidu taky necítila, jen při chůzi nebo prostě nějakém pohybu. A to jsem cítila jen to, jak tak kullička uvnitř naráží do stěny té větší kuličky(což je asi správně)
Taky je mám doma, ještě jsem je nezkoušela, ani netuším, kam až by se měli zastrčit, a co s tím
@xsaleen píše:
Taky je mám doma, ještě jsem je nezkoušela, ani netuším, kam až by se měli zastrčit, a co s tím
Normálně je zastrčíš, oni v podstatě zaklouznou a budou se držet ve spodní části pochvy. Je to dobré na zpevnění.
Pochva je necitliva, citlivy je pouze posevni vchod. dej si je nize, budes citi tu nizsi.
http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…rna/recenze/ já mám tyhle už je teda dva roky nepoužívam orgazmus z toho nikdy nebyl ale stačilo nosit doma třeba u velkého uklidu
a pak byl problém se i vyčurat jak jsem měla zatlé pánevní dno. Docela mně překvapila příznivá cena já je tenkrát z tohodle lékařského silikonu kupovala za 1200 Asi znovu začnu používat díky
Doporučovala jsem i mamce která má úniky při pčíknuti ale je to stará konzerva přitom to fakt pomáha
Nepřisuzujte kuličkám příliš velkou funkci. - Posílení pánevního dna je pouze jejich vedlejší efekt.
Zatím co jsem pochopila, tak záleží na váze. Ty moje mají 100g, což je takový lehký nadprůměr. Tak mám asi dno dost silné