Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No, já původně myslela, že nemůžeš nahmatat synkovi v pytlíku varlátka…tak jsem šla poradit
S tímhle neporadím…
@ivodička píše:
No, já původně myslela, že nemůžeš nahmatat synkovi v pytlíku varlátka…tak jsem šla poraditS tímhle neporadím…
No tak to jsem si taky myslela.
![]()
@ivodička píše:
No, já původně myslela, že nemůžeš nahmatat synkovi v pytlíku varlátka…tak jsem šla poraditS tímhle neporadím…
@Anonymní píše:
Tampón by jít cítit neměl, ale ty kuličky snad jo, ne?
zak
To by teda měly, od toho přeci jsou, ne? Hele nevim, a co velikost, nedělá se víc rozměrů?
Mám tyhle http://www.odeco.cz/…y-odeco-rose
jako jdou tam těsně, ale prostě necítím, že by se to nějak hejbalo. A to jsem tu skákala jak pošuk, co si asi myslí sousedi ![]()
Kulicky by mely byt citit pri pohybu. Uvnitr te kuliky je druha kulicka, tezsi, a kdyz se hybes, mela bys citit, jak to narazi na steny pochvy. Nejlepsi je to pri cviceni nebo pri tanci. Ale se mnou osobne to nic moc nedela.
@Pratt no to cítím, když je mám v ruce. Ale jak je mám v sobě, tak nic, jako bych tam nic neměla ![]()
Me taky nic nedelaji a od par kamaradek jsem slysela ze taky nic ![]()
Mne osobne take nic nedelaji. Respektive citim, ze je mam uvnitr, ale necitim ten jejich pohyb.Ani pred tehu, ani po porodu.
Objednala jsem si venušiny kuličky hlavně na posílení pánevního dna, ale vůbec nic necítím! Ani že je tam mám! Máte někdo stejnou zkušenost? Mám od firmy Odeco
. Klidně i anonymně, to je fuk. Díky