Necítím nohy

239
30.4.13 21:52

necítím nohy

Milé maminky,
mám takový problém, jsem 5 měsíců po porodu a mám problém s usínáním - důvodem je, že mám tak necitlivé nohy, že je to k zešílení, nikdy jsem s tím problém neměla, až po porodu..jako není to zas tak strašné, ale dost nepříjemné, musím si ty nohy vždycky pevně chytit, nebo se stočit do klubíčka, abych je aspoň na chvíli cítila. Přes den je to ok…Mohl by s tím souviset epidural? Měla jste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
30.4.13 22:02

@Andulonka no zkušenost nemám ale pokud to začalo po porodu, tak epidurál by to určitě způsobit mohl. A co přes den, když chodíš a tak? Být tebou, tak zajdu k praktickému lékaři, ať tě někam pošle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
30.4.13 22:08

Osobní zkušenost nemám, ale dcera kolegyně z práce po epidurálu nemohla několik měsíců došlápnout na nohu - měla jí takovou slabou, někdy to bylo v pohodě, ale někdy se jí úplně podlomila :nevim: takže bych to určitě řešila s dr, myslím, že souvislost to mít bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
30.4.13 22:11

Právěže přes den je to v pohodě, můžu dělat cokoli, chodit, jezdit na kole, dlouho stát…jen večer, když mám nohy v klidu…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
30.4.13 22:37

@Andulonka a nemáš třeba trošku i hemeroidy, to jsou vlastně špatné žíly. Já měla po porodu hemeroidy, dost jsem se s tím natrápila a pak jsem si měla ještě problémy s nohama, že mě tak bolely. Ale ne že bych je necítila. A nakonec mi obvodní řekla, že mám špatné žíly, takže to bylo asi takové osalbení po porodu. Dostala jsem detralex a bylo po problémech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.4.13 23:02

A nemuzou ti jen chybet nejake vitaminy, mineraly… telo je tehotenstvim a kojenim vycerpane. Obvodacka by ti to z krve zjistila a predepsala vhodny pripravek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.5.13 09:59

@Handa86 Hemeroidy nemám. Nebo aspoň myslím :) řeknu to gynekologovi, příští týden tam půjdu, tak uvidím co mi řekne. Třeba to je fakt jen nějaká banalitka, jako nedostatek nějakého vitaminu - což by bylo možné, celé těhotenství jsem prozvracela…každopádně děkuji za Vaše názory..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí