Šílená únava a smutek

492
29.4.13 12:39

šílená únava a smutek

Ahojky, už asi 4.den jsem šíleně unavená, ale jako fakt hodně, doma fungovat musím, protože mám malého synka, ale do všeho se musím nutit a dělám opravdu jen potřebné věci. Taky na mě padl nějaký splín, nejde se mi z ničeho radovat, připadám si úplně mimo. Má někdo nějakou radu, jak se toho zbavit, co pomáhá? Ještě mám úplně zatuhlou nebo bloklou krční páteř a bolí mě z toho šíleně hlava, může to být s tím spojené? K dr na odblokování jdu ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35901
29.4.13 12:41

Dat dite otci a vyspat se a odfrknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
29.4.13 12:44

No to on si ho odpoledne vždy když přijde z práce vezme, ale já právě nemůžu usnout, i když ta únava je fakt extrém a do toho ta hlava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wasean
29.4.13 12:49

Ahoj, to znám:/. U mě většinou zabírá nějaké nenáročné odreagování. Nejradši mám pořádně dlouhou vanu nebo vypnout u knížky…Myslím, že to má na svědomí tohle podivný počasí:(, ty změny tlaku…

• Citovat
  • Upravit
492
29.4.13 12:53

@wasean No budu se muset zkusit taky u něčeho odreagovat, snad to pomůže, protože kdyby to trvalo den, tak to nějak člověk přežije, ale to se fakt táhne už ten 4.den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
29.4.13 12:57
@evcaB píše:
Ahojky, už asi 4.den jsem šíleně unavená, ale jako fakt hodně, doma fungovat musím, protože mám malého synka, ale do všeho se musím nutit a dělám opravdu jen potřebné věci. Taky na mě padl nějaký splín, nejde se mi z ničeho radovat, připadám si úplně mimo. Má někdo nějakou radu, jak se toho zbavit, co pomáhá? Ještě mám úplně zatuhlou nebo bloklou krční páteř a bolí mě z toho šíleně hlava, může to být s tím spojené? K dr na odblokování jdu ve čtvrtek.

Mám to ted taky, nemůžu spát vůbec, buší mě srdce jako o závod, doktorka mi napsala lexaurin a rivotril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
29.4.13 13:03

@misacek00 oboje vysoce návykové. Zkus raději meduňku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
29.4.13 13:05

No právě lexaurin mám doma taky, ale ten mi pomůže jen od úzkosti, ale ta únava přetrvává, takže si ho moc brát nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
29.4.13 13:14

Mně na tohle obvykle pomůže lahvinka vína nebo něčeho tvrdšího, ale to bych nerad doporučoval. Otázka na čem je vypěstovat si případnou závislost lepší - jestli na pití, nebo na prášcích, což jsou v podstatě drogy. JInak ale doporučím pohyb, sice ti bude trvat se přemoct, ale až se z těla vyplaví endorfiny, budeš mít hned větší chuť do života.

• Citovat
  • Upravit
718
29.4.13 13:18
@Žirafátko píše:
@misacek00 oboje vysoce návykové. Zkus raději meduňku.

to se ti to mluví když se můžeš vyspat z blbý medunky, mám tu směs bylinek mělo by to mít antistresový účinky a nic teda, neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
29.4.13 13:33

@misacek00 Já tě úplně rozumím, docela trpím na depresivní nálady, trápí mě to asi 2 roky, někdy je jednodušší se z toho dostat, ale ztovna teď jsem docela mimo a kdo nezažil, opravdu nepochopí co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
29.4.13 13:35

@napresdrzku tak lahvinka je určitě taky dobrá volba :D ale zvedne náladu jen na chvíli, škoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
29.4.13 13:40
@evcaB píše:
@misacek00 Já tě úplně rozumím, docela trpím na depresivní nálady, trápí mě to asi 2 roky, někdy je jednodušší se z toho dostat, ale ztovna teď jsem docela mimo a kdo nezažil, opravdu nepochopí co to je.

Já to nikdy neměla až ted posledních 14 dní tak jsem zrovna dneska dostala recept + mám jít na odběry krve, protože mám zvýšenej tlak a podezření na štítnou žlázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
29.4.13 13:44

@evcaB sem tam se mi to taky stává.. únava je prevít, a nejhorší je, že čím je člověk víc unavený, tím míň může spát.. já teda žádný prášky do sebe nervu, ale občas třeba 5× do roka o víkendu, když je můj doma, tak proležím třeba celou sobotu nebo neděli - pospávám, koukám na telku, zamknu se, aby mě mládě neotravovalo a prostě relaxuju, během dne si dám třeba hodinovou horkou, a večer už jsem fit.. a zase mám třeba na 2 měsíce pokoj.. ty záda určitě nemůžou za nespavost a blbou náladu.. ale určitě ti to pomůže odreagovat se..
takže na blbou náladu pro mě je rada zrelaxovat a odpočinout.. bohužel se spánkem neporadím, taky bych potřebovala poradit jak na něj.. mám období, kdy i 3 týdny v kuse spím jen 2-4 hodiny denně a prostě nemůžu spát, tak v noci pařím hry na mobilu a přes den pak padám na hubu.. teď mám ale období, kdy spím furt, takže doufám, že tím, že jsem to napsala se to zase neobrátí :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
29.4.13 13:57

@misacek00 Já se právě se štítnou lečím, teď jsem měla výsledky horší, navyšovala mi prášky, tak je to možná i tím. No zatím ten stav vždy během měsíce sám odezněl, tak uvidím, jak to bude trvat dlouho teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí