Necítím od včera pohyby 29 tt

82
12.11.24 14:47

Necítím od včera pohyby 29tt

Zdravím holky, nevěděla jsem jak přesně nazvat diskuzi, ale vezmu to hopem: od včera odpoledne necítím pohyby, dnes ráno jsem samozřejmě neotálela a zašla za svým gyndařem. Ten udělal ultrazvuk, vše vypadá v pohodě, jen prý jde vidět, že se tam minimálně hýbe ale že se to může změnit, že záleží jak to bude do zítřka. Jinak se mám zastavit na kontrolu ještě do nemocnice. Budou 3 odpoledne a pořád nic necítím. Měla jste některý podobný problém? Čím to je? A co se dělo pak v nemocnici? Myslíte, že si mě tam můžou nechat? Mám strach. Zítra začínám 29tt a do teď se malej hýbal docela dost, dával o sobě znát v průběhu celého dne a nejvíc v noci, minulou noc jsem skoro nespala (kvůli dceři která je teď nemocná) a pohyby ani ťuk. Normálně tam má v noci diskotéku. :,( uklidnete mě někdo prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5717
12.11.24 14:52

Uklidňování není na místě, jeď do nemocnice. Všechno jim tam řekni, ať tě proklepnou. Klidně může být miminko jen špatně otočené, nicméně v tomhle případě platí na 10000% radši zbytečně, než pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.24 14:52

Asi bych jela na pohotovost. Už jen proto, že lékař potvrdil minimální pohyby. Zvlášť když bylo dítě doteď aktivní.

Já měla dítě po celou dobu málo aktivní. I v nemocnici jsem byla dost času na monitoru protože prostě nic moc pohyby. A nezabralo nic. Chůze, dřepy, házení s břichem, sladký… Nic.

• Citovat
  • Upravit
76797
12.11.24 14:56

@Jamie Lee také bych jela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
12.11.24 14:58

Žádné uklidňování, mazej. Do smrti by sis to vyčítala. Přijde mi dost drsné, že se obávaš toho, že si tě tam nechají. Zůstala bych tam klidně do porodu kdyby to byl jediný způsob. Nemyslím to špatně, fakt běž na pohotovost, ideálně hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
12.11.24 15:03

Jela bych do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
12.11.24 15:09

@Rosary takže myslíte, že bych měla jet hned a nečekat do rána jak radil gyndař? Já jsem z toho už jelen :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10986
12.11.24 15:10

Vůbec bych se nerozmýšlela a jela do nemocnice. Jestli jsi doteď cítila pohyby hodně a je tam velká změna. Ještě má spoustu místa, aby se třeba jen prcek jinak otočil, ale taky tam může být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10986
12.11.24 15:10
@Jamie Lee píše: Více

Já bych rozhodně nečekala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11840
12.11.24 15:12

Jed do nemocnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27692
12.11.24 15:14

Upřímně zbytečná diskuze už jsi měla být dávno v nemocnici, jinak tvůj gyndař neříkal že by se mimino otočilo od jiné polohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.24 15:22

Už bych byla dávno ve špitálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.24 15:30

Já jsem třeba taky občas den dva pohyby necítila… Ale náš lenošek se ani tak nějak extra nehýbal, spíš se občas převalil. Takže jestli jsi zvyklá na něco jiného a je až podezřelý klid, jeď.

Upřímně doufám, že už jsi v nemocnici pod kontrolou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
12.11.24 15:40

Taky bych jela …radši 100× zbytečně než to podcenit …v nemocnici můžou mít lepší přístroje a co OG nevidí oni mohou …muže se stát ze jsou někdy v nemocnici nepříjemní … ale v tomhle bych si stala za svým a jela se nechat vyšetřit idkyby se ukázalo ze sem “jen hysterka”..proste nikdo z nás do toho bříška nevidí tak radši jet i kvůli banalitě a jestli necítíš pohyby u jinak aktivního miminka tak to bych jela nahned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
12.11.24 15:46

Jed hned. Doufam, ze uz jsi na ceste. Do rana fakt necekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí