Výtok s vodou v těhotenství

4
12.11.24 09:50

Výtok s vodou v těhotenství

Ahoj🙂 Chtěla bych se zeptat jsem v 32tt celé těhotenství mám výtok takový normální ale cca měsíc je bílý a o dost hustší, a teď poslední týden dva to vypadá jak kdybych se počurala není to velké množství ale kolikrát dvakrát za den ale po moči to nezapáchá nic🙈 nevíte někdo co s tím? Nikde jsem to tu nenašla tak se raději ptám🙂
V neděli dopoledne jsem měla takové bolesti do podbříšku v různých intervalech a když to přešlo a šla jsem po schodech tak mě píchalo ve spodku🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
12.11.24 09:52

Zajela bych na kontrolu k lékaři jestli ti neodtéká plodovka případně jestli nemáš nějakou infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.24 11:44

@Vladusxx a je lepší jet rovnou do nemocnice a nebo ke svému gynekologovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
12.11.24 13:32

Ahoj, hmm, zajímavé :think:
Behem tehotenstvi je normalni hlenovity výtok, ktery je spise ridsi.
Pokud tvuj vytok změnil charakter a jsi jiz v pokročilém stadiu těhotenství, muze to byt asi cokoliv-nějaká infekce, zatka, plodova voda… tezko rict a posoudit by to mel predevsim lékař.
Ve vsedni dny urcite k OG, o víkendu na pohotovost, pripadne po tel. domluve jestli do porodnice ;)

• Citovat
  • Upravit
1724
12.11.24 14:46

Jela bych co nejdřív. Takze pokud tvůj gynekolog ještě dnes ordinuje, už bych byla u něho. Promiň, nechci tě nějak stresovat, ale u tebe je to už dva týdny a až teď to řešíš?! Omg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3129
12.11.24 16:21

Hned do nemocnice, kdyby ti už 2 týdny odcházela plodová voda, nemusí se taky stíhat doplňovat a může nastat riziko pro miminko. Takhle jsem v 31/32.tt zjistila narůžovělý výtok, jako bych si učurávala, hned jsme jeli a za 2 dny jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.11.24 19:55

Byla jsem v nemocnici a je to vše naštěstí v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
12.11.24 22:31

Děkujeme za info, zakladatelko. Jsem moc ráda, že je všechno v pořádku. Za mě máš víc štěstí než rozumu, s tímto se fakt nehazarduje, to se má řešit co nejdřív a ne čekat a koukat… :zed: pokud si nejsem v těhotenství jistá, alespoň zavolám svému gynekologovi a poradím se s ním po telefonu - většinou v takových případech ti stejně řekne, ať radši přijedeš, že to zkontroluje… Každopádně super, že vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.24 08:59

@Giovanna1 ano to jsem totálně zanedbala a nejraději bych si napleskala :zed: ale co se mi zdá vtipné tak na fb každý no to je v pohodě je to normální tak a jen tady ve finále je někdo schopný poradit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí