Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
To nevim. Nedokazu rict. Zkusila bych jiny test. Treba zitra rano.
@Janča6 jj koupím ho, asi ten duphaston dneska normálně doberu, stejně by to mělo mít prodlevu, než odejde z těla ne? A pokud by byly čárky i zítra tak zavolam
@TeeeT myslíš, že ji mam volat hned dneska? Abych pak případně nebyla za plašana 😂
Ja bych se asi v klidu zeptala, ze mas ducha na testu, tak jak mas pokracovat. Mozna bych teda zkusila rovnou jeste jeden test, pokud doma mas ![]()
Duphaston vůbec neznám, nevím, k čemu se používá, takže neporadím.
@TeeeT tak jsem se teda slušně zeptala, a dostala sem zdrháno, že jako nechápe proč testuju a že jako ten kdo říkal nevysazovat, tak jestli je vůbec doktor a že ikdxby čárka byla tak to je často negativní a kdyby se potvrdilo, tak že k nim nejdřív až za 3 týdny jinak že to jsou zbytečný vyšetření.. no tak teď mě teda dostala jsem se omluvila, že jsem si dovolila zavolat a bylo…
V klidu
ty nejsi doktor, jasny ze nevis. Vidis ze nevime ani my tady. Pani doktorka asi mela náročný víkend ![]()
Milionkrát lepší se zeptat než udělat něco blbě.
Udělala jsi dobře.. jde o tvé miminko.
@kralicinka19 stejně nevím ani jestli ji věřit po tom co čtu jinde
..
Tak testuj zitra a uvidíš, dej vědět, jsem zvědavá ![]()
Obecně prvni cca mesic neni plod napojeny na tělo matky a čerpá ze žloutkového váčku, takze by mu jen tak neco ublížit nemělo. Dle přihlouplé reakce doktorky tvůj lék určitě ne.
Každopádně si z toho nic nedělej, opravdu lepsi se zeptat a byt pro neznámou osobu za bobce než aby sis pak neco vyťala ![]()
@TeeeT mě jde o to, že je to vlastně progesteron a jen se bojím, aby ten náhlý pokles něco neudělal.. doktorka je kravka trosku no ![]()
Zkusím ale při me smůle z toho nic nebude😂
Ahojky, holky myslíte že by to mohl byt náznak? Nejsilnější čárky na ovu testu sem mela 30.10 sex byl ještě 29.10.. od 2.11 jsem začala brát duphaston.. ale k věci, dneska večer mam brát poslední tabletku, tak nevím jestli mam plašit doktorku a ptát se, jestli ho mam vysazovat, ikdyz to nemusí ještě nic znamenat a případně prodloužit dalši cyklus, nebo jestli ho normálně vysadit a čekat