Pilulka po a dva nechráněné styky

Anonymní
10.11.24 04:54

Pilulka po a dva nechráněne styky

Ahoj holky,
Proběhla mi ovulace a praskl nám kondom. Po 6 hodinách jsem si vzala pilulkou po ale bohužel teď po 12 hodinách od zmíněného styku nám tentokrat kondom sklouzl. Je to neuvěřitelné ale mám extra smůlu
Mám si pilulku koupit znovu, nebo stále funguje ta, kterou jsem si vzala, když oba styky byly v těch 36 hodinách?

Děkuji :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2637
10.11.24 06:09

No další bych si rozhodně nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15959
10.11.24 06:31

A přečetla sis příbalový leták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
10.11.24 06:53

V příbalovém letáku to máš napsané.. pokud užiješ pilulku a máš další nechráněný styk, pilulka ti nijak nepomůže. Další pilulku rozhodně ne.
Každopádně byste si měli s partnerem nastudovat něco o zodpovědnosti. Kdybych nechtěla otěhotnět a praskl nám jednou kondom, řekla bych partnerovi, ať se „udělá“ ven. :nevim: hlavně, že spousta mladých dnes odmítá antikoncepci, protože nechce chemii a pak si běhají pro pilulku po, která je vlastně mnohem větší svinstvo.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9283
10.11.24 07:34

Hele a víš, že ty pilulky nejsou lentilky??? To nefunguje tak, že si vzpomeneš a vezmeš si další a další. Neskutečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
10.11.24 07:45

Antikoncepci nee. Ale takové svinstvo do těla a opakovaně. To ti nevadí :roll:. Kde jsi dala rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
10.11.24 08:13

Nehoda se stane, proto tu ta pilulka je. Ale aby člověk pár hodin na to, znovu hned riskoval :zed: …. Jestli nevydrzis dyl jak 12 hodin bez sexu, tak si zařiď jinou formu antikoncepce….

• Citovat
  • Upravit
434
10.11.24 09:27

Určitě si přečti příbalový leták, k tomu je taky určeny přece.

Pokud máte takové problémy s kondomem, neumíte možná vybrat správnou velikost. Nepřemýšleli jste spis i o jiné formě antikoncepce? Nebo pokaždé co praskne kondom nebo sklouzne budeš zobat tabletky po? Minimálně pokud se tohle stane, buď ihned přerušit styk, nebo at se partner udela jinam.

Je to špatná náhoda. Bohužel žádná z antikoncepci (včetně kondomu) nejsou 100%. Proto promyslete všechny možné kombinace a řešení. Existuje toho opravdu už hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2821
10.11.24 09:33

Prodávají se i extra small kondomy na žížalky, víc to nekomentuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.24 09:46

Stalo se mi něco podobného. Kondom praskl 2 měsíce po sobě :roll: od té doby ke kondomu navíc partner přerušuje :nevim: tobě bohužel nezbývá než doufat, a hlídat si MS a případně běžet pro potratovou, no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.24 13:09

Ještě jsem četla, že muže pomoci nitroděložního tělísko, tak hned ráno budu kontaktovat gynekologa. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1122
10.11.24 16:25

Zavedení tělíska do 5 dnů po souloži je spolehlivá dodatečná antikoncepce, stačí i levnější nehormonální. Tělísko Tě může chránit několik roků a nebudete se muset zdržovat s oblékáním kondomů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.24 09:36
@Lemrucha píše: Více

Bohužel, gynekolog mi tuto informaci vyvrátil a že musím jen doufat a udělat si tehotensky test 🥴

• Citovat
  • Upravit
9283
11.11.24 11:28
@Anonymní píše: Více

A ideálně tedy raději už nesexovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
11.11.24 18:31

I když gynekolog tělísko jako dodatečnou antikoncepci zpochybňuje, uvažuj o jeho zavedení. Zbaví Tě strachu, že se kondom znovu roztrhne nebo svlékne a partner to pustí do Tebe, a dovolí Ti, aby sis sex užívala naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí