Test Clearblue nevěřím tomu co ukazal

Eliza643
9.11.24 19:01

Test Clearblue nevěřím tomu co ukazal

Ahoj holky, mám prosím dotaz.
Jsem strašně vyklepaná a nevím co dělat. Mám zpozdění menstruace 5 dní. Poslední jsem měla od 8.10-14.10 a teď mi test digitalni clearblue ukázal 3+. Dělala jsem si i dva týdny cca zpět test nevím od jaké značky a byl negativní. Takže nevím co si myslet
Může být výsledek clearblue špatný v určování týdnů? Dělala jsem teď v 18:00 a proužkové testy v 17:00 a taky pozitiv jen nevím jak odhadnout počet tydnu. Chci určitě jít na potrat a bojím se, že to nestihnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6641
9.11.24 19:07

Pátý týden 4+4, do kdy se dělá potrat, netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6641
9.11.24 19:08

Tak dle netu to stihneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.11.24 19:28

V pondělí si zavolej na gyndu, že ti vyšel pozitivní test a chceš potrat. Doktor té objedná dřív. Zkontroluje zda jsi opravdu těhotná a mas možnost si vybrat potrat pilulkou (2tabletky) - sama si je zaplatiš, možný je do 7tt.
V pozdějším tt (myslím do 12tt) se dela miniinterupce na vlastní žádost. Víc ti ale řekne doktor.

• Citovat
  • Upravit
Eliza643
9.11.24 19:33

A těch 7 týdnů bych teda měla stihnout? Když to bude provedeno teď v nasledujicim tydnu? Pokud to je 4+4. Já tomu nerozumím, tak se omlouvám
Nevite nahodou jak dlouho trvá než vás někam na zakrok objednaji?
Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
9.11.24 19:36

Kolik ti je?

Jinak ano, stihas. Navíc pokud doktorovi (sestře) do telefonu řekneš, že chceš potrat. Objednají si tě co nejdřív. A na pilulku se myslím ani vyloženě pak objednávat nemusíš. Provádíte se to zpravidla v nemocnici. Dr udělá UŽ (určí znovu staří) podepíšeš souhlas, zaplatíš, sestra ti dá prášek, poučí tě co tě čeká a za 2-3 dny si dojdes zase pro druhy prášek. Pak za cca 14 dni kontrolní UZ zda vše odešlo.

• Citovat
  • Upravit
Eliza643
9.11.24 19:47

23. Nikdy jsem se o tohle nezajímala, protože dítě nechci. Jsem z toho strašně v šoku, nejsem na to sama, ale upřímne to nezvládám. Nevim jak stihnu počkat do pondělí.

• Citovat
  • Upravit
zuzanka320
9.11.24 19:55
@Eliza643 píše: Více

Tak pokud na to nejsi sama, tak jedině dobře. S partnerem můžete aspoň probrat to, jak tomu do budoucna zabránit.

Každopádně do pondělí to uteče a vše se vyřeší. Jsi opravdu na samém začátku, takže čas rozhodně na řešení je. A tabletka pro tebe bude “nejlepší” akorát na to každá reaguje jinak a je potřeba počítat s tím, že se jedna o potrat, tudíž bolesti podbřišku a krvácení….
Hlavně žádné blbosti a špatně myšlenky. Vše se vyřeší a bude dobře.

• Citovat
  • Upravit
6641
9.11.24 19:55

Já chápu, že chceš potrat, ale zase nepřeháněj. Ty nevydrzis do pondělí? To dítě se nenarodí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eliza643
9.11.24 20:13

@zuzanka320
Moc děkuji za takové uklidnění. Určitě si hned zavolám, mají tam být od 6 tak snad nebudou mít problém mě vzít hned.

@Temnástranasíly
Díky za nazor, ale tohle si šlo asi odpustit. Prostě na to psychicky nemám a jsem v šoku.

• Citovat
  • Upravit
2491
9.11.24 20:26

Nech se pak hned sterilizovat. Tyhle nervy ti za to nestojí. Budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
9.11.24 20:31

Maličkost. Nevím, zda tě vezme hned ten den. Nevím jestli není potřeba vidět srdeční akci nebo tak…
Ale kamarádka byla na UZ v 5tt a doktor ji na pilulku poslal. Takže uvidíš. Každopádně se vše vyřeší, čas vážně máš.

Takže se zkus z toho nestresovat. Držím palce ať to proběhne v klidu.

• Citovat
  • Upravit
Eliza643
9.11.24 21:01

Opravdu si toho moc vážím. Budu doufat v nejlepší. Jsi moc hodná 🌺

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení