Něco černého v uchu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20885
6.2.13 20:35

Něco černého v uchu

Ahoj holky, moc prosím o radu.Dnes si moje 7 letá dcerka ztěžovala na bolest ucha. Když jsem do ucha koukla, měla ho ucpané nějakým černým nepořádkem(nevím jak to nazvat)prostě taková velká suchá kulička. Vytáhla jsem to pinzetou a teď nevím jestli to dál řešit nebo ne. Nevypadá to jako klasický ušní maz.Co by to mohlo být? Děkuji moc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
6.2.13 20:36

Není možné, že by si tam dcera něco sama dala? Děti to většinou nepřiznají..já v jejím věku si tam vtipně dala korálek a on nešel ven.. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
6.2.13 20:41

@Lizbeth no ale to právě nebyl žádný předmět, ale prostě jakoby uschlý hnis ale černé barvy, já fakt nevím jak to popsat, asi to zní hnusně, ale nevím jak to líp popsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
6.2.13 20:47

Tak zkus na ušní-on to doktor vytáhne. A bacha ať to nezasuneš ještě dál. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
6.2.13 20:49

Koupila bych usni kapky a do ucha kapla. mohla to byt zaschla krev s mazem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14046
6.2.13 20:49

Mohla si to tam rozdrbat a mohla to byt zaschla krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
6.2.13 20:51

@Marka76 já to vytáhla pinzetou. Jinak taky mě napadla ta krev, že si tam třeba něco rozdrápala, ale bylo to dost veliké tak nevím. Tak asi pokud si nebude dál ztěžovat na bolest tak to nechám tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
6.2.13 20:51

To klidně může být seschlý ušní maz. Nemám osobní zkušenost, ale mojí mamce zalehlo (kdysi dávno v mládí) ucho, bolelo a na ušním jí Dr. vyndal z ucha „špunt“ mazu a stříkačkou vypláchl spoustu „bordýlku“, že se prý až styděla jako by si nikdy nečistila uši. Od té doby si nesáhne do ucha vatovou tyčinkou, protože tou se mázek jenom zatlačuje dál.
Kontrolo alespoň u pediatričky by byla na místě, aby se koukla, jestli tam toho není ještě víc než jsi vytáhla.

• Citovat
  • Upravit
7631
6.2.13 20:55

S největší pravděpodobností dcerka prodělala zánět středního ucha, došlo k uvolnění hnisu s krví a následně zaschlo v oušku. Nedávno něco podobného prodělal náš synek, kdy jsem mu ráno z ouška našla vytékat tmavou polozaschlou krev. Rozhodně bych zašla na ušní, kde problém rozpoznají. Když už ouško takto praskne, tak se kapky nekapou. Na ušním ouško zkontrolují a vyčistí. My vyfasovali i antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
6.2.13 20:57

Holky díky moc za rady. Zítra ráno tedy skočím za dětskou, mám to po cestě do školy a uvidím co mi řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
7.2.13 09:27

@Bavi, jak jste nakonec dopadly s dcerkou u doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
7.2.13 09:48

No tak nakonec jsem tam nešla :oops: ale má nakázáno že při jakékoliv bolesti hned hlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí