Něco divného v pračce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14376
10.1.26 22:10
@vokishka píše: Více

Mám LG kupovanou asi před třemi lety a má program na 60 minut, klasická 60-ka pere při normálním naplnění 90 minut,90-ká o 10 minut déle. Eko programy nepoužívám.

Promiň, teď čtu, že máš s horním plněním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
10.1.26 22:12
@Aduš8 píše: Více

Napiš konkrétní typ, díky. Ty programy mi připadají super na Candy, ale ta značka je prý nejhorší zmetek, co existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.26 22:21

@vokishka ten náš typ už není k nalezení, ale stejné programy mají snad úplně všechny LG. Navíc pokud koupíš s připojením na Wifi, můžeš si stáhnout program podle potřeby. Ta naše je ma 9 kg, prádlo si zváží: pokud je nad 6 kg, pere 3 hodiny, vše pod šest jen 1,5 hodiny. Klasická čtyřicítka je na hodinu praní. Nedám na ni dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
10.1.26 22:26
@Aduš8 píše: Více

Díky, zítra prozkoumán. Já mám klasickou 40 oficiálně 1.12, ale většinou pere nejmíň 1,20. Rozčiluje mě to, píše osm minut do konce a to trvá klidně i čtvrt hodiny :mrgreen:
Edit zajímavý, nedělají vrchní plnění, to chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.26 22:53

@vokishka mně se opravdu málokdy stane, že prodlouží program. Většinou jen, když dám moc prášku a nebo peru něco, co víc pění. Mně klasická 40- ka pere 56 minut. Zapínám program bavlna/vyvářka a pračku nepřecpávám. Pak si prádlo zváží a nastaví čas. Někdy mě taky nakrkne, když ukáže dvojnásobek, ale je to tím, že mi ujede ruka a přeplním ji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
11.1.26 00:59

Uplne vystrel naslepo a pri 60 stupnoch nepovazujem za pravdepodobne, ale nemoze to byt zle rozpusteny prasok? Raz som mal jeden co sa pri 40 proste nerozpustil a ked som otvoril pracku tak tam boli ‚krapniky‘ ako v jaskyni, odvtedy pouzivam iba gely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
11.1.26 07:35
@IcePlanet7 píše: Více

Používala jsem gel asi měsíc a pračka začala smrdět (je to už nějaký rok). Takže gely skoro vůbec nepoužívám. Ale na ztvrdlý prášek to fakt nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.1.26 09:27

Tak rozdíl v délce praní způsobuje vstupní teplota vody-teď v mrazech je to významné. Pak na konci si pračka obrazně dlouho dodává odvahu-prádlo převaluje, doslova rozvažuje v zájmu sama sebe při ždímání nezničit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
11.1.26 09:33

A co tie whirlpoolky, ako tu bolo spominane?
Aj ked moja oblubena znacka to nie je, funguju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
11.1.26 10:00
@Pedro867 píše: Více

ona si to prodlužuje i v horkých letních dnech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
11.1.26 10:02
@Mkmkz píše: Více

koukám po nich, po aeg, whirpool a elektrolux. Jen na konci výběru vždy přijde něco, co nechci :mrgreen: třeba nepochopopitelně otáčky jen 800 a 1200, chybí tam 1000, což naprosto nechápu. Hodně jich má násypky přímo na víku, to nechci, hodně lidi píšou, že třeba vyteče aviváž (kdysi jsem takovou měla a taky to občas hned vyteklo při zavírání) a tak. Problém je v tom, že mě to zatím fakt až tak nenutí, abych to rozsekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
11.1.26 10:04

Drží lajnu! Náš mistr remontu radí reset jako u pc-vypnout i z elektriky a po cca třech minutách opět oživit golema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
11.1.26 10:19
@Pedro867 píše: Více

má štěstí, že mě ještě nenaštvala tak, jak počítač, jinak už je na šrotišti :mrgreen: půl roku jsem kupovala i noťas, pořád jsem si říkala, že je to zbytečný. Až mě dožral počítač neustálým sekáním videí a špatným načítáním tak, že jsem se domluvila se zeťákem, ten tomu rozumí a dva mi vybral, a během týdne jsem měla doma noťásek, na kterém už pařím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
11.1.26 10:25

Cize len zbieras informacie a v bode nutnosti sa rozhodnes :lol:
Tie nasypky u Whirlpool. Ci avivaz vyteka - to som si nevsimla. Len sa to trocha zlozitejsie cisti (nasypka sa da odobrat) a cistim kefou na flase.
Tak nech ta existujuca pracka funguje co najdlhsie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65253
11.1.26 10:33
@Mkmkz píše: Více

Jo, rozhoduju se, vždycky už mám nějakou v záložkách, že už teda fakt :mrgreen: a to mě ještě čeká lednička. Ale tam vůbec nevím, jak se to v praxi dělá. Potřebuju starou odvézt, ale nová se přece nesmí hned zapnout, nechává se odstát po převozu. A přitom bych ji chtěla i víc než pračku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí