Problémy s novou konvicí – pachuť, zápach, otvor u madla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Necítila jsem teda nic
Co je to otvor u madla? Nemám foto, netuším ![]()
To jsi ty, co přišla s novou konvicí a řešila fleky na dně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otvor u madla má každá konvice. Tudy proniká pára k bimetalu vypínače. Určitá pachuť zpočátku je také normální. Po čase zmizí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JTom píše: Více
Fakt?
Já konvici měnila už x krát a nikdy mi nepřišlo, že by voda z ní měla nějakou pachuť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano potvrzuji, že rychlovarná konvice, byť nerezová s plastovým víkem může dost smrdět a nepomůže nic. Mně to vadilo natolik, že jsem nakonec skončil u porcelánové s nerez dnem.
- Citovat
- Upravit
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Mně to taky takto smrdělo (dva lidi v domácnosti necítili nic, jeden trochu a já teda dost). Já skončila u nerezové konvice a ohřívám na sporáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catalina123 píše: Více
Také řešení, dnes už sporáky umí rychle zahřívat, takže tam je minimální rozdíl
- Citovat
- Upravit
@Vodnář-u-Topolu mně přijde že je to naopak pomalejší na tom novějším plynu
- Citovat
- Upravit
Plyn mě nenapadl, já myslel sklokeramiku a indukci.
- Citovat
- Upravit
Stalo se mi že jsem koupila konvici a po desátém vyvaření ještě trochu cizím nahořklé nebo takovou pachuť.. nevím.. jak dlouho jste cítili novotu z konvice? Kabel má teda otlačený drát z výroby jakoby ten plast jak byl svinutý špatně a na dně konvice je malý bod asi o velikosti špendlíkové hlavičky kde je ostrost nebo nerovnost, ale snad to mít vliv nebude na kvalitu vody..je nerezová, ale cítila jsem lehce plastový zápach v začátku možná u víka nevím.. a prosím takový otvor u madla konvice, o co se jedná? Není tam nějaký plast u toho že by to pak párou ovlivnilo chuť vody?