Pračka vytopila byt už potřetí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A proč ti polovička místo blbých řečí nepomohla zjistit závadu a uklidit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tvém místě bych zavolala, kdo tomu rozumí. Ale pokud nemáš kamarády, tak přes svátky těžko někoho seženeš. Na chlapa bych byla taky naštvaná, že nic neřeší a dělá mrtvého brouka. Nesnesla bych takového umělce.
Ten by si vyslechl, že by se dlouho styděl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi vytekla pračka, ne tedy o Vánocích ale v létě. Prádelnu mám v patře, zjistila jsem to tak, že nám kapalo ze stropu do večeře
taky na úklid padly všechny hadry a ručníky. Volala jsem opraváře, dorazil druhý den (jsou i expres linky, pokud jste ve městě, tak myslím, že někoho seženete). Naštěstí to bylo jenom špatné těsnění, takže to bylo opraveno hned. Pračku mám už asi 10 let, tak jsem byla překvapená, že to nebylo nic většího.
Držím palce, na chlapa kašli, můj třeba tyto “krize” v domácnosti úplně nedává a stresuje ho to víc než mě. Takže bez něj to mám vyřešeno i rychleji a více v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale to on pomohl uklidit. To zase jo. Dál už se starat odmítá. No a když už to budu mít v režii tak si alespoň mužů pořídit sušičku a nové ručníky.
- Citovat
- Upravit
No to ji ani nepoustej, chces pusobit dalsi skody? To je prece na opravare. A priste koupit pracku s aqua stopem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kudy to vyteklo, kdyz ne pres hadici? Zaklad je mit hadici tzv aquastop. Pak me napada jedine dvirka, ale to nevim jak by se pobedlo kdyz je pracka docela nova.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem experta na pračky tady bydlíme 10 let a mám třetí a pokaždé když vytekla tak že to bylo u sousedů a bohudík jen malý flek na stropě, jsem tam šla s omluvou a číslem naší pojistky a rovnou objednala novou a to nekupuje žádný krámy předtím Siemens teď mám haier
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 píše: Více
Přes dvířka to šlo minulé. Možná špatně zacvakne. Teď netuším. Ve filtru bylo moc vody. Mysle jsem, že je zaneseného, ucpanej. Voda vytekla někudy zespodu. Ale mohla téct přes dvířka filtru a já si nevšimla.
nevím, asi už se mi to nechce zkoumat. Dohodli jsme se, že porušíme novou. Jen mi přišlo divný, že je to druhá pračka s nějakou závadou. Ohledně vody.
první jsme ale měli docela dlouho. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Co je to za model? Kdyz jsme meli filtr za dvirky a byl plny, tak hodila pracka chybu a musela se vypoustet rucne, ale to nebyl zadny spickovy model. Ted mame o tridu lepsi a naprosta pohoda, vubec se o nic nemusime starat nez cisteni filtru u dveri.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nechápu, rozbitý spotřebič je snad starost chlapa, tak jak může ještě dělat ksichty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 píše: Více
Právě, že nehodila nic. Žádnou chybu. Minulé jo. Teď přála dál. V bubnu voda, na chodbě vida, ve filtru taky a to nebyl ucpaný. Máme LG. Je nějaká zakletá. Už s koupí byl problém.
- Citovat
- Upravit
@rmot píše: Více
To dělá vždycky když se něco potento mě a i. Cítí práci
. Pokud by se to stalo jemu. Hned by hledal příčinu.
- Citovat
- Upravit
Je to zhruba dvě hodiny co mám pračka vytopila byt. Koupelna a chodba byly téměř pod vodu. Naštěstí, pod námi je jen sklep.
Už se mi to stalo po 3. Poprvé jsem to stihla hned vypnout. Takže bylo na zemi pár kapek. Podruhé se voda táhla do půlky koupelny. A to pračka dělala rachot, hodila chybu. Stihla jsem ji vypnout. Ale dneska? Nic. Žádný, rachot, žádný zvuk tekoucí vody, žádná chyba. Pračka prostě jela dál. Zbylí nám asi 4 ručníky. A obětovala jsem jednu přikrývku. Hadice je suchá, ve filtru téměř nic.
Popravdě nemám odvahu pračku znovu pouštět 🙈. Máme ji 4 roky. První pračka zase neopouštěla vodu. Vždycky v bubnu něco zůstalo i po samotném odstřeďováni. No a dneska taky.
Takže plán na zbylé dny je nejspíš jasný.
Samozřejmě polovička dělal jako bych chodila s kýblem vody a schválně polévala byt. Vsteky jsem odmítla rodinný oběd. A teď přemyšlím co dál udělat s mokrým prádlem. Minulý rok na Štědrý den zase tekly stupačky. Ne nám. Tak co ještě do konce roku? Snad máme klidnější svátek.