Pračka vytopila byt už potřetí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračku i nemožného chlapa jsi si vybrala sama. Tak stížnosti k sobě. Zavolat opraváře nebo rovnou koupit nový spotřebič.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona to pračka dvakrát vyteče a ty ji bez opravy pustíš potřetí? ![]()
Jinak, očividně máš super chlapa…
ach jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to nechápu - tys po prvním ani druhém vytečení nevolali servis?
Nechápu…
- Citovat
- Upravit
Problémy s vodou nejsou příjemné, horší by bylo, kdyby ještě k tomu byla blbá elektrika! Dvířka pračky se dají přitáhnout-jsou to dva, nebo tři šroubky. Nám jimi taky pračka tekla byl to jen takový čučourek, ale za cyklus toho bylo dost. Nic na sebe nepráskla a vypadalo to nejdřív, že to teče jinudy! Po zjištění a dotažení šroubků ok.
- Citovat
- Upravit
@MamaZBrd píše: Více
Ano protože to nebylo hned po sobě ale po několika cyklech. Fakt mě nenapadlo, že po několika další cyklech bez problémů přijde pohroma. Poprvé jsem mohla mít špatně zavřena dvířka. ![]()
- Citovat
- Upravit
Asi těžko špatně zavřená dvířka. To se pračka ani nerozjede, bude hlásit chybu. Celé to je, jak příběh sepsaný od Karkulky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Nevím jakou máš pračku, ale ta moje při špatně zavřených dvířkách ani nenastartuje a hned začne pipat a vyhodí na displeji chybu… ![]()
A. co plánuješ teď? Novou pračku (nevím, jak je stará ) nebo opraváře?
- Citovat
- Upravit
@Kelsey1 píše: Více
Mně už se taky 2× udělal čůrek ze dvířek, malinkatá loužička..lacinější pračky holt chybu nehodí..pračku mám dva roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Ale to fakt udělá pračka, která je zavřená, takže je přesvědčená, že může prát, jen neví, že má povolené šroubky!
- Citovat
- Upravit
@Kačikáča píše: Více
Ano, to se mi stávalo taky před mnoha lety, že tekla okolo dvířek filtru…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A co jako tady řešíš?
Tak kup novou a hotovo…
- Citovat
- Upravit
Máš na 💩 pračku i chlapa, asi ani nechci chápat, co jsi k němu napsala, ze jemu když se něco stane, tak se stará jinak na to asi 💩
Takže diskuse o 💩 už zítra můžeš mít novou pracku.
Ze někdo neumí zavřít dvirka a tim pracka vyteče čtu prvně, asi se nacházím v jine bublině, kde se přemýšlí, když se něco dělá, případně se opraví už při první poruše🤷♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to tak čtu, tak bych spíše sehnal instalatéra nebo servisáka praček. Jestli je to už druhá pračka co má problémy s vodou, tak to může být ne pračkou, ale třeba tím jak a kde to máte zapojené. Kdyžtak pročti manuál k pračce, bývají tam informace jak by měla být umístěná odtoková hadice a podobně. Když jsem se stěhoval do nového bytu, tak mi nová sousedka pode mnou říkala že jí můj předchůdce vytopil. Tak jsem pračku nezapojoval a raději to nechal obhlídnout a přišlo se na to že tam chyběla nějaká součástka na potrubí. Po opravě to funguje bez problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit