Hledám celonerezovou rychlovarku

Anonymní
2.1.26 14:26

hledám celonerezovou rychlovarku

Jakou konvici máte? Hledám nějakou, co nebude mít ve vnitřní části žádné plasty, maximálně na víku, děkuji za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20972
2.1.26 14:52

První e-shop co jsem otevřel tak má celou sekci nerezových konvic…

https://www.datart.cz/…erezove.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.1.26 14:55

Taky jsem chtěla nerez a mám teď Bosch Design Line, celkem spokojenost, jen mi vadí, že se oproti plastovým při vaření vody celá rozpálí. A taky ten horní otvor pro nalévání není úplně velký.

A proč anonym na dotaz na rychlovarnou konvici? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
2.1.26 15:05

@Zuz186 Stydí se, že neumí používat Google vyhledávač :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
2.1.26 15:34
@Cenarius píše: Více

Ano přesně a doporučuji Tefal, hned ta první, máme jí už 10let a bez závady je super a 1.000kč není moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
2.1.26 21:17

@Cenarius

To ale není to, na co se paní ptá. Většina těch konvic v odkazu má v sobě plasty, které přichází do kontaktu s vodou - třeba ryska na vodu, plastové sítko, víčko…

Mám Eta Elsa. První odešla po 8 měsících používání a druhé (a snad každé, o které jsem četla recenzi) se zasekává víčko při otvírání. Takže i když splňuje to, co zadavatelka shání, tak bych ji moc nedoporučila a příště si koupím jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
2.1.26 21:21

@Cenarius

Spíš tahle sekce má šanci na úspěch, dvouplášťové mívají někdy celý vnitřek nerezový. Ale bohužel to někdy jde z fotek špatně poznat.

https://www.datart.cz/…konvice.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 23:00

Také hledám konvici bez plastu, přes internet je to těžké, když si ji nemůžu prohlédnout naživo. Zatím me zaujala tato, ale možná uvnitr nějaké plasty budou. Tesla KT500X

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.26 23:08

Tak nakonec uvažuji asi nad konvici z Lidlu, Silvercrest SWD 3000 A1, uvnitr by mela byt pouze nerezová. Ale vzhledově jsem mela trochu jinou představu

• Citovat
  • Upravit
5683
3.1.26 00:12
@Callista píše: Více

Klikla jsem na ten odkaz, ale to jsou tedy zbytecne obri a tim padem tezke konvice; i kdyz jsem varila pro5clennou rodinu, tak jsrm nepotrebovala vetsi nez litrovou konvici.

Jinak chci taky uvnitr zcela bez plastu, ale spatne se to netu diky blbym fotkam vybira a v prodejnach zas maji nemozne modely a lezaky v jednom.

Krom toho jsrm u tech konvic s temi teplotami nastavitelnymi cetla, ze vlastne odebiraji elektrinu porad, pokud jsou v zakladne, coz tedy taky nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
3.1.26 08:26

@Ahep

Ta Eta, co mám, těžká není. A dá se stavět vedle základny, stejně je to i bezpečnější kvůli riziku vzniku požáru.
Ale já teda naopak preferuju velké konvice, často při vaření dávám vařit plnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
3.1.26 09:21

Mrkni na Insta na Medickamudruje, zda tam neco nema o konvicich. Ta jede jen v nerezu. Ja mela kdysi krasnou porcelanovou konvici (bez plastu), ale byla total neprakticka, tezka, maly objem a uplne rozpalena. Ale nadherna byla, no. :lol: Kdyz se rozbila (ustipl se kus porcelanu), uz jsem do dalsi nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí