Něco jako birkinka...

1266
29.7.22 08:06

Něco jako birkinka...

Ahoj dámy, případně i pánové. Ráda bych si pořídila prostornou hezkou kabelu ve stylu birkinky, ale za přijatelnou cenu. Měla by to být kabela, do které se vejde výbava například na prodloužený víkend nebo menší výlet třeba do zahraničí a která zároveň hezky vypadá, je vkusná, klasická… Narazily/i jste na něco takového? Případně má někdo z vás pravou birkinku? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
29.7.22 08:15

Do Birkin bag se ale nebalí na víkend :mrgreen: to je kabelka do ruky na parádu.

Na víkend se balí do weekend bag ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
29.7.22 08:21
@pikola píše:
Do Birkin bag se ale nebalí na víkend :mrgreen: to je kabelka do ruky na parádu.Na víkend se balí do weekend bag ;)

Taky to moc nechápu… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1389
29.7.22 08:26

Do birkinky se na prodlouzeny vikend nesbalim ani omylem. Dokonce ani na normalni vikend. Birkinka je kabelka, ne kabela.
Takze chcete „weekend bag“, tedy tasku, kde se vejde kosmetika, aspon jedny nahradni boty, obleceni na dva dny a tak podobne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.7.22 08:29

A nepleteš si to s něčím? Viděla jsi někdy birkinu? To je standardní velikost kabelky, nic moc velkého 🤣 jinak takovou jakou říkáš, kam se sbalim, na 1-2dny mám od Vuch. Byla to jejich zatím největší kabelka a už se nedělá :nevim: Ale na tři dny se sbalím tak leda do kufru🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
29.7.22 08:31
@pikola píše:
Do Birkin bag se ale nebalí na víkend :mrgreen: to je kabelka do ruky na parádu.Na víkend se balí do weekend bag ;)

no, já si musela vygůglit, o co se jedná a kromě toho, že jsem šla do mdlob z ceny, tak jsem se taky v článku dočetla, že originál Birkin bag se dělá v několika velikostech, též jako velká cestovní kabela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
29.7.22 08:39

Já si nemůžu pomoct ale to někomu není líto vyhazet tolik za kabelky? Když si pomyslim, že za tuhle cenu se ještě da sehnat pozemek, anebo když mas deticky kolik dovolených to může být pro nej, nebo i jiných nutných výdajů - třeba zuby, ty jsou drahé :D proste v životě je skoro všechno důležitější než značka kabelky. Já poslední dobou už na to nějak prdim, koupila jsem MK od Vietnamců za par stovek a je mi to jedno 8) mám na pravou, ale skoda peněz. Znám jednu holcinu, co má takhle všechno značkové, náramek Cartier, no dohromady to da slušný byt. Když její krason ji vyhodí, zbydou ji akorát použité kabelky a náramek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
29.7.22 08:41

Joo leda taková :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
29.7.22 08:43
@someargue píše:
Já si nemůžu pomoct ale to někomu není líto vyhazet tolik za kabelky? Když si pomyslim, že za tuhle cenu se ještě da sehnat pozemek, anebo když mas deticky kolik dovolených to může být pro nej, nebo i jiných nutných výdajů - třeba zuby, ty jsou drahé :D proste v životě je skoro všechno důležitější než značka kabelky. Já poslední dobou už na to nějak prdim, koupila jsem MK od Vietnamců za par stovek a je mi to jedno 8) mám na pravou, ale skoda peněz. Znám jednu holcinu, co má takhle všechno značkové, náramek Cartier, no dohromady to da slušný byt. Když její krason ji vyhodí, zbydou ji akorát použité kabelky a náramek. :nevim:

Když už máš tolik na kabelku věř, že jezdíš na dovolený jak chceš a pozemky máš už taky. Navíc tyhle kabelky neztrácí na hodnotě, protože není snadné je sehnat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.7.22 08:46
@pikola píše:
Joo leda taková :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
29.7.22 08:47
@someargue píše:
Já si nemůžu pomoct ale to někomu není líto vyhazet tolik za kabelky? Když si pomyslim, že za tuhle cenu se ještě da sehnat pozemek, anebo když mas deticky kolik dovolených to může být pro nej, nebo i jiných nutných výdajů - třeba zuby, ty jsou drahé :D proste v životě je skoro všechno důležitější než značka kabelky. Já poslední dobou už na to nějak prdim, koupila jsem MK od Vietnamců za par stovek a je mi to jedno 8) mám na pravou, ale skoda peněz. Znám jednu holcinu, co má takhle všechno značkové, náramek Cartier, no dohromady to da slušný byt. Když její krason ji vyhodí, zbydou ji akorát použité kabelky a náramek. :nevim:

Co to je za vejšplecht? :lol: birkiny si kupujou lidi, co na zuby a pozemek fakt maj. Je to statusova zalezitost. To za prve

A za druhe, jakože maš padelek Michaela Korse? :lol: to prece neni zadna big brand, ktera by se musela padelat :lol: :lol: :lol:

K dotazu zakl.: ne, nemam birkinku ani jinou kabelku, do ktere bych se sbalila na dovču, max na přespání :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
29.7.22 08:48

Co si pamatuju, tak na novou kolekci je pořadník a moc kusů se nevyrobí… Takže ta kabelka, když se o ní patřičně staráš, může i po 10 letech mít téměř srovnatelnou cenu, jako nová… Nehledě na to, že kdo má na tuhle kabelku, absolutně neřeší jestli zabezpečí majetkem rodinu, protože je zabezpečena na generace dopředu 🤣 a nebo už nemá potřebu někoho zabezpečovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
29.7.22 08:50
@someargue píše:

Tak ono, když mas na Birkinku, tak nemas nouzi o pozemky, nemovitosti, zuby už mas davno spraveny a na dovoleny jezdís kam chces.
Spis jde o nějakou známku kvality, prestiže a luxusu a proti tomu nic, když ji nemas na úvěr, zejo :lol:
Já bych teda Birkinku ale zamcela do sejfu a nikam ji nenosila, protože bych na ni musela dřít od nevidim do nevidim a pak bych se o ni bála, ale taky si rada připlatím za kvalitu i značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
29.7.22 08:51
@FlorenceF Jenkins píše:
Co to je za vejšplecht? :lol: birkiny si kupujou lidi, co na zuby a pozemek fakt maj. Je to statusova zalezitost. To za prve

A za druhe, jakože maš padelek Michaela Korse? :lol: to prece neni zadna big brand, ktera by se musela padelat :lol: :lol: :lol:

K dotazu zakl.: ne, nemam birkinku ani jinou kabelku, do ktere bych se sbalila na dovču, max na přespání :P

Co je na tom statusoveho když to má každá prostitutka v Dubaji?
A zadruhé, jsem jasně napsala, ze skoda i těch 10 litru. A je jedno jestli je to big brand nebo ne, za mě to jsou peníze vyhozené oknem.
Zatreti, píšu svůj názor na který mám právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
29.7.22 08:55
@Anezka1990 píše:
Tak ono, když mas na Birkinku, tak nemas nouzi o pozemky, nemovitosti, zuby už mas davno spraveny a na dovoleny jezdís kam chces.
Spis jde o nějakou známku kvality, prestiže a luxusu a proti tomu nic, když ji nemas na úvěr, zejo :lol:
Já bych teda Birkinku ale zamcela do sejfu a nikam ji nenosila, protože bych na ni musela dřít od nevidim do nevidim a pak bych se o ni bála, ale taky si rada připlatím za kvalitu i značku.

Jak už jsem psala o těch elitních prostitutkach, ty kolikrát nemají ani zuby ani pozemky, ale Birkin nesmí chybět
No a kvalita. Kez by to byla kvalita, ale já nějaký ultra velký rozdíl nevidím. V současné době ne. Možná před 30 lety když ještě na tom dávali záležet. Já pravou MK měla, zničila se mi za rok a půl, stejně jako guess atp (a to byla kolekce z právé kůže za 8.000 v roce 2015). No ať s tím jdou do haje, vůbec si ty peníze nezaslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová