Nedobrovolné vysazení AD

269
18.6.15 17:22

Nedobrovolne vysazeni AD

Ahojky zas po case,
stalo se mi, ze jsem nedobrovolne musela skoncit s AD, protoze se balik s leky z CR do UK nekde po ceste ztratil (prisel nahradni po tydnu od posledního prasku), takze jsem ted tyden bez prasku.
Na jednu stranu jsem z toho byla vydesena, co to udela po pul roce brani.
Na druhou stranu jsem to brala jako vyzvu se zas zkusit postavit panickym atakam (a v mensi mire depresim a úzkostem) sama a ciste.
Jsou teda lepsi a horsi dny.
Uz poslední dva mesice brani se mi ataky zas zhorsily, takze jsem praskum přisuzovala mensi a mensi pomoc az nulovou.
Ataky zustaly vicemene ve stejne frekvenci jako za psoledni dva mesice na prascich.
Ale - anevim, zda to pricitat vysazeni AD - hrozne se mi mota hlava, jako by v ni bylo kyvadlo a to slo při kazdem pohybu na jinou stranu nez ja. Zacinam si na to motani zvykat, ale je to „otresne“.
Brala jsem nejslabsi AD Elicea, jeden denne.
Ma někdo z vas podobnou zkušenost s vysazenim a vedlejšími příznaky? Museli jste se zas k AD vrátit?

Rada bych to ustala bez, vyhrala ten boj nad myslenkami, ze se dusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17675
18.6.15 17:27

Za a) pokud jsi mela ataky i přes prášky, mas je spatne zvolené a chtelo by to upravit
b) náhle vysazeni ma za následek „abstinencni příznaky“ a on ykle se ataky vrati a ne uplne lehké.

Půl roku neni nic, to sis sotva zvykla a mela by ses naučit s tim pracovat.
Vysazovala jsem několikrát, a porůznu se mi to vracelo, záleželo na okolnostech. Ale i vysazeni je dlouhodobý proces, ze dne na den si člověk uskodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.6.15 17:31

@anetan007
Já už AD vysazovala dvakrát, ale vždy postupně, vysazení najednou bych se raději vyhnula, ale když není zbytí…
Trochu mimo téma, ale měla jsem příznaky panické poruchy a zmizely po změně stravy, kdyby tě to víc zajímalo, napiš třeba SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.6.15 18:13

@ireeenka to by zajímalo mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
18.6.15 18:43
@lyrica píše:
@ireeenka to by zajímalo mě ;)

Už jsem to tu možná někde říkala, u mně má strava na psychiku obrovský vliv, dokonce i na věci, které jsem považovala za normální součást života, třeba skleslost v deštivých dnech…
Moje strava je teď pro některé lidi extrémní (pro mně přirozená), ale začínala jsem tím, že jsem přešla na zásadotvornou stravu a zařadila co nejvíc syrové zeleniny, případně ovoce. O tom je určitě na internetu spousta svědectví a zkušeností ;) Od té doby, asi tak dva roky, žádný psychický problém, mívala jsem deprese, úzkosti a tu panickou poruchu. Ona jakákoliv detoxikace je na psychice znát. Může pomoci i jen vysazení lepku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
18.6.15 21:41

A stalo se vam uz, ze jste meli pocit nedodychavicnosti, i kdyz jste paniku nemeli, tep byl 79 a plice dokazaly vzit plny nadech? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí