Odklad operace orl

Anonymní
18.6.15 12:02

Odklad operace orl

Čeká mě operace na orl a jako naschvál se necítím dobře. mám přeléčený zánět dutiny čelistní a ted me začala bolet hlava a oči, vodovou rýmu mám pořád…

zajímalo by mě, zda je pro nemocnici velká komplikace přesunutí termínu operace? je tu někdo, kdo v nemocnici pracuje?
budu se s nimi muset domluvit, ale už ted z toho mám blbý pocit :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15448
18.6.15 12:08

Tak z toho blbý pocit neměj, ty za to nemůžeš a nebudeš ani první ani poslední, komu se to stane. Manžel měl v prosinci naplánovanou mnohahodinovou velice složitou operaci, shodou okolností na ORL. Taky byl před tím nemocný a ještě ráno v den operace jeho stav kontrolovali a kdyby měli pochybnosti, tak operaci odkládali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.15 12:12
@Anonymní píše: Čeká mě operace na orl a jako naschvál se necítím dobře. mám přeléčený zánět dutiny čelistní a ted me začala bolet hlava a oči, vodovou rýmu mám pořád…zajímalo by mě, zda je pro nemocnici velká komplikace přesunutí termínu operace? je tu někdo, kdo v nemocnici pracuje?
budu se s nimi muset domluvit, ale už ted z toho mám blbý pocit :oops:

neměl blbý pocit, oni sami vyžadují, aby byl člověk zdravý. Normálně tam zavolej, vysvětli. neboj, na ten termín se klepe 10 dalších lidí, takže problém s tim opravdu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.15 12:26

@ivašot. @martina.se díky holky za uklidnění :kytka: samotnou me to neuvěřitelně štve, že to budu muset přeobjednat, termín mi vyhovuje po všech stránkách. a jak jsem snad v životě neměla zánět dutin, musím ho dostat zrovna ted :,(

• Citovat
  • Upravit
15448
18.6.15 12:34
@Anonymní píše:
@ivašot. @martina.se díky holky za uklidnění :kytka: samotnou me to neuvěřitelně štve, že to budu muset přeobjednat, termín mi vyhovuje po všech stránkách. a jak jsem snad v životě neměla zánět dutin, musím ho dostat zrovna ted :,(

Chápu Tě. My jsem se před těma vánocema taky klepali, aby to klaplo a bylo to za námi. Tak třeba náhradní termín nebude tak hrozný :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.6.15 12:48
@Anonymní píše:
@ivašot. @martina.se díky holky za uklidnění :kytka: samotnou me to neuvěřitelně štve, že to budu muset přeobjednat, termín mi vyhovuje po všech stránkách. a jak jsem snad v životě neměla zánět dutin, musím ho dostat zrovna ted :,(

jo, je to pech… ale lepší odložit, než aby byly případné komplikace. Strach ani špatný pocit fakt neměj, oni jsou rádi, že přiznáš barvu, než pak řešit průšvih :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
18.6.15 12:58

Domluv se přímo na ORL, pokud máš stále vodnatou rýmu, tak to není k odkladu operace, asi proto jdeš na operaci.
Před operací se cítí každý divně. Pokud má nemocnice klimatizaci, doporučuji jít co nejdříve na operaci, tak to budeš před sebou stále tlačit a myslet na zákrok.
Pokud se jedná o menší nemocnici bez klimatizace, odlož na září, v létě se plánované zákroky téměř nedělají, jen ty akutní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.15 20:30

@bmimino jdu se štítnou žlázou. na předoperačním mi dnes našli velké množství bakterií v moči, takže když pominu tu rýmu, tak toto je asi špatný :zed:

a jedná se o velkou FN, kde se podle mých informací operuje i přes léto, což by mi vyhovalo, v září nastupuje muž do nové práce a nemohl by si vzít očr a starší dítě jde do první třídy…achjo, když se se. e tak pořádně :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.15 20:39

Ja pracuji na Orl ve velke FN a pacientem nahlaseny odklad operace z duvodu nemoci ci jakehokoliv jineho duvodu nikdo neresi, bere se to automaticky nejsme stroje a nemoc je lidska.. Nikdo se na tebe zlobit nebude. Za dalsi, v den prijmu k operaci pacient prochazi pres prijmove vysetreni a pokud se dr cokoliv nezda jeste tyz den dovysetri (krev, rtg…) a posoudi dle vysledku celkovy stav pacienta. Zvlaste anesteziologove si nevezmou na triko narkozu u nemocneho pacienta.
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 08:00

Anonymní z 20:39 mpc děkuji za tvoji odpověď. doktor mi řekl, at se přijedu ukázat 3 dny před operací, že se na mě podívají, tak jsem zvědavá.
doufam jen, že se brzy vyléčím, jsem na hromadě už měsíc :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 08:34
@Anonymní píše:
Anonymní z 20:39 mpc děkuji za tvoji odpověď. doktor mi řekl, at se přijedu ukázat 3 dny před operací, že se na mě podívají, tak jsem zvědavá.
doufam jen, že se brzy vyléčím, jsem na hromadě už měsíc :roll:

A na jakou konkretni operaci jdes?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 09:50
@Anonymní píše:
A na jakou konkretni operaci jdes?

odstranění štítné žlázy.

dr mi dala atb na ty bakterie v moči, to mě asi nevezmou určitě k výkonu, že? :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 16:43
@Anonymní píše:
odstranění štítné žlázy.dr mi dala atb na ty bakterie v moči, to mě asi nevezmou určitě k výkonu, že? :(

Atb by jsi nemela mit 3t pred operaci. Operace strumy je jedna z nejvetsich v oblasti pusobnosti orl. Vsak uvidis, ale na triko si prip komplikace nikdo nevezme. A do jake Fn jdes? K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.6.15 18:38
@Anonymní píše:
Atb by jsi nemela mit 3t pred operaci. Operace strumy je jedna z nejvetsich v oblasti pusobnosti orl. Vsak uvidis, ale na triko si prip komplikace nikdo nevezme. A do jake Fn jdes? K.

3 tydny'? 8o ja mela atb na zanet celistni dutiny - 2 tydny před terminem operace, volala jsem do nemocnice, jestli mi to odlozi a dr. rikal, ze se to preleci a uvidi se ze by neodkladal, v tom pripade bych sla na operaci tyden po dobrani atb…o 3 týdnech mi nic nerikal :oops:
ted mam teda další atb na tu moč :roll:

jdu do FNOL

• Citovat
  • Upravit
15448
19.6.15 19:31
@Anonymní píše:
3 tydny'? 8o ja mela atb na zanet celistni dutiny - 2 tydny před terminem operace, volala jsem do nemocnice, jestli mi to odlozi a dr. rikal, ze se to preleci a uvidi se ze by neodkladal, v tom pripade bych sla na operaci tyden po dobrani atb…o 3 týdnech mi nic nerikal :oops:
ted mam teda další atb na tu moč :roll:jdu do FNOL

Můj manžel dobral atb. Týden před operací nezhoubného nádoru ve spodině lebeční, na orl v Motole. Nebylo to ideální ale šli do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí