Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zánět močáku už jsem měla. Právě že mě nic nebolí, nic nepalí jen mě trochu tlačí ten močák…
Od doby, co jsem si začala hlídat pitný režim a naučila se pít denně cca 2,5-3 litry vody (ostatní tekutiny jsou navíc), chodím odhadem tak 15krát… Trvá to už asi dva roky a jsem úplně zdravá. Jaký příjem tekutin máš ty a jak dlouho tvůj stav trvá? Může to být kombinace malé kapacity měchýře a vyššího příjmu tekutin, anebo třeba zánět, těžko říct..
@Anonymní píše:
Zánět močáku už jsem měla. Právě že mě nic nebolí, nic nepalí jen mě trochu tlačí ten močák…
Podchlazena? Nedoleceny?
![]()
Nemůžeš být nachlazená? Já jsem teď běhala na wc kadou půlhodinu ![]()
hodne melounu? To je tak na vesteckou kouli, doktor bude vedet vic..
Ještě to může být cukrovka… ale jinak tvůj normální stav je hodně nízký…
@Anonymní píše:
Já jsem měla zánět močáku a nic mě nebolelo ani nepálilo. Jen jsem chodila víc na záchod a měla jsem tmavší moč. Jinak bych to ani nevěděla. ![]()
Můžou to být i ledviny, nebo jak je tu víckrát psané zánět močového měchýře. Tohle se " rádo " a často vrací, ale taky nemusí jít o žádnou nemoc, nebo zánět. Jen jak taky bylo psáno větší přísun tekutin… pro klid duše zajít k lékaři. A taky ochrana není vždy 100 %..
Ahoj, mám takový problém.
.Jinak chodím normálně třikrát za den…Těhotenství bych vyloučila-vždy máme ochranu. Čím by to mohlo být?
Už 14 dní často močím. Denně si odběhnu na záchod asi tak dvacetkrát