Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s injekcemi Milgamma-N? Manželovi je píchá doktor kvůli aftům, oparům, atd. nějak se mu to v puse nahromadilo. Dost ho z toho bolí noha i zadek. Noha ho bolí v podstatě celý den. Máte někdo zkušenost? Děkuji
Milgamma je mix vit B. Když jsem chodila na injekce B, tak mě taky bolela snad celá noha. A taky záleží, jak se to píchne. Píchám si injekce každý den už několik let, tak trochu vím. ![]()
@Lerista píše:
Milgamma je mix vit B. Když jsem chodila na injekce B, tak mě taky bolela snad celá noha. A taky záleží, jak se to píchne. Píchám si injekce každý den už několik let, tak trochu vím.
A můžu se zaptat kam a jak přesně si to pícháš? Budeme asi taky píchat doma ![]()
@AnnaP Na ty vitamíny jsem chodila, měla jsem série po 20, nebo po 30 injekcích. CHodila jsem 3× týdně. Doktoři nevěděli, co mi je tak zkoušeli kde co. Teď už to vím a mám jinou léčbu, která je taky jen v injekcích a píchám si je každý den subcutálně. Ty vitamíny jsou intramuskulárně, že?
Ahoj. Na doporučení kamarádky jsem příteli koupila Milgammu na bolest zad. A on se z toho osypal… mate zkusenost?
Můj taťka to bere v tabletách, ne v injekcích. Je to opravdu vitamín B. Normální B komplex z lékárny udělá si myslím stejnou ne li lepší službu.
Příspěvek upraven 13.12.20 v 15:10
@Bafonek píše:
Můj taťka to bere v tabletách, ne v injekcích. Je to opravdu vitamín B. Možná by manžerlovi prospělo si koupit normální B komplex v lékárně a POCTIVĚ ho užívat pokud mu injekce nedělají dobře.
Tohle byla taky tabletka… mam doma i normalni Bkomplex, ale nevim, zda mu ho dat kdyz je celej osypanej…
@hihi22 Nevím přesně ale v tý Milgamě může být něco navíc. Zkus ten B komplex. Mělo by to být v pohodě. Je to jen vitamín. Tam by nic na osypání být nemělo.
@vokishka píše:
Ja z toho mam prujem.
Jo no, holt každé tělo je jiné. Co jednomu prospěje, jiný po tom div nezhyne. ![]()
@hihi22 píše:
Tohle byla taky tabletka… mam doma i normalni Bkomplex, ale nevim, zda mu ho dat kdyz je celej osypanej…
Tohle je koňská dávka béčka, nic jiného, ostatně mrkni na složení, asi bych to teď vypustila, než alergická reakce přejde a zavolala doktorce. Mně dávali jen B12,ale v injekcích a že by to mělo kdoví jaké zázračné účinky, to tedy ne. ![]()
@lombrico píše:
Tohle je koňská dávka béčka, nic jiného, ostatně mrkni na složení, asi bych to teď vypustila, než alergická reakce přejde a zavolala doktorce. Mně dávali jen B12,ale v injekcích a že by to mělo kdoví jaké zázračné účinky, to tedy ne.
A neco aby zmizela vyrazka?
@lombrico píše:
Tohle je koňská dávka béčka, nic jiného, ostatně mrkni na složení, asi bych to teď vypustila, než alergická reakce přejde a zavolala doktorce.Mně dávali jen B12,ale v injekcích a že by to mělo kdoví jaké zázračné účinky, to tedy ne.
Ten problém béček je právě v tom, že nejlíp působí v tom komplexu, jsou na sebe nějak navázané - moc tomu nerozumíme, ale my tomu věříme
. Takže B-komplex je to nejúčinnější.
@hihi22 píše:
A neco aby zmizela vyrazka?
Ta odejde sama. Obyčejná autoimunitní reakce.
Já jsem myslela, že vyrážka je alergie na Milgammu. Ta by měla zmizet sama. Ale jestli místo Milgamma neco jiného, to nevím. ![]()