Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nech se vysetrit u lekare.Mne se k tomu casem pridala kozni vyrazka a objevili mi celiakii ![]()
Po operacii zlcniku na podporu rekonvalescencie pil moj ujo stavu zo surovych zemiakov a kapusty. Ale nemal problemy co Ty, mozno Ti pri operacii jedno opravili a druhe pokazili ![]()
@lupto to udela obvodak to vysetreni? @kerrankin zkousi. Zatim se mi nic vypozorovat nedari, asi si to zacnu psat
@Kaac to asi ne, mam mleko denne, ale problemy nemam denne…
@verulicek to jo, ale hubnu uz moc
@Bábi Zlopočasná ja mam ostropestrec.
Jednu dobu se mi dělo něco podobného právě se smetanovýma omáčkama v restauraci. Doma ne. Vůbec jsem měla zažívání dost rozhašené (několik dnů zácpa a pak jeden den x-krát na wc), na nic se nepřišlo. Dnes už bezpečně vím, že to bylo z nervů.
@Ukulina to s tymi smotanovymi omackami z restauracie… to mali nasi vzdy, ked varila mamina svagrova na navsteve. Ona totiz dodrziavala ‚prilejeme smotanu a nechame PREHRIAT‘… no a cela rodina, ktora bola zvyknuta na ‚nechame PREVARIT‘ stala frontu pred zachodom. Svagrova, jej muz a deti nie, ich zaludok uz bol nauceny.
@Bábi Zlopočasná Vidíš, já sama očas vrznu smetanu na špagety a nepřevařuju. A nic. Ale z hospody to bývávalo něco ![]()
@Ukulina píše:
@Bábi Zlopočasná Vidíš, já sama očas vrznu smetanu na špagety a nepřevařuju. A nic. Ale z hospody to bývávalo něco
Co Ty vies aku chutovcicku este k tej smotane mali ![]()
@Anonymní píše:
@lupto to udela obvodak to vysetreni? @kerrankin zkousi. Zatim se mi nic vypozorovat nedari, asi si to zacnu psat@Kaac to asi ne, mam mleko denne, ale problemy nemam denne…
tak to pak k doktorovi ![]()
Já jsem tohle kdysi měla z nervů. Letěla jsem po každým větším jídle. Dojedla jsem a do čtvrt hodiny to bylo venku. Spadla jsem tak o 15 kilo za dva měsíce ![]()
@Ukulina píše:
Jednu dobu se mi dělo něco podobného právě se smetanovýma omáčkama v restauraci. Doma ne. Vůbec jsem měla zažívání dost rozhašené (několik dnů zácpa a pak jeden den x-krát na wc), na nic se nepřišlo. Dnes už bezpečně vím, že to bylo z nervů.
mam to samy
@RadkaCh tak ja o deset za ctyri, ale u me je to hodne. Holky, ale ja nevim, ze bych mela nervy…jo mam z tv, ze zprav, z uprchlik,… je fakt, ze jdu na velkou, i kdyz ctu nejakou psycho zpravu na netu ![]()
@verulicek píše:
Moje dítě takhle chodí takylepší než zácpa ne?
no to snad ne. Tohle je nenormální reakce. Napadá mě jako jedna z možností dráždivý tračník.
@Anonymní píše:
@lupto to udela obvodak to vysetreni? @kerrankin zkousi. Zatim se mi nic vypozorovat nedari, asi si to zacnu psat@Kaac to asi ne, mam mleko denne, ale problemy nemam denne…
Nejdriv za praktikem musim, prvne se nabira krev, pak dalsi.Tady mas postup vysvetleny ![]()
Aho. Raději anonymní. nekolik mesicu mam po vetsim jidle (napr. obedy) problémy. Okamzite musim na velkou. Je jedno, jestli je to dietni nebo ne. Vylozene mastné ci smazene nejim. Kdyz si dam testoviny se smetanovou omackou, coz bylo posledne, tak to wc jsem ani nestihla
mam po operaci zlucniku. Muze to byt kvuli tomu… asi si umite predstavit, co to dela s vahou. Ze zacatku mi to nevadilo, ze jde vaha dolu, ted uz ale nechci, aby dal klesala, ale porad klesa
mate tu nekdo zkusenosti s necim podobnym?