Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
a ty jsi to vyndala z talíře, vyfotila a pak snědla? nebo proč máš strach?
a jinak - nic tomu není
@stinga mám strach z toho že ty ostatní menší kousky co jsem snědla jsem nezkoumala, ale právě jsem se zarazila až u tohoto většího že je nějaký narůžovélý. Jinak tento kus jsem nejedla.
Kdyz sla vlakna takto oddelit, je to uvarene dostatecne. Prehanis to.
@Anonymní píše: Více
Myslíš si, že v restaurační gulášovce je jinak všechno bio? Tam se toho vejde. To tě neděsí?
Já jenom doufám, že tyhle úzkostné těhotenské dotazy, které tu jsou poslední dobou v podstatě denně, nepíše stále jedna osoba.
Ty neustále diskuze o nevhodných věcech pro těhotnou sem dává jeden uzkostny psychiatrických pacient nebo je to cela mafie?
Co bude zitra? Zase šampon, spf, vajíčko nebo černé třešně? ![]()
To maso mi připadá v pořádku, ty růžové okraje u vařeného masa někdy jsou, to není nic špatného. Nedovařené by bylo kdyžtak uvnitř, tam by byla jiná konzistence a ne taková vlákna. Ničeho se neboj, prosím tě.
Ahoj dnes jsem byla v Globuse v restauraci a dávala jsem si gulášovku. Pak jsem si všimla tohoto masa a nejsem si jistá jestli bylo dovařené. Z jedné strany bylo takové růžové ale když jsem ho vidličkou rozdělila tak vlákna šli jakoby od sebe. Hlavně v té polévce byl jediný takhle velký kus.. jinak tam byli jen malé kousky a ty jsem snědla cca 3 lžíce polévky. Mám strach z toxoplazmózy, listeriózy. Co myslíte?