Koncert v těhotenství 34tt

3.7.25 11:50

Koncert v těhotenství 34.tt

Zdravím. Mám lístky na koncert. Problém je, že vychází na můj 34.tt. Ty z vás, kdo takhle někde byly těsně před porodem, jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2761
3.7.25 11:54
@akronym541 píše: Více

Tak záleží hlavne, jak se cítíš a o jaký druh koncertu jde, jestli koncert vazne hudby nebo napraskana O2 aréna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.7.25 11:55

Ja chodim s kamoskama každý rok na hrady a v 8. mesici, což vycházelo na ten srpen jsem nesla. Bylo horko, plno lidí, kteří se mačkaji u stage…neuzila bych si to a bylo by to pro me zbytecne trápení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23004
3.7.25 12:03

Pokud na sezení proč ne, do kotle bych nešla :D a taky myslet na časté čůrání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 12:29

Tak já už jsem v tomto týdnu porodila…a i to byla výhra, potrat nebo porod mi hrozil od 17.tydne

• Citovat
  • Upravit
11894
3.7.25 12:49

Byla jsem na jednodenním rockovym festaku (od cca oběda do cca půlnoci) ve 20tt byl začátek srpna, bylo horko a bylo to vyčerpávající… Většinu času jsme prosedeli někde daleko daleko od stage na dece pod stromy a kapely moc nevbnimali…sli jsme tam hlavně kvůli setkani se tam s prateli…ale umim si představit, že na koncert jedné kapely (+předkapela) kdyby to bylo v nějakém venkovním arealu až večer by to asi šlo a bylo by to fajn…někam do haly kde se všichni mackaji a bývá tam vydychano bych asi nesla…
Jinak sestřenka má za chlapa hudebníka (rock) a jezdila s ním sokoro všechny koncerty všechny 3 těhotenství…ale byla v backstage kde měla celkem komfort a nemusela se bát že do ní třeba někdo strčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.25 13:04

Mě za dva týdny čekají Shakespearovské slavnosti, to budu 34tt. A vyškrábat se na hrad bude asi moje maximum. Už teď mě bolí spodek tak, že jsem ráda, že kachním krokem přejdu zahradu. A to mám celkově těhotenství v pohodě a v rámci možností si ho užívám.

20tt bych absolutně nesrovnávala: to jsem byla na poznávacím prodlouženém víkendu, od rána do večera jsme prochodili a úplně v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
78363
3.7.25 13:09
@akronym541 píše: Více
:mrgreen: tak není to těsně před porodem, ale 6 týdnů,
a hlavně - to musíš specifikovat, co je to za koncert - je to v natřískané Lucerně bez vzduchu a ve stoje, nebo v zámeckém parku, kde si můžeš dát na trávník deku a poslouchat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
3.7.25 13:20

Nešla bych do toho. Končila jsem tou dobou v práci a už jen cesta do/z práce autobusem byla náročná. O týden nebo dva později jsme chtěli jet známým na svatbu, ale zrušili jsme to a byla jsem nakonec ráda, protože chvílemi mi bylo skvěle a chvílemi to bylo náročné. Bylo dost vedro.

Nevim, o jaký koncert se jedná a v jakém období tě to čeká, ale nemá moc smysl se na to upínat. Můžeš tou dobou už rodit, můžeš mít nějaké zdravotní potíže, nebo ti může být naprosto skvěle, ale spíš to bude náročné. Ať už budeš stát nebo sedět. Byla jsem s kamarády v restauraci, jen jsem několik hodin seděla a bylo to náročné. A to jsem se jinak cítila skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8708
3.7.25 13:23

Tak záleží jak se cítíš, jaký je zdravotní stav, jestli tam budeš cestovat přes půl republiky a kde budeš trávit koncert. Cokoli na sezení mi přijde ok, já byla ve 32tt na týden pod stanem třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.25 13:50

V podobnou dobu jsem byla na Masters of Rock. Jela jsem si ve velice poklidném relaxačním módu😁 a nechodila na příliš natřískaný skupiny, vlastně jsem hodně času trávila u malý stage s kelimkem nealka v ruce😁. Bylo to moc fajn.

Takže fesťák klidně, ale koncert jako takový, v kotli nebo aspoň v davu bych se ale asi neodvážila😁. Byla jsem předtím s mnohem menším bříškem na Iron Maiden, ale to jsem se pořád hlídala, aby mi do něj nikdo nepraštil 8o a popravdě jít na velkej koncert kdykoliv později, už by to bylo na tribunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.7.25 14:11

Jak píšou ostatní- záleží, ja byla tuším někdy kolem 30tt, někam si sednout a v klidu poslouchat - pokud ti nebude blbě a nebude na tebe pražit slunce-proč ne. Skákat do kotle bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11920
3.7.25 15:58
@Paní Bubáková píše: Více

Ty seš taková rockerka, jo? 8o 8o 8o

Jinak k dotazu: do kotle a do uzavřených prostor bych nešel a taky ne k bednám. Ale oupn ér a bez stojáka (čili vleže na dece) je asi ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15498
4.7.25 06:42

@akronym541 Zaleží co je to za koncert: Budeš stát v davu, nebo sedět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.7.25 07:04

Jak už bylo psáno. S jistotou, že mám odvoz tam a kdykoliv i zpátky, že budu na místě, odkud můžu kdykoliv odejít, že se nebudu prodírat přes davy lidí, že tam bude dostupné zázemí, tedy i slušné WC a umývárka, že nebudu celý večer muset sedět nebo, ještě hůř, stát na jednom místě a s jistotou, že jsem zdravotně úplně v pohodě a jdu tam ne proto, aby nepropadly vstupenky, ale protože se na to cítím a chci, tak jo, proč bys nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí