Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můj přítel si taky vypisoval s jinými, přišla jsem mu na to a byla na něj strašně naštvaná, ale rozhodla jsem se, že mu dám ještě šanci. Prvního asi půl roku bylo nejhorší, skoro každý den jsem si na to vzpomněla a jakmile měl v mobil v ruce, tak jsem si říkala komu asi píše. Po půl roce se to hodně zlepšilo. Už je to rok a půl a sem tam si na to vzpomenu, ale je to mnohem lepší a už se mi vrátila i důvěra v něj. Zkus tomu dát ještě čas, ale někteří se přes to nepřenesou nikdy, což taky chápu.
Je potřeba to otevřít.
Dost pravděpodobně v tom je z tvoji strany nezájem o sex. Většinou to tak je. Musíme si to říct po pravdě, jinak ti rady budou k ničemu.
Proto tohle.
Pokud chlap přemýšlí dostatečně tak zjistí, že rozpad rodiny je to nejhorší co ho může potkat. A na druhou stranu, víc zelená tráva nikde stejně není.
@Anonymní píše: Více
Tak se nejdřív podívej zpátky a zjisti, proč měl důvod si s ní psát. Zajímala jsi se o něj stejně jako ta žena? Lichotila jsi mu? Snažila ses pro něj být atraktivní? Pokud ano a on stejně páchnul za jinou, tak na nic nečekej a odejdi od něj. Budeš šťastnější.
A jestli to bylo opačně, tak se snaž, abys byla pro něj zajímavější než ona a syp si popel na hlavu, že jsi taková nebyla i dříve.
Chlapi zahýbají i když mají od partnerky všechno. Nejsou nastavený být věrný. Věr mi že odchod od něj by nic neřešil. Nový partner by ti zahýbal znovu..Prostě věrnost u mužů je nemožná
@Nina914 píše: VíceÁno. Základ je nájsť si pána, ktorý dodržiava štábnu kultúr svojich afér a dostatočne ich má zakonšpirované, tak aby na ne manželka neprišla.
@MartinL45 syp si popel na hlavu? a kde je v tvé rovnici, jak se chová/choval ten chlap k ní? zda se snaží být pro ni dostatečně zajímavý, atraktivní a lichotí jí…? nebo to jsou jen povinnosti ženy, které když neplní, tak má pán tvorstva plné právo hledat jinde? to mě fakt baví tyhle představy mužů… většina nevypadáte jako seladoni, staráte se o sebe mnoooohem méně, než vase ženy, a ani už neposkytujete své ženě ten finanční komfort, co ještě často zvládala generace našich otců a dědů, ale očekáváte doma nažehlenou paničku z 50. let, která vás bude obdivovat jen za to, že máte chuja…
Já mám taky takovou zkušenost. Chlapi si prostě musí pořád něco dokazovat, je to takový druh adrenalinu. Mému muži se ženské líbí a on jim. Sex máme často, snažím se, aby mu v něm nic nechybělo. Ale stejně bych za něj (a za žádného jiného chlapa, který vypadá trochu k světu) ruku do ohně nedala.
@Noku píše: Více
Je to kravina..na druhou stranu, když podvede žena napíšou tu chlapovi to samé
@Noku píše: Více
On se k ní asi choval hezky, protože jinak by od něj ta žena odešla nebo si taky někoho hledala.
Nějak tomu nerozumím. Nemůžeš se přes to přenést a čekáte spolu druhé dítě???
![]()
@MartinL45 to je pěkný nesmysl. je rozdíl, chovat se k někomu hezky a být pořád ve střehu, zda jsem pro toho druhého dost hezký/chytrý/atraktivní. to cos psal původně, je právě z toho druhého soudku. přitom ženám často stačí právě jen to, že se k ní muž chová hezky a nešlapou po něm, aby nějak extra řešil svůj vzhled/aby se snažil být pro ně neustále atraktivní.
@MartinL45 píše: Více
Přesně tak, pokud ten muž není citově zainteresovaný jinde, tzn. že si „kontaktem“ s jinými ženami „jen“ lechtá ego, tak žena doma nemá šanci nic poznat. U nás to tak teda bylo. V době, kdy si vypisoval s jednou kačenou, tak doma bylo všechno v pořádku. Choval se jako vždycky, sex fungoval, říkal jak mi to sluší…
@baracudas píše: Více
No a o tom to je. A jak víte, že už si své ego nehoní jinde??
@baracudas píše: Více
Presne tak. Uprimne neznam jedineho chlapa, a poznala jsem jich dost, ktery vypada dobre, ze by alespon jednou nezahl a ti co davaji na odiv jak tu svoji miluji tak jsou uplne stejni ne- li horsi. Jednoho co celou dobu vytruboval jak tu svoji miluje a maji uzasny vztah tak me pak v posteli malem zrusil a opravdu jsem to neinicoovala ja.
Ahoj holky promiňte za anonym ….
každý den přijde myšlenka na ten den co jsem to zjistila … ale co mě bolí je to že ji psal jak ji to sluší ze je krásna posílala mu fotku a on ji lichotil
….. vůbec nevim co dělat je to uz delší dobu ale nemůžu se přes to přenést i kdyz mi ruka jak me miluje uz mu to nevěřím
chtěla sem odejít prosil me abych zůstala
ale mezi námi uz to není co bývalo proste uz mu nevěřím a vím kde není důvěra není láska
mela ste někdo podobnou situaci holky poraďte mi vím ze rozhodnutí je jen na me ale potřebovala bych rady od vás …. 
Nevím kde začít s přítelem jsme spolu 9 let
A máme syna a druhé pravé čekáme 🙉
Nevim co dal poslední dobou mam pocit jak kdybych se v tom vztahu ztrácela a sama sebe nepoznala … asi 5 měsíců si přítel psal s jinou ženou kde byly zprávy jako je dobré ráno dobrou noc jak se máš atd… nejvíc co mě sežírá je to že na to musím pořád myslet a nejde mi se přes to dostat