Nedošel mi příspěvek! Co teď?

Anonymní
21.5.19 17:44

Nedošel mi příspěvek! Co teď?

Pěkný den všem. Už dva roky pobírám příspěvek na bydlení. Pravidelně mi chodí 14tý až 15tý den v měsíci. Asi 2× se stalo, že příspěvek došel 18ctý a nejpozději 20tý den. Dneska je to už 21 dní a stále mi nic nepřišlo. Dneska jsem zkoušela volat na úřad, psala jsem email.. Zítra se tam chystám, ale potřebovala bych nějak uklidit. Jsem sama na dítě, nemám rodinu, nikoho. Je to smutné, ale jsem na příspěvku závislá a nevím co budu dělat, jestli mi ho nepošlou. Žádný dopis od úřadu mi nedošel.. Stalo se to někomu z vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
21.5.19 17:50

A máš všechno potřebné doložené za to poslední čtvrtletí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
21.5.19 17:51

A kdy jsi to tam v dubnu dokládala? přišel ti dopis?? je možné, že ti v červnu přijdou dva najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 18:04

Byla jsem tam 10.4. 2019 vše potřebné doložit. Jen vyúčtování mi pronajímatel ještě tehdy nedal, protože ho neměl. Teď mi dal nějaké čestné prohlášení, že nedošlo k přeplatkům ani nedoplatkům nájemného a služeb.. Nevím, jestli jim to bude stačit, nebo zda mu mám znovu napsat, ať to vyúčtování udělá nějak jinak. Achjo :(

• Citovat
  • Upravit
4380
21.5.19 18:13
@Anonymní píše:
Byla jsem tam 10.4. 2019 vše potřebné doložit. Jen vyúčtování mi pronajímatel ještě tehdy nedal, protože ho neměl. Teď mi dal nějaké čestné prohlášení, že nedošlo k přeplatkům ani nedoplatkům nájemného a služeb.. Nevím, jestli jim to bude stačit, nebo zda mu mám znovu napsat, ať to vyúčtování udělá nějak jinak. Achjo :(

to by se ti už ozvali kdyby potřebovali něco doložit, většinou telefonicky nebo by ti pak poslali dopis… to je divné no, buď měli tolik žádostí a nestihli to včas a nebo selhal lidský faktor, bude stačit když tam ráno zavoláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
21.5.19 18:13

Je možné že si něco nedoložila, nebo doložila nedostatečně. Uvidíš zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 18:21

Já jen doufám, že o ty peníze nepřijdu a že mi to pošlou brzo :( Tehdy jsem tam četla: „pro pokračování nároku na příspěvek na bydlení od 1. 5. 2019 je nutné doložit vyúčtování služeb (vodné, stočné aj) za rok 2018, a to nejpozději v průběhu měsíce května 2019“.

Já to neměla jak doložit, protože mi to nedal pronajímatel, který to tehdy ještě údajně neměl. Každopádně mi dal místo klasického vyučování - Čestné prohlášení k vyúčtování služeb, kde stvrzuje podpisem, že nedošlo k přeplatkům ani nedoplatkům nájemného a služeb spojených s pronájmem bytu. Myslíte, že to bude stačit? :think: :,(

• Citovat
  • Upravit
4380
21.5.19 18:24
@Anonymní píše:
Já jen doufám, že o ty peníze nepřijdu a že mi to pošlou brzo :( Tehdy jsem tam četla: „pro pokračování nároku na příspěvek na bydlení od 1. 5. 2019 je nutné doložit vyúčtování služeb (vodné, stočné aj) za rok 2018, a to nejpozději v průběhu měsíce května 2019“.Já to neměla jak doložit, protože mi to nedal pronajímatel, který to tehdy ještě údajně neměl. Každopádně mi dal místo klasického vyučování - Čestné prohlášení k vyúčtování služeb, kde stvrzuje podpisem, že nedošlo k přeplatkům ani nedoplatkům nájemného a služeb spojených s pronájmem bytu. Myslíte, že to bude stačit? :think: :,(

to je nesmysl, některým chodilo vyúčtování až v dubnu, takže to je až do dalšího čtvrtletí co se dokládá v červenci, to se neboj to chtít nemůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
21.5.19 18:24
@Anonymní píše:
Já jen doufám, že o ty peníze nepřijdu a že mi to pošlou brzo :( Tehdy jsem tam četla: „pro pokračování nároku na příspěvek na bydlení od 1. 5. 2019 je nutné doložit vyúčtování služeb (vodné, stočné aj) za rok 2018, a to nejpozději v průběhu měsíce května 2019“.Já to neměla jak doložit, protože mi to nedal pronajímatel, který to tehdy ještě údajně neměl. Každopádně mi dal místo klasického vyučování - Čestné prohlášení k vyúčtování služeb, kde stvrzuje podpisem, že nedošlo k přeplatkům ani nedoplatkům nájemného a služeb spojených s pronájmem bytu. Myslíte, že to bude stačit? :think: :,(

Uvidíš zítra, nejsme pracovnice která to zpracovává. Třeba ti to zítra přijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
21.5.19 18:28

@Kaileee chtějí to podle toho data, ke kterému jim to dala vloni…stačí jim vyúčtování samotné, vědí, že peníze chodí až později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32186
21.5.19 18:29
@Anonymní píše:

Pokud si to nedoložila, příspěvek ti nepřijde. Jestli bude stačit to prohlášení netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15177
21.5.19 18:39

Soused taky pobírá příspěvek na bydlení a taky mu ještě nedošel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
21.5.19 21:21

Kamarádka taky pobírá a říkala mi, že jí nedošlo ani to vyjádření o výši příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.19 22:30

Tak aspoň v tom nejsem sama :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat