Nedošlápne na nohu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.23 21:01

Nedoslapne na nohu

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat dnes syn dělal kraviny s tátou dole u babičky, já byla s dcerou nahoře máme barák dole tchýně mi jsme nahoře, syn zakopnul o tátu a spadnul najednou oči plných slz ale nebrečel nikdy nebrečí jen křičel nedává emoce najevo, syn potom nemohl došlápnout na nohu musím ho nosit říká že ho bolí prsty a kotník ale nevím jestli tomu můžu věřit je mu 3.5let a ještě nemluví pořádně, takže nevím zítra pokud se to nezlepší pojedeme k doktorce co by to mohlo být výron kotníku nebo co nevíte někdo? Mockrát děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
15.1.23 21:08

Tak těžko říct, víc poví rentgen :nevim: výron, zlomenina, narazeny. Bolí ho to i v klidu? Muze s tím hýbat? Otéká to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.1.23 21:13

To na dálku nikdo neřekne. Bolí ho to i když je noha v klidu? Pokud ano asi bych jela na pohotovost. Jinak teda asi počkat do rána. Mírná pohmožděnina už bude zítra v pohodě. A cokoliv horšího je už na rentgen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 21:16

@Kriss Tina @Kriss Tina nenechal si na to sáhnout jen na začátku to neoteklo pak jsem mu stím nemohla hnout říká bolí noha, na patu šlápnul jednou pak už ani to lezl po 4 nebo jsem ho musela nosit já, zítra pojedeme k doktorce hned ráno pokud nestoupne, jen se modlím ať to nemá zlomené protože moje dítě je strašně hyperaktivní a v Klidu nezůstane.
Tím že nemluví tak ani vlastně nevím co ho bolí bylo to jako by se mu ta noha podlamovala a měl ji celou dobu ve vzduchu, pak spadnul a lezl radši po 4

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:17

@Karinkas v klidu ho to nebolelo teď spinká. tsk uvidíme kdyby cokoliv tak jedeme na pohotovost

• Citovat
  • Upravit
13744
15.1.23 21:23

Počkej ještě do rána, až na to „zapomene“ a uvidíš.
Syn takhle asi ve 4r „spadl“ z malé plastové motorky, nic se mu nestalo, jen se nějak svalil. Na pohmat ho noha vůbec nebolela, ale nechtěl se na ní postavit, jen lezl.
Druhý den ráno pořád nechtěl chodit, tak jsme jeli na rentgen, ale nic tam nenašli. Odpoledne měl jet shodou okolností k mojí mámě na víkend, tak jsme ho donesli k mámě a potom u ní prý vyskočil z auta a už chodil normálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 21:25

@AnastazieB dobře, mockrát děkuji, tak počkáme do rána a uvidíme

• Citovat
  • Upravit
37125
15.1.23 21:35
@Anonymní píše:
@Kriss Tina @Kriss Tina nenechal si na to sáhnout jen na začátku to neoteklo pak jsem mu stím nemohla hnout říká bolí noha, na patu šlápnul jednou pak už ani to lezl po 4 nebo jsem ho musela nosit já, zítra pojedeme k doktorce hned ráno pokud nestoupne, jen se modlím ať to nemá zlomené protože moje dítě je strašně hyperaktivní a v Klidu nezůstane.
Tím že nemluví tak ani vlastně nevím co ho bolí bylo to jako by se mu ta noha podlamovala a měl ji celou dobu ve vzduchu, pak spadnul a lezl radši po píše: Více

No ona je fuk jestli zlomenina nebo výron, klidná sádra se dává na obojí. Ale uvidíš ráno, možná už to bude lepší ze si to jen narazil, ale pro klid duše bych na ten rentgen zasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 21:46

@Kriss Tina ano mockrát děkuji

• Citovat
  • Upravit
2616
15.1.23 21:50
@Anonymní píše:
@Karinkas v klidu ho to nebolelo teď spinká. tsk uvidíme kdyby cokoliv tak jedeme na pohotovost

Hele tak snad to bude zítra už dobré. Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 10:49

@Karinkas ráno se syn na nohu normálně postavil je vidět že ho to bolí ale chodi už chtěl i skákat s gauče což jsem nedovolila asi to má natažené mockrát děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML