Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak těžko říct, víc poví rentgen
výron, zlomenina, narazeny. Bolí ho to i v klidu? Muze s tím hýbat? Otéká to?
To na dálku nikdo neřekne. Bolí ho to i když je noha v klidu? Pokud ano asi bych jela na pohotovost. Jinak teda asi počkat do rána. Mírná pohmožděnina už bude zítra v pohodě. A cokoliv horšího je už na rentgen.
@Kriss Tina @Kriss Tina nenechal si na to sáhnout jen na začátku to neoteklo pak jsem mu stím nemohla hnout říká bolí noha, na patu šlápnul jednou pak už ani to lezl po 4 nebo jsem ho musela nosit já, zítra pojedeme k doktorce hned ráno pokud nestoupne, jen se modlím ať to nemá zlomené protože moje dítě je strašně hyperaktivní a v Klidu nezůstane.
Tím že nemluví tak ani vlastně nevím co ho bolí bylo to jako by se mu ta noha podlamovala a měl ji celou dobu ve vzduchu, pak spadnul a lezl radši po 4
@Karinkas v klidu ho to nebolelo teď spinká. tsk uvidíme kdyby cokoliv tak jedeme na pohotovost
Počkej ještě do rána, až na to „zapomene“ a uvidíš.
Syn takhle asi ve 4r „spadl“ z malé plastové motorky, nic se mu nestalo, jen se nějak svalil. Na pohmat ho noha vůbec nebolela, ale nechtěl se na ní postavit, jen lezl.
Druhý den ráno pořád nechtěl chodit, tak jsme jeli na rentgen, ale nic tam nenašli. Odpoledne měl jet shodou okolností k mojí mámě na víkend, tak jsme ho donesli k mámě a potom u ní prý vyskočil z auta a už chodil normálně ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina @Kriss Tina nenechal si na to sáhnout jen na začátku to neoteklo pak jsem mu stím nemohla hnout říká bolí noha, na patu šlápnul jednou pak už ani to lezl po 4 nebo jsem ho musela nosit já, zítra pojedeme k doktorce hned ráno pokud nestoupne, jen se modlím ať to nemá zlomené protože moje dítě je strašně hyperaktivní a v Klidu nezůstane.
Tím že nemluví tak ani vlastně nevím co ho bolí bylo to jako by se mu ta noha podlamovala a měl ji celou dobu ve vzduchu, pak spadnul a lezl radši po píše: Více
No ona je fuk jestli zlomenina nebo výron, klidná sádra se dává na obojí. Ale uvidíš ráno, možná už to bude lepší ze si to jen narazil, ale pro klid duše bych na ten rentgen zasla.
@Anonymní píše:
@Karinkas v klidu ho to nebolelo teď spinká. tsk uvidíme kdyby cokoliv tak jedeme na pohotovost
Hele tak snad to bude zítra už dobré. Držím palečky ![]()
@Karinkas ráno se syn na nohu normálně postavil je vidět že ho to bolí ale chodi už chtěl i skákat s gauče což jsem nedovolila asi to má natažené mockrát děkuji
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat dnes syn dělal kraviny s tátou dole u babičky, já byla s dcerou nahoře máme barák dole tchýně mi jsme nahoře, syn zakopnul o tátu a spadnul najednou oči plných slz ale nebrečel nikdy nebrečí jen křičel nedává emoce najevo, syn potom nemohl došlápnout na nohu musím ho nosit říká že ho bolí prsty a kotník ale nevím jestli tomu můžu věřit je mu 3.5let a ještě nemluví pořádně, takže nevím zítra pokud se to nezlepší pojedeme k doktorce co by to mohlo být výron kotníku nebo co nevíte někdo? Mockrát děkuji