Nedoslýchavost u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
23.4.13 17:14

Nedoslýchavost u dětí

Zdravím napsala jsem Vám dotaz na Vaších stránkách. Je možné si dopisovat ohledně rad přes meil? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.4.13 17:16

Nedoslýchavost u dětí

Ahoj Rituš. Prosím tě a jaké procenta toho postiženého sluchu máte? A nabízeli Vám i kochleární inplantáty? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.14 21:52

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli vaše nedoslýchavé děti vydávaly v pátém měsíci nějaké zvuky. Děkuji za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
5.8.14 21:23

Náš syn jak kdyby spíval ječel a měl vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.8.14 12:55

Můj syn vykládal stále dětským žargonem. A do dnes pořád kecá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.14 10:41

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jestli používáte na sluchadla ty vysoušeče a jakou značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.8.14 13:23

Používám vysoušecí tablety od Phonaku. Synovi se hadičky dost rosí, takže určitě doporučuji vysoušet každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.8.14 11:20

Máme od včerejška naslouchátka, ale nikdo nám neřek jak se mají čistit. Můžu poprosit teda o radu jak je čistit a čím. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.9.14 22:54

Zdravím Vás, synovi je zítra rok a od pátku má sluchadýlka. Na obou ouškách slyší cca 50 decibelů. Hledám maminku ať už z blízka nebo z daleka, s kterou bych si popovídala a poradila. My jsme z Ústí n. L. a bohužel tu není středisko rané péče ani poradenství specializované pro rodiny. Jsme z toho trochu nešťastní. Tamtam jsme kontaktovali, ale napsali nám email, že poradny mají jen v určitých městech. Teď řešíme, jak malého přemluvit, aby si nesundaval naslouchátka. První den byl v pohodě, druhý jakž takž a dneska katastrofa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
2.9.14 11:00

Mi máme stejnou strátu sluchu a naslouchátka třetí tyden. Tam tam u nás byl a domluvili jsme se na další spolupráci. Maly naštěstí naslouchátka z oušek nesundává nebo jen třikrát se mu to povelo jinak si jich nevšímá. Musí si zvyknout neboj maly si ted nechá naslouchátka po dvou tydnech nasadit. Klidně mi napište mi jsme kousek od Olomouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.9.14 13:49

Zkuste ve svém okolí najít Mateřskou školku pro sluchově postižené. Mají svá speciální pedagogická centra a kontaktovat je. Když jsou pak děti ve speciálních školkách, paní z SPC je „testují“ co umí a ukazují jak si s dětmi hrát. Jaké hračky kupovat. Takový druhý TamTam. akorát jsou v konkatku s dítětem dokud nedostuduje. Pomáhají i s integrací do běžných školek či škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.9.14 09:14

@1rita to právě nemáme, nejbližší je Praha a to už je lepší Tamtam. Je to tu prostě krajská díra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.9.14 13:10

Ale TAmTam jezdí i do rodin. Takže by přijeli k vám. K nám jezdily cca co 2 měsíce. Je ale možné, že tuto službu mají třeba pozastavenou z důvodu financí. Jinak každý rok v květnu pořádají v Srbsku u Berouna týdení pobyt pro rodiny s dětmi. Jsou tam přednášky. Tenkrát jsme se hodně dověděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
3.9.14 14:28

K nám bude jezdit jednou měsíčně minuly tyden byli u nás doma. A ted jsme domluveni na schuzce u nich v Tam Tamu a pak se domluvíme jestli budou jezdit jednou měsíčně k nám nebo mi k nim podle potřeby, ale jestli je paní z daleka tak asi tak daleko nejezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.9.14 19:16

Zkusím je oslovit tentokrát já. Ten týdenní pobyt by se mi líbil, ale bohužel nastupuji do práce a květen je naprosto šílený a nikdo mi dovču nedá. Manžel bude s malým doma, tak snad by mohl on. Manžel je oslovil mailem, jen nám napsali, že by bylo vhodné, aby malý viděl někoho s naslouchátky v okolí nebo na hračce. Takže nic moc. Vhodné hračky nemáme, plyšáky ignoruje :? Nicméně jsou na jejich stránkách letáky i pro ústecký kraj, tak by třeba přeci jen párkrát do roka přijeli, nebo my k nim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí