Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Cena těhu testu nemá vliv na // čárky. Zvláštní přístup doktora..
@np10021 právě, že jedna známá zkoušela 2 různé testy v jeden den a jeden měla pozitivní a druhý negativní.
Já mu volala když měl dovču bohužel, ale chystám se přeregistrovat se. ![]()
@Anonymní píše:
@np10021 právě, že jedna známá zkoušela 2 různé testy v jeden den a jeden měla pozitivní a druhý negativní.Já mu volala když měl dovču bohužel, ale chystám se přeregistrovat se.
Ale tvá známá neměla zpoždění ms takovou dobu ne? V tvém případě by musely být na testu totální dálnice.
Proč sis neudělala test hned, když nepřišla menstruace??
Nicméně i levný test by ti v této fázi těhotenství potvrdil. Tvůj lékař má hodně zvláštní přístup, obvykle se na meškající MS čeká maximálně 3-4 týdny, pak se dává vyvolávačka.
Máš ms pravidelnou? Udivuje mě, že jsi s klidem čekala takovou dobu a až po 3 měsících, kdy ti menstruace nepřišla, tak to začínáš řešit.
Příspěvek upraven 26.04.22 v 09:46
Neprodělala jsi covid? Ten prý dělá problémy s cyklem. Jinak zkus klidně koupit v lékárně jiný test, když bude i ten negativní, nejspíš těhotná nebudeš. Ale rozhodně by to potom chtělo vyšetřit, však do příštího týdne už snad vydržíš. ![]()
@np10021 od vysazení antikoncepce ne, to jsem s lékařem probírala a jak jsem již psala, když jsem to nedostala volala jsem na gyndu. Volala jsem hned ten první měsíc vynechání, řekl mi ať počkám a pokud budu mít bolesti ať se dostavím.
@Anonymní píše:
@np10021 od vysazení antikoncepce ne, to jsem s lékařem probírala a jak jsem již psala, když jsem to nedostala volala jsem na gyndu. Volala jsem hned ten první měsíc vynechání, řekl mi ať počkám a pokud budu mít bolesti ať se dostavím.
V tom případě bych změnila gynekologa.
@Petule030 nene covid jsem neměla, vydržím jen mě zajímá zda někdo nezažil něco podobného. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
@Petule030 nene covid jsem neměla, vydržím jen mě zajímá zda někdo nezažil něco podobného. Děkuji
jasný po vysazení HA (po 11 letech) jsem MS nedostala 3 měsíce pak až po vyvolávačce, pak hormony na srovnání cyklu a stále cyklus nepravidelný
… jedno vím určitě do HA už nikdy nepůjdu
Nebereš nějaký nový léky? Prodělaná nemoc a antibiotika, Co stres? Já to mívala dost často a většinou to bylo něco z toho co jsem psala, stačila angína apod. Nebo když jsem brala antidepresiva tak jsem byla úplně bez menstruace a to i při změně váhy ať už nahoru nebo dolu. Zkrátka cyklus může i u zdravé ženy reagovat na kdeco. Můj doktor není příznivec vyvolávaček, tak mě vždy jen zkontroloval, jestli tam není nějaký problém a čekali jsme až příroda se uráčí. Říkal mi, že vaječník je taky psychosomatický orgán. Z toho co píšeš se teda těhotenství moc pravděpodobně nerýsuje.
Zažívám zrovna teď. Taky skoro 3 měsíce bez MS, příčina nezjištěna, celý život jsem měla i bez HA pravidelné cykly.
Ale - když MS vynechala, udělala jsem si test, ten pro jistotu co dva týdny opakuji. Po měsíčním vynechání jsem šla k dr., ten mě zkouknul, domluvili jsme se vyčkat. A když další měsíc nic, zkouknul mě znovu a dostala jsem vyvolávačku. Problém žádný neshledán.
Jak je to tedy dlouho, co jsi vysadila antikoncepci? Když si čtu znovu tvé příspěvky, dalo by se to chápat, že ti cyklus ještě nenaběhl právě z toho vysazení. Já jsem to měla po vysazení podobně jako @TerezaV95, cyklus nenaběhl, dostala jsem vyvolávačku, potom hormony, na které jsem se po měsíci nebo dvou vykašlala a čekala, až se tělo srovná samo s podporou kontryhelového čaje. To potom trvalo snad rok, než ms chodila aspoň nějak, i když ne úplně pravidelně.
@lamicina je to možná stresem, po tom rozchodu jsem na tom byla docela špatně, sice jen dva týdny, ale i tak a měla jsem antibiotika, ale to až v březnu, vynecháno jsem měla již v únoru, tak nevím no.
Zdravím,
poslední nechráněný pohlavní styk jsem měla koncem ledna, od té doby jsem nedostala měsíčky. V tu dobu jsem se s přítelem rozešla, minulý rok jsme se snažili o miminko tudíž jsem i vysadila antikoncepci. Od té doby jsem ale nedostala menstruaci. Samozřejmě jsem volala svému gynekologovi a ten mi řekl ať počkám, čekala jsem a nic tak se mě ptal zda mám bolesti nebo příznaky těhotenství a ať si udělám těh. test. Bolesti nemám a včera jsem si v drogérii koupila těhu test stál asi 40 korun tak nevím, zda to má na to vliv, ale byl negativní. Jediný co se u mě změnilo je, že jsem abnormálně unavená a furt bych spala, občas nevolnost, občas křeče, ale to jen málokdy. Jsem objednaná na vyšetření 4.5. každopádně klasicky nad tím přemýšlím co by to mohlo být. Setkal už se s tím někdo? 3 měsíce bez menstruace.. je možné, že jsem těhotná ale koupila jsem špatný test? Děkuju moc, prosím bez rejpání je mi 22 a zkušenosti v tomhle nemám. Děkuji