Je to na nemocenskou?

30
25.4.22 18:54

Je to na nemocenskou?

Ahoj. V lednu jsme nastoupila do nové práce. Součástí práce je i řízení auta. Mám ale zdravotní problém, který několik týdnů odkládám. Vyskakuje mi koleno, mám bolesti zad ( střílí do celé nohy), v noci křeče holeně.
Když půjdu k lékaři, bude to na nemocenskou? Já bych šla, zdraví je na prvním místě, ale šéfové to nepochopí.
Budou na mě naštvání. Vím to jistě. Myslíte, že by to bylo na delší absenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
25.4.22 18:56

Ano, pošle tě marodit. Kašli na práci!! Měj své zdraví na prvním místě..

• Citovat
  • Upravit
37136
25.4.22 19:07

No na nemocenskou to nejspíš bude, ale na jak dlouho nebo co ti budou dělat ti tu nikdo nepoví. Muž šel k doktoru s kolenem a zůstal doma přes dva měsíce a jeste dostal rehabilitace, takže musí každou chvíli odcházet z práce dřív. Ale lepší jak to prechodit a pak se léčit s něčím zanedbaným, nebo rovnou dostat invalidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.4.22 19:08

A myslis, ze pokud se ti to zhorsi natolik, ze treba budes potrebovat operaci nebo nebudes moct pracovat dlouhodobe nebo uz vubec, ze se ti nechapavi sefove o tebe nejak postaraji? Neblbni a postarej se o svoje zdravi, prace byla a bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.4.22 19:17

Nejdriv bez k lekari a pak teprv spekuluj, co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.4.22 19:32
@KarolOV píše:
Ahoj. V lednu jsme nastoupila do nové práce. Součástí práce je i řízení auta.Mám ale zdravotní problém, který několik týdnů odkládám.Vyskakuje mi koleno, mám bolesti zad ( střílí do celé nohy), v noci křeče holeně.
Když půjdu k lékaři, bude to na nemocenskou? Já bych šla, zdraví je na prvním místě, ale šéfové to nepochopí.
Budou na mě naštvání. Vím to jistě. Myslíte, že by to bylo na delší absenci?

Zdraví je přednější, zatím nešpekuluj, co z toho bude a na jak dlouho, ale to s tím odkládáním několik týdnů to byl dobrej tah, tím se překlepala zkušebka a nebude jednoduché tě případně vyhodit, na druhou stranu kdyby se to řešilo hned, mohlo to být míň závažný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.4.22 19:40

@Karamba2020
Já jsem si myslela, že odkládáním se to samo vyléčí:-). Vím, že pokud půjdu na nemocenskou, tak mě potom budou chtít vyrazit pod nějakou záminkou. Ta firma není moc seriózní. Hodně mi nakládají:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
25.4.22 20:12

No nevím, co přesně máš. Ale možná by pomohl dobrý fyzioterapeut. Když mě chytnou záda, hodina u fyzioterapeutky plus tejpy dokážou zázraky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí