Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
3 dny ještě nic není.. Je to naprosto normální. Začala bych to řešit kdyby si to měla fakt rozházené, kdyby si například měla velké zpoždění, pak by jsi to dostala mnohem dříve. Ale 3 dny fakt je nic. Neřešíš teď něco? Nějaké složitější období? Nebereš nějaké léky? Cvičení? Strava? I jen malé věci mohou cyklus rozházet…
Menstruaci máš několik čeho?
Kolik ti je? Týden sem tam je normální
Pokud těhotná opravdu být nemůžeš, počkej pár dní, může se stát, že se zpozdí třeba i o týden-
Já měla teď taky 4 dny zpoždění. Občas se to stane. Tělo není stroj
Pravděpodobně jste mladá holčina a váš hormonální systém se teprve harmonizuje.
Stres, nachlazení… 3 dny jsou ještě málo. Počkala bych týden a pak to řešila
Já jednou měla zpoždění víc jak týden. Těhotenství jsem se bala, i když se používala ochrana. Nakonec byl důvodem stres. A gynekolog mi řekl, že on řeší nedostaveni menstruace až když to trvá minimálně týden. Důvody jsou různá - stres, nachlazení, změna prostředí.
@Anonymní píše: Více
To je naprosto normální v tvém věku. 3 dny jsou nic, kdyby to bylo týden, tak bych si zavolala na gynekologii a většinou se to řeší, když máš zpoždění 14 dnů a nejsi těhotná ![]()
Dobrý den, už před 3 dny jsem měla to měla dostat. Těhotná být nemůžu a menstruaci už mám několik

Mám to nějak řešit? Já mám menstrauci pravidelnou +/- 1 den. Tak nevím co se děje